Споменаване

• 4 019
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Днес искам да спомена сина си, Денис...  smile3518 Цели три месеца откакто те загубих, времето минава, болката расте... Обичам те съкровище, винаги ще те обичам, почивай в мир Ангелче! newsm17

# 16
-за Дени.... Cry

# 17
Мили майчици искъм да споделя едно възмущение с вас.На 18 се навършиха 40 дни от загубата на синчето ни , а днес 40 дни от загубата на баща ми.Поне знам ,че баща ми ще го пази.Та отивам в църквата и помолих да им четат молитви , а от гадното прозорче някаква лелка ми казва , че за малкия неможело не е кръстен !Питам аз при положение ,че аз се кръстих миналата събота и бях умряла дали щяха да питат кръстена ли съм?Просто следващия път или ще излъжа или место да вляза в Св Неделя ,ще отида до Халите където е Ситагогата и там ще се помоля .Все пак Господ е един . Как е възможно тази клика да ни дели на кръстени и непокръстени !Имах чувството ,че в джамията да бях влязла имама щеше да се  помоли за малкото ми момче.А на какви неща се нагледах ужас. Ако Господ знае какви са му намесниците тук на земята .......................... #2gunfire #2gunfireБЯСНА СЪМ !

# 18
Скоро даваха по новините, че в Пловдив направили по инициатива  на Митрополит Николай телевизионен канал с църковна  насоченост и ще се поразровя аз да ги питам що не се истипоса пред камерите и да обесни къде  пише това за покръстени  и непокръстени .Тогава лично аз ще го линчувам с камъни !!!!!

# 19
Мили майчици искъм да споделя едно възмущение с вас.На 18 се навършиха 40 дни от загубата на синчето ни , а днес 40 дни от загубата на баща ми.Поне знам ,че баща ми ще го пази.Та отивам в църквата и помолих да им четат молитви , а от гадното прозорче някаква лелка ми казва , че за малкия неможело не е кръстен !Питам аз при положение ,че аз се кръстих миналата събота и бях умряла дали щяха да питат кръстена ли съм?Просто следващия път или ще излъжа или место да вляза в Св Неделя ,ще отида до Халите където е Ситагогата и там ще се помоля .Все пак Господ е един . Как е възможно тази клика да ни дели на кръстени и непокръстени !Имах чувството ,че в джамията да бях влязла имама щеше да се  помоли за малкото ми момче.А на какви неща се нагледах ужас. Ако Господ знае какви са му намесниците тук на земята .......................... #2gunfire #2gunfireБЯСНА СЪМ !

Мила Диана, моите най-искрени съболезнования! Разбирам, че и ти като мен си загубила сина си на черната дата 18... Много е тежко това, което си преживяла, а още по-тежко е когато такива хора ти причиняват още болка... Сещам се, че за опелото на моето детенце също искаха да знаят дали е кръстен, защото научих, че се случвало попа да не дойде на опелото на дете (Дени беше кръстен, което обаче понякога не ги вълнувало  crysmile3518, за което съм се молила до последно да не ми се случи... Това е толкова унизително... Разбирам и твоя гняв, аз също искам да запиша молитви, но какво? Ще ми искат кръщелно може би? Та това е нелепо...
От друга страна, някъде из форума четох за едно майче, на което попът й казал, че малки дечица не се опяват, защото са толкова чисти душички...Нямало какво да им се опрощава...
Според мен, това което чувстваме, че трябва да направим е правилното... Аз паля свещичка на снимката му, моля се за душичката му в църква и това е...
Дръж се, тежко е...   smile3518

# 20
  • Талант на 2012,2013 г.
Тогава този поп да обясни защо чистите душички на които няма какво да се прощава си отиват толкова рано...???

# 21
Мила Мими знаеш , че ако му зададеш този въпрос ще получиш отговор до който сами стигаме Хваща ме яд ката ги слушам какви са смешни анатемосват хората за щяло и не щяло не са мръднали в схващанията си дори крачка Така са се угоили ,че няма на къде повече .Имам чувството че живеят на гърба на човешката  МЪКА. Малко  са хората ,които разбират какво ти е на душата от тази цялата клика

# 22
Съболезнования.Живота е несправедлив  cry

# 23
  • Добрич
Днес искам да изкажа състраданието си и болката към една от нас, майките загубили децата си- mimaan
 Днес се навършват 9 месеца от злокобния ден в който от нея си отиде нейното слънчице-Колето!
Нека да е мирно и светло на душата му ! Нека заедно с моя Ачо опознаят по-добрата част на света- тази, която е невидима за очите ни, но която нашите изстрадали души вярват, че съществува.
Мила приятелко, прегръщам те! Знаеш, че някога, някъде ние пак ще бъдем с тях... Трябва само да потърпим и да издържим.....до тогава!
Flowers Rose Flowers Rose за Колето и Ачко

# 24
Благодаря ти миличка smile3518...
Моля се моето Коле и твоят  Ачkо да са заедно там,в другия, по-хубавия свят!
 Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 19:40 от mimaan

# 25
Нека да им е светло на душичките Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 26
  • Талант на 2012,2013 г.
За Колето и Ачко... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт