Честит ви първи сняг!!! Е, днес не излезнахме, наистина беше непоносимо. С Никол само излизахме следобяд, ама с колата, да свърша някоя и друга работа и до пазара.Добре, че ми стои една метличка в колата целогодишно, че нямаше да можем да излезнем, цялата беше затрупана

За въпросното клипче - ами кво да ви кажа, по вашите коментари очаквах да е нещо мнооого по-шокиращо. Ама аз явно не съм обективна, защото 10 години съм тренирала спортни танци/ от 3-4 клас някъде започнах/ и не ми направи кой-знае какво впечатление. Може би изрусеното да е леко в повечко, но гримът си е като за сцена, няма как, ако не е гримирана ще изглежда бледа под тези силни прожектори. Надали ходи по улиците в този вид

Уфф, аз пък да се оплача, че София от няколко дена яде само..зеленчуковото пюре на обяд. Каша да не види, попара също, днес и направих АМ с бисквити и намачкан банан - е огъна се на дъга, докато почти не слезе от столчето/ един от последните номера

Тия дни и аз отивам да ми слагат спирала . ама много пари, бе, ужас просто. И то ще слагам от "евтините", само 90 лв. Като сложиш и прегледа...ама ни е раничко за 3-то, та ще се наложи