МАРТенското ни дете – все навънка го влече!

• 21 095
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • под кривата круша
И Теодора не пие повече от 50 мл. на ден. То и от тях не е ясно колко разлива наоколо и кое всъщност отива по предназначение.
Аз, да си призная, от 2 дни 2 пъти на ден я слагам в проходилката, за да се наобядвам и да приготвя нещо за ядене. Съвестно ми е после, ама вече съм 40 кила...
Шу, Ели,  fingerscrossed

# 601
Elle, ами общо взето този, който най-нахъсано защитаваше кърменето на обществени места и изобщо кърменето беше Милен Цветков  Laughing Имаше и една фолк певица от недалченото минало - Цветелина, която се изказа "за". Иначе имаше какви ли не глупави изказвания, а пък Лора Крумова  сподели, че според нея майките нарочно кърмели на общестени места и хранели бебетата си показно, за да се изтъкват и че това им било единственото постижения в живота на някои - да кърмят.  На нея тази показност й идвала в повече.

# 602
а пък Лора Крумова  сподели, че според нея майките нарочно кърмели на общестени места и хранели бебетата си показно, за да се изтъкват и че това им било единственото постижения в живота на някои - да кърмят.  На нея тази показност й идвала в повече.

На тази откакто й дадоха малко повече думата в Здравей, България, лъсна каква куха лейка е просто  ooooh! Преди, като беше с Жорко не говореше много-много и ме кефеше. Но сега кой път се заслушам и обсъждат някаква тема, нейните изказвания са безумни просто  ooooh! Добре, че не съм го гледала, само да си късам нервите от простоията на хората  Crossing Arms
Аз, като кърмих навън, въобще не съм забелязала на някой да му е направило кой знае какво впечатление  Rolling Eyes

# 603
ох мами цялата треперя -днес на моето мишоче изобщо не му върви  Cry Сутринта си удари носа в решетките на кошарата и един час плака не мога да я успокоя ,а преди малко падна от дивана в хола,докато вземах телефона -стана за секунда просто  Sad още не мога да се успокоя !!! Сега я обличам с якенцето и шапката и навън , че на всичкото отгоре в къщи двама болни и направо не знам къде да се дяна  ooooh!

# 604
Още ли ви прави впечатление, като се ударят някъде децата  Laughing Мира от поне месец се подвизава основно на пода. Къде седнала, къде ес пробва да лази. Колко пъти се катурваше, както си седи и дрънне главата на пода  ooooh! Слагах й възглавници, но тя се мести и много рядко ги олучваше  Laughing Сега, като пролази все ще се дрънне някъде - я в крака на стола или масата, я ще ес завре под холната маса и ще се размрънка, че не може да се изправи, защото си опира главата в нея.
Абе общо взето това са си нормални неща. Пък, като проходят какво падане и ставане е  Laughing Тя за това вече само се размрънка малко, като се удари някъде, забравя за минути случката и продължава  Peace

# 605
  • Варна
Добро утро! Срам не срам, аз сега си пия сутрешното кафе. Ние се събуждаме, когато татито излиза за работа, но се търкаляме в леглото, понакърмваме се и пак отнасяме плувката. После като стана, се чудя откъде да я захващам...Децата закусват в 11ч Crazy
Симона напоследък суче само в сънено състояние и то по малко, колкото да се приспи. Вече не мога да кажа, че имаме пълноценно хранене с кърма (особено, като чета как някои бебоци изпиват по 200-250гр. АМ) и се чудя какво да я правя - хем не я храня като хората, хем я уча да се приспива на гърда newsm78
За паяка - Симона прекарва доста време там. Интересно и е, защото може да си обикаля и да докопва някои неща, а иначе в кошарата издържа точно 5 мин. С Кристина беше по същия начин и не мисля, че съм и навредила (проходи си на 10 месеца).
Ох, утре сме канени семейно на един рожден ден в заведение, но въобще не ми се рискува с този свински грип. Аз ли не съм в ред????
Алекс мама, и Симона не заспива отново, докато не я взема на ръце ( в поза за кърмене, но и тиквам бибата в устата).
Кикоикрис, скоро и на мен ми се случи случката на свекърва ти. Симона се изака някак си отстрани през памперса, златото се търкулнало през паяка и през крачола, бидейки стъпкано и размазано из целия хол. Как стана този номер, не можах да си обясня Blush

# 606
  • София
 Влади един път е падал от леглото, изкарах си акъла, баща му тогава го изпусна..а вчера го оставил на земята седнал и Влади си удари главата, пак рев, пак го успокоявам..плаши ли се, боли ли го много newsm78
 А за тази Лора нямам думи, според мен завижда, защото е стара мома. Може ли да е толкова зла #Cussing out
 Чакам Влади да се събуди, да го накърмя и да излезем, че вече 2 дни не иска друго освен кърма, на нас захранването ни не върви хич ooooh!

# 607
Добро утро!
Дилейн,  Hug. И такива дни има, какво да правим.
Еля, Шу, стискам палци с юнашка сила на татковците.

Тоби беше 4 дни с температура. Не пие нищо освен кърма и му давах вода със спринцовка за лекарства. Така и не се разбра от какво беше. Сега леко кашля. От нови зъби и следа няма, освен аз да не ги виждам...
Поста на Еlle ме успокои малко, та се почувствах нормална. И Тоби се кърми на 3-4 часа, понякога склонява да изяде 100гр. пюре, но не винаги. Толкова е различен от батковците си, че не е за вярване. И нощем яде по 2 пъти, много съм я загазила откъм спане.

Коледните подаръци вече са избрани, някои са и купени. На Тоби взех тези 2, мисля че му стигат.

Той много си играе с фермата, която беше подарък на Риша за предната Коледа.

От мен това засега, отивам на козметика. Весел ден ви желая! wavey

# 608
  • Стара Загора
Ха здравейте и от мен.
Дилейн наблюдавай я до слетобеда Симонка ако почне да повръща бягай веднага към Бърза помощ иначе не се шашкай. Симона и тя вчера падна от дивана( вече за 3 път) хем бях до нея, но понеже батко и е на 5,5 г. и още го храня се бях обърнала към него да му тикам лъжицата в устата и тя тупна. Голям ред беше.
БОДЛИВКЕ къде беше кат` та нямаше. Найш как ми трябваш на скайпа.
За водата - Симона запсива с вода и за 1 ден изпива 2 шишета от по 250-300 гр. Значи повече от половин литър пие на ден.
За подаръците Митко си поръча пиратски кораб с пирати и котва (много е важна котвата) а на Симона мисля Уокър да вземам.
Аз вчера сутринта си занесох компа да го преинсталират и сега е като нов  Laughing
Днес ис говоря с майка ми по скайпа и по едно време се обръщам към кошарата - наща се изправила и се хванала за таблата и се кефи като циганче. Снимах я но по късно ще кача снимки, че не съм си инсталирала апарата на компа още!

# 609
  • под кривата круша
Интересно и е, защото може да си обикаля и да докопва някои неща, а иначе в кошарата издържа точно 5 мин.
И аз от тази гледна точка, че иначе сме или на ръце, или на голямото легло и бързо й омръзва. В кошарата изтрайваме не повече от 10 мин. и то ако съм в стаята. Разнообразие е някакво, ама дано не започна да злоупотребявам.
Изтървах предаването, приятно ме изненадвате с Милен Цветков-очаквах той да е в опозиция. За да бъда напълно честна, и мен ме смущаваше да виждам кърмещи жени по улиците, но след като родих гледната ми точка се промени Mr. Green. Е, все още ми е трудно да възприема майки, демонстративно кърмещи в заведение 2-3 годишните си деца /не ме бийте/. Както и да е де, Лора ако мисли така и още повече е имала глупостта да го сподели, егати голямата бяла птица ooooh!

# 610
  • София

А за тази Лора нямам думи, според мен завижда, защото е стара мома. Може ли да е толкова зла #Cussing out

Доста се посмях с това  hahaha

И Тео често се удря някъде, но той просто за минута не застава на едно място, само гледа някъде да се докопа, за да се изправи. Забелязвам обаче, че е почнал и да се пази вече - почти се е научил от изправено положение да сяда или леко леко се смъква надолу и продължава да пълзи. Много ме е страх като се хване за куненския стол и там се изправя. Те уж са стабилни, ама ако падне стола върху него ще го смаже - затова все гледам да съм до него и не смея да го оставя

Да се пуфаля, че дойдоха нещата от MyToys  newsm44  Леле, радвам се като малко дете. Отивам да отварям кашона  smile3508

# 611
Мале,колко са ви напреднали бебоците! PartyМойто май нИ шЪ пролази изобщо.То как ли да стане,като от ръцете ми не ще да слиза. #Cussing out Общо взето може само да седи (седнал) и прав,но ако го държа,сам не се изправя. Rolling EyesТо кошарката му е долепена за нашата спалня и е без преграда,та няма и де да се хване да се изправи. Laughing Само простотии учи.Да се тръшка. Rage И крачки още не прави. newsm78  Rolling Eyes
А я кажете за играта на памперс след колко време си получихте подаръците.Аз мойто чадо без такъв ще го оставя май.Написах си вътре данните с нормални букви,а после прочетох отдолу звездичката да се пише само с главни.Има ли и други като мен или само аз съм толкова умна. doh

# 612

Този буркан на ФП и аз му се чудя за малката. Може да го взема, като подарък от бабата  Laughing

А тези серии на Малките хора много ме кефят. Дори си мислех да взема за Маги къщичката със семейството. Но после видях из амер. сайтове по-хубава поредица с горяма хубава къща и мебели. Та реших да пизчакам Маги да попорасне още малко, за да й се зарадва повечеи да купя голямата къще. И понеже целия комплект излиза към 200лв  Money, може да го подаря на някоя Коледа и на двете да си играят. Има страхотни голями играчки. Доста съ скъпи, така че мисля да се насоча към тях, като попорасне и Мира и започне малко да разбира. Пък дано си играят двете  Rolling Eyes За сега много се радват една на друга  Grinning
Но на Мира може да й взема някой комплект от Малките хора за първия РД  Grinning

# 613
  • София
Здравейте и от нас. Като ви чета за Коледните настроения, направо се чувствам извънземна... хич ми го няма Коледният дух...

Водица Калин почти не пие, предимно се олива, но понякога се чува как гълта и после гледа много учудено ей така  Shocked В крайна сметка при нас номерът е пластмасово шише или въпросната чаша неразливаща, ама без силиконовата джвъчка под накрайника - и така става разливаща  Mr. Green Защото мой Калин не се сеща да засмуче, та... Иначе предлагам всеки ден от началото на захранването, "успехите" са ни едва напоследък (след близо 2 месеца).

За предаването
, аз се "излях" във Фейсбук, та няма да се повтарям подробно, но и аз съм изненадана от Милен Цветков и от певицата - приятно. Майката с детенцето почти не се изказа, освен да уведоми, че е против показното кърмене - да си съблечеш тениската и да се увиеш в шал за кърмене - туй пък не съм го виждала никога... Най-добре да изчакаме някъде да се качи предаването и всеки да си прецени, че то по разкази на очевидци...  беше 10-тина минути някъде... А, да, и да ви кажа, че преди не бях виждала кърмеща жена на обществено място. След като се роди Калин, извън лично познатите ми, съм виждала 1 (една) такава на живо....  newsm78

АлЕкС-мама, аз бях писала и преди, но за играта на Памперс, до 1 месец е нормално да ти се забавят нещата. АКо мине повечко, звъниш на Кеър Дайрект и вдигаш скандал. Куриерът им е много зле: единият ни подарък го дали на съседа ни, който излъгал, че ни е роднина, и, естествено, не ни каза нищо. Другият искал да го даде на някаква майка, която била пред входа - добре, че се познаваме с нея - но тя отказала - и в крайна сметка го оставил... на комшийка от друг етаж  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 614
Здравейте момичета!

Децата вече спят и да погледна малко, че после имам вечеря да приготвям пък и една камара за гладене!
 С децата бяхме два часа навън! Петя беше опакована и като заспа поне час  и половина отнесе! По едно време се притесних и я пипах да не е топла нещо!
За обед яде картофки с пиле и много и се  услади!Тази нощ пак се сети в 12 да пие мляко!Става като пеленачетата! Като  я хвана за ръце и опъва краката и се изправя! Очаквам скоро да започне да се изправя в кошарата сама! Като слушам за вашите сладурчета как се изправят и ходят вече и много се радвам!
За коледа и аз съм се ориентирала към уолкър за Петя, пък за баткото спален комплект с колите и едни много хубави шишета от май тойс! Ще видя и за играчки за него!

Хайде лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт