МАРТенското ни дете – все навънка го влече!

• 21 105
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Бодливка. ама Ади е голяма сладурка беее! Да я нацункаш по хубавите бузкиии!  Mr. Green Hug

# 631
Зеленко, за липсата на Коледен дух не си сама. Малко тъпо(а) се чувствам като чета другите мами какъв мерак имат  Rolling Eyes  Embarassed
И аз съм така, споко, но смятам че с наближаването на Коледа ще ме посети този "вълшебен дух" Mr. Green

И мен ме пишете в клуба! Особено след снощи и днес-ей..дива ме направи малкото диваче! Crazy
И за капак,не иска да близне от Аптамила-още щом надуши шишето и стиска уста и върти главата....с какво ще го храни баба му три дни след две седмици направо незнам.... Sad  ,а нямам достатъчно кърма,че да оставя изцедена... ooooh!   Някакви идеи? newsm78
Слънце-страшна скица е Симонката!
Шу,малката ти е одрала кожата-сладурка..

лека ви пожелавам и отивам да обърна внимание и на баткото,че и той горкия има нужда от мен... Confused,а пък аз...

# 632
Аз типично в коледния дух да се оплача - Simba Toys ще имат ограничен асортимент от играчки само до Коледа и след това закриват склада. Sad Толкова ми беше удобно тук имаха и дървени неща, а сега... днес ходихме да купим някакви играчки да бебето на кумувете ни и на Рая, та разбрахме. Много ми харесаха предложенията на Вероники и на СЗА, за коледни подаръци...

Тони, би ли казала има ли читави останали бебешки играчки? Мислех утре да отидем до там, но ако няма - да не се хабя напразно.

veroniki, целия ти пост си запазвам - чудесни идеи   bouquet
запазвам си и магазина, чийто линк SZA пусна Hug

# 633
Добър вечер и от мен преди лягане.
 Сутринта посрещнах милото от автобуса и за целта станах в 5.30ч и сега вече  Tired

Коледа  Thinking ами честно казано и аз вече не и се радвам. Просто колкото и да имам Дух като започнем да украсяваме и като започна да се чудя къде да навра изкуствената ни 1м 20см елха, като се сетя как си представям Коледа а как немога да осъществя нищо в "огромния" ни апартамент, не духа ми изчезва ами ми се реве даже. Но както и да е. Един ден може и ние да се разширим.

Ивчо днеска е изключително крив. За целия ден спа 1ч, което за него е неприсъщо. Освен това акото му стана едно такова кашесто та май ще има вклюване или за шарка или за ново зъбче. Ама времето ще покаже.

Много са сладки всички бебоци. Чак ми умилява като гледам колко са пораснали, а сякаш вчера се оплаквахме от бременни болежки  Heart Eyes

Хайде оставям ви. Лека нощ и цунки.

# 634
Здравейте,

Честито на празнуващите!!!

Меси за стиснатите палци. Ще докладвам (надявам се положително).
Шу- не те знам на колко години си, ама си като по-голямата кака.  Hug

Дилейн-  Hug
Елия редовно си блъска главата в кошарата или столчето. Даже е нарочно някой път.

за подаръците- аз поръчах играчки за дребната. Вуйчовците и ще и подарят уокър (другата седмица за Коледа), мама и е поръчала спален комплект (със сигурност няма да мине само с това, като си я знам), днес на кумата и показах какви играчки искам и така.

Хайде от нас лека и мека

# 635
  • под кривата круша
Ха добра вечер и от нас.
Коледен дух нещо и мен не ме е споходил още. Но пък ме избива на философия, с това клечане вкъщи Sneaky Само да спре да вали и сме пак навън, че вече  smile3538.
И снимки не съм гледала скоро, много имам да наваксвам Blush

# 636
Да се включа и аз преди лягане. Simple Smile

Вили, твойте семейни тревоги отминаха ли? Че нали те заплашваха нещо?  Shocked Сигурна съм, че всяка от нас може да се изкаже по въпроса и да разкаже семейна история за вражди, караници и т.н. Важното е да ги подминаваш и да не им обръщаш внмание, че не сме за един ден. Тез' деца на нас чакат. И аз миналата седмица, като бяхме в Плевен, си имах разправии, ама набрах малко повече и аз като тебе и набих канчето, че ми е малка устата. Ама доскоро си мълчах, че викам да не останат с лошо мнение за снаха си, ама ни се качиха на главата с техните простотии. (Верно са си такива). Та сега е мир и любов, ама да видим докога.

Галина, и аз съм като тебе мила - в 48 квадрата кое по-напред да наредиш, та и за бебе да има място. И аз не знам, ама тая година ще сме си вкъщи, та ще измайсторя нещо. Че и бюджета тази година е съкратен наполовина и ще видим , дето вика Бодливка "кон боб яде ли". Добре, че тази първа Коледа е повече за нас, отколкото за бебо, та няма да догодина ще наваксвам с повече коледно настроение. Ама според мен е по-важно да сме здрави, да сме заедно и да се обичаме. Това е достатъчен подарък за такъв семеен празник. Другото се продава и на магазина.  Hug Peace
Абе верно ли акото става по-кашаво, когато растат зъбките? Нашия ака още веднъж след банана тая вечер.  ooooh! Спирам сините сливи за няколко дена, че парите ми няма да стигнат за памперси.  Embarassed

За кърмещите майки (още веднъж): аз като съм кърмила навън даже ми се радваха по-възрастни майки (с деца на 5-6г). И изобщо не съм смятала, че е някакъв особен подвиг или пък повод да се доказвам като майка или нещо подобно. Но ми се струва като Елвинг, че за много мами това е някакъв вид състезание и доказване пред другите. Все едно е кой знае какъв подвиг да кърмиш на обществено място. А за вманиачените на тема "кърмене" (говоря за 4-5г деца), изобщо няма да коментирам. Това си е избиване на комплекси според мен вече. Но това разбира се, е мое лично мнение.

Айде аз отивам да уча. А, да споделя нещо в този ред на мисли: "при топлинна обрабоптка на зеленчуци/плодове на пара и във вода, не се наблюдават разлики с органолептичните показатели, поради еднаквия коефициент на топлообмен на водните пари/водата". Тъй, че не знам кое му е по-добре да варим на пара. Това е извадка от учебник по "технология на кулинарната продукция", по който уча в момента.  Peace

Да се надяваме, че тази вечер ще спим по-спокойно. Изпи мляко с 2л. Плазмонки.  Praynig

Спокойна вечер на всичкииии!  Peace

# 637
Аз типично в коледния дух да се оплача - Simba Toys ще имат ограничен асортимент от играчки само до Коледа и след това закриват склада. Sad Толкова ми беше удобно тук имаха и дървени неща, а сега... днес ходихме да купим някакви играчки да бебето на кумувете ни и на Рая, та разбрахме. Много ми харесаха предложенията на Вероники и на СЗА, за коледни подаръци...

Тони, би ли казала има ли читави останали бебешки играчки? Мислех утре да отидем до там, но ако няма - да не се хабя напразно.

Ми имаше някои интересни предложения. Кумовете ни имат момченце, което днес стана на 8 месеца и му взехме подобна количка - 3в 1 от 6+ месеца до 18 месеца. Много сладка може да се бута, дърпа и и свири комина.

Загледах се в 2 дървени пъзела, ама отказаха да ми ги продадат - не били за продан. Щях да ги взема и двата.
Утре ще отида пак да избера нещо и за коледното парти за подарък, ама как се влюбих в количката на Калоян, а и Рая как я загледа... та се замислям дали да не взема още 2 - една за Рая и една за подарък за коледното парти, ама ако се падне на момиченце... newsm78

# 638
  • София
И мен ме обзема празничен дух, макар че и секунда ,ако си помисля като Галето, ми се изпарява настроението.

За подаръци, тези масички, които ги е показала Вероники много ми харесват, но незнам дали ще им дойде реда.
Намислила съм и аз някаква шейна,  кубчета, но може би от тези ще са, защото пише, че са дървени. Искам и нещо на принципа на ринговете. И кукла с коса от конци. Това е засега писмото до Дядото Коледа.
Бодливка, честити ви климатици! А тези нещица, които си набарала от Липненски и от Нар маг( не ги знам въобще къде са и какви са тез'магазини)... са много хубави!
22, да залягаш над учебниците, че Naughty
A какво е
Цитат
органолептичните показатели
Шу, много са готски снимките на океана Hug

Мария спа 40 мин. и сега цъфна нахилена като ряпа! Аман! Обаче, аз ще бягам в банята- баща й да се оправя Rolling Eyes

Ей, Милен Цветков ме изненада- мислех, че ще е на друга позиция, а той- защитник на кърменето на обществени места.

Хайде, лека ви вечер!

# 639
  • Стара Загора
Ние слетобеда излизахме с децата за 1 час колкото да подишат чист въздух. Бяхме екипирани така http://slancetoo.multiply.com/photos/album/19/19#photo=57

# 640
И за капак,не иска да близне от Аптамила-още щом надуши шишето и стиска уста и върти главата....с какво ще го храни баба му три дни след две седмици направо незнам.... Sad  ,а нямам достатъчно кърма,че да оставя изцедена... ooooh!   Някакви идеи? newsm78

И аз чакам такива идеи, ако има  Laughing Особено, след каот днес сутринта видях, че ни е пробил единия горен зъб  Mr. Green Но много се съмнявам, че някой ще каже нещо, което да действа при всички безотказно  Crazy

Аз изгледах откъса за дебата в Здравей, България. Не е чак толкоав зле колкото очаквах  Laughing Само не знам защо се смята, че като кърмиш навън, значи демонстрираш нещо  newsm78
Аз съм била и от двата отбора, така да се каже. Така, че няма какво и на кого да показвам и доказвам. Но не мисля, че като се съобразиш с бебето си и му дадеш да суче, когато е гладно, показваш нещо Rolling Eyes
А иначе и аз съм съгласна, че някои жени лееекинко лудват на тема кърмене. Аз за това не стъпвам в Кърмаческия. Там го докарват малко на секта  Laughing Само чета в Библиотеката.

За Коледния дух, не виждам връзката с това колко ти е голяма къщата  Rolling Eyes И аз искам къща, като в Сам в къщи. И украсена по същия начин  Wink Ама си бях доволна и на двустайния апартамент и сега на този малко по-голям. Тъкмо, като е по-малко ще може да се украси подобаващо с по-малко разходи  Flutter На мен сега старата украса ще ми стигне да украся само половината от новия апартамент.

Хайде, лека нощ от нас  newsm46

# 641
Oki4: ами такива показатели, свързани със сетивата - слух, вкус, зрение, миризма (цвят, вкус, мирис, консистенция, наличие на различни в-ва и т.н.). Залягам аз, досега учих за измененията на мазнините при кулинарна обработка и на витамините, ама тях ги докарах до вит. Ц. утре продължавам с Б-групата и каротените. Залягам, ама да не залегна в/у масата, тъй, че си лягам вече.  Tired

Слънце, много са ти Убави дечицата!  Mr. Green Муцунки сладки  Embarassed

Лека нощ на всички!

Ама какво коледно настроение ви е обхваналоооо... Да взема и аз след изпитите да запрятам ръкави в тази насока. Навихте ме направо!  Mr. Green

# 642
  • Варна
За подаръци, тези масички, които ги е показала Вероники много ми харесват, но незнам дали ще им дойде реда.
Не се бях сетила за такъв подарък, но при нас е много добър вариант. Благодаря за идеята, Вероники! Баткото ми е на 2г3м и винаги се заиграва, ако има някъде такава. Ако и малкият е така, ще има доста време да се ползва играчката.

# 643
  • Ловеч
Да се похваля - и аз се спирализирах неочаквано вчера. Уж отидох само за предглед, но доктора каза да ида да взема една и да ми я слага. Та се оборудвах със Силвър Лили - сега кървя слабо и ме боли като при цикъл, но се моля да не я отхвърля.
Потресох се като видях половината народ с маски тръгнал, а аз водя бебето в болница и то в най-голямата виелица. Голяма истерия с този грип.
По темите за кърменето и госпожицата няма да се включа/едва гледам/, а докато се върна ще е отшумял диспута.
Шу  Hug за съжаление съм права, но се надявам Българите да израстнем предрасъдъците и да се поевропейчим. Като гледам Яна си служи прекрасно с ръчичките- за разлика от моя дзвер, който ги използва главно като средство за повръщане.
В този ред на мисли, не мога да не отбележа. Абе момичета, как така къпете децата легнали, лежат си в коритото и риткат с крачета. Косьо трябва поне двама човека да го обслужват, тази вечер за капак на цялата борба се изправи в коритото, докато го държах само с една ръка. Сещам се за една фотосесия на Радослав и си мечтая.
Още удържам Дюкан и имам напредък - панталоните взеха да ми стават широчки. Следвам неотлъчно своя светъл пример слънцето и бодливка/няма да се дам на килцата, въпреки че пийвам бира редовно/
Днес ме натириха от консултацията - май ще обявят епидемия.
Пишете ме към оперираните от Коледният дух - поне засега.
Искам да честитя авансово рожденият ден на голямата кака на Ивелина /помня че с Кристиян бяха на една дата/  bouquet
Забравих още какво щях да пиша newsm78

# 644
  • София
Абе момичета, как така къпете децата легнали, лежат си в коритото и риткат с крачета.  

Калин вече втори месец го къпем само седнал - един ден просто отказа да полегне и това беше. Ама да ти кажа, седнал е много по-лесно, а и доста си играе Simple Smile Даже вече го къпем в леген, защото един на Панагюрище така го къпахме и много му хареса  Peace

И да ви поправя, момичета... кърмачките не са сектантки, те са си направо МАФИЯ  Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 08:36 от зелено човече

Общи условия

Активация на акаунт