МАРТенското ни дете – все навънка го влече!

• 21 086
  • 735
  •   1
Отговори
# 690

Добро утро!
Много са ви хубави дечицата на всички (особено двете Яни определено ми стават слабост)! Нашият юнак още не знае толкова номера - само на криеница играе, но за довиждане трябва аз да му махам ръчичката, на "Браво" се кокори и се пъчи гордо и ... това е. А когато му се карам за нещо, се усмихва обезоръжаващо и, ако повиша тон, започва да се смее с глас!
Шу, и аз да се присъединя към другите - много добре си изглежда детето на снимки и не виждам повод за притеснение (освен ако не е под долната граница на стандарта, за което силно се съмнявам). По-важно е дали е жизнена и бодра. И Митко не наддава както другите деца, ама и не спира да се движи, та не ми е чудно.
И при нас венците са набъбнали, но зъб още не се вижда на хоризонта. Иначе гризе каквото му попадне, но не и гризалките. Тези дни нещо съвсем си променя режима - събужда се в 5.30 - 6 и играе до 8, след което заспива и вчера вместо в 9 яде каша в 10. Ама аз както не съм си доспала, като ме разсъни в 6 и не мога да заспя в 8  Sad
Да ви питам - вече се изправя, когато се хване за ръба на кошарата, но не стои много стабилен. Дали да купувам уолкър или да изчакам да започне да стои стабилно?  newsm78

# 691
  • Стара Загора
От Таня кафето от мен закуската

# 692
Добро утро и от нас  Grinning

Да се разпиша преди да се е събудила малката  Laughing

Да ви питам - вече се изправя, когато се хване за ръба на кошарата, но не стои много стабилен. Дали да купувам уолкър или да изчакам да започне да стои стабилно?  newsm78

Уолкърите са за прохождане. Те за това са уолкари. Така, че бебето вече трябва не само да стои стабилно, но и да се пробва да прави крачки САМО /без зор от майка си, като го държи за пръстчета или каишки/, за да ползва уолкъра по основното му предназначение  Peace
Иначе ти можеш и сега да си го купиш. Мира много обича да си играе с панела отпред  Peace

Отивам да правя закуска на каката   chef

# 693
  • Стара Загора
dilein

# 694
Dilein Честит рожден Ден!!!
Жива и здрава и много, много щастлива  Hug

Да се пуфаля, най-накрая изби пустия му зъб  Crazy (за протокола 4-ти, 2-ри горен  hahaha мале, като зъболекър съм  hahaha)
Сега сколасах да разгледам снимките ви - много са сладурчести нашите дечица, ама нали са ни мартеничета Crazy

# 695
  • София
Привет!
Дилейн, честит рожден ден! Здрава, обичана и много щастлива бъди!    bouquet  bouquet  bouquet
Честити зъбки на всички обзавели се!  Simple Smile Hug Рила, 20 се чакат, да  ooooh! Crazy
Мънки, да се оправяш бързо!  Hug
Във връзка със свинския грип не знам дали сте виждали тази картинка  Simple Smile

При нас нищо интересно, децата си кашлят, май няма да ни се размине АБ  Close

# 696
Ураааа, станах леля!

Момченцето на брат ми се е родило тази сутрин в 8.40, естествено и леко, казва се Калоян и е 3200 гр и 49 см. Бебчо и мама с адобре, но няма да можем да ги видим скоро, тъй кат ов Шейново не пускат заради грипната епидемия посетители. Голяма радост е да станеш леля, не мога да спра да плача от радост. Освен това се ражда на рождения ден на баба ми - тя днес става на 84 Simple Smile

Черпя всички ви с най-хубавите лакомства на света!

# 697
Добро утро!
Виждам,че имаме и рожденичка-ЧРД,Дилейн!Много здраве,щастие и любов ти пожелаваме с дребния!  bouquet
Пък ние днес спахме до 8 часа! newsm44 newsm68 Вечер взе да си ляга малкия към 22 часа,няма приспиване по-рано.Яде с нас на масата-вече и вечерята ми отиде-пак с бебе на ръце ям. Twisted Evil Човека тегли хляба,дърпа,гризе.Я съм се разсеяла,я ми изчезнала манджата. Laughing
Млякото го отказва с див протест. Rolling EyesТакова хранене имаше снощи....Иска от моя хляб,че му отсипах АМ в една чашка и му топя къшейчета и това яде. Crazy
И нов трик имаме за приспиване,пу-пу,не толкова изнервящ! Party Надувам му коледните песнички и почвам да танцувам с него и няма и след 2 минути е отнесъл плувката. Mr. Green Туй мойто чадо само откачалщини взе да измисля. #Silly
Иначе и ние не знаем много неща-знае къде е котето-показва една играчка,учим се да пляскаме с ръце.Знае да подава ръка за здравей. LaughingМай това е то. newsm78 От приказването мрънкоти само като иска да го взема "ма-маммм" и понякога казва "да-да" и "ба-ба".Туй е.Далеч сме от другите.
За лошите неща,хич няма да разправям. Rolling Eyes (тръшканици и номера-там е по-добър #Cussing out)
Айде хубав ден-незнам дали ще имам пак време да вляза,та затова.
 Hug Hug Hug
п.с.Честито на Борката!  Heart Eyes
SZA,честито,лельо!Да е жив и здрав юнака!!!Само радост да ви носи! Hug

# 698
  • София
 Здравейте:)
 Не съм ви чела, защото сме по 5,6 часа навън и нямам време за любимия форум:) Сега се залавям да наваксам Simple Smile

Предаването за кърменето не съм го гледала, не съм и стара мома (и ЛК не бих я вкарала в тази категория)
Елвинг, не разбирам защо си се хванала за думата newsm78, само Вероники е схванала, че целта на думата е да създаде комичен ефект. Simple Smile В интерес на истината изобщо не съм в течение за личния живот и възрастта на "ЛК" Laughing

# 699
Здравейте,

ЧРД на Дилейн!!! Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

СЗА- честито ти племениче!!! Да е живо и здраво, много щастливо и много да ви радва!!!

Честито и на другите с поводи!!!

за мазането- аз имам на Себамед, на Бочко и от скоро я мажа с балсамчето на доктор Тайс.

Сега и една почерпка от мен, заради стиснатите палци за нашия тати.
От понеделник е на нова работа, с по-ниска заплата (докато натрупа опит). Ще си работи по специалността, което много му харесва. Условията им са прекрасни и след НГ ще вдигнат и заплатата + сл. кола.

# 700
  • София
 Оооо, имаме си рожденичка  dilein от здраве да не се отървеш в тоя грипав период

Честити зъбки на Борис, Марти и Радо и другите похвалили се с такова чудо в устата си - бързо и безпроблемно зъбоникнене занапред.

Права е veselina за уолкърите, още са малки децата за тях  Peace. Тео отдавна се изправя и е доста стабилен, но още не се сеща да прави крачки. Аз затова исках това да ни е подаръкът за Коледа, че дотогава сигурно вече ще се пробва да пристъпва човечето, но той така се занимава с него сега, че сърце не ми дава да го прибера.

зеленко, признала съм те с твойте записки - аз нямам нерви да си записвам. Аз имам само размерите и теглото на децата, защото педката ми ги пише на листче всеки път и ми го дава. Калин щом застава на коленца очаквай скоро да почне и да се изправя. Тео няколко дни след едното усвои и другото

Нещата, които пазя са кичурче коса от първата подстрижка, гривничките от болницата, снимки от ехограф, отпечатъци от ръчички и крачета, а на Тео даже и това успях да си взема от болницата (исках и на Ники да го взема, но изведнъж казаха, че ни изписват и всичко стана много бързо, и не успях  Sad) От тео си пазя и теста за бременност и картичката, с която съобщих на татко му новината.
 Пазя и много рисунки на Ники, първото му писмо до дядо Коледа, а нещата които сме майсторили заедно съм ги снимала, защото доста от тях после са заминали в кофата. Общо взето голям плюшкин съм и аз.

Като стана въпрос за снимки си признавам, че на Тео още не съм вадила  Embarassed Извадих веднъж само 4-5 снимки, за да изрежа за този подарък за майка ми и това беше. Представям си колко пари ще дам за снимки като ги извадя наведнъж  ooooh!

Като излизаме навън винаги мажа децата с крем, като ползвам различни кремчета, за различните сезони.

Аз забравих да се похваля, че най-накрая пуснаха басейна в ДГ на Ники и днес за втори път ще ходи на плуване детето. Голям кеф е, въпреки че плака и се дърпаше в началото, защото не може да ходи на басейн с плувките на ръцете ooooh!

SZA, да ти е жив и здрав племеника и скоро да ги изпишат, за да можеш да му се нарадваш подобаващо. И аз много се радвах като станах леля.

Elwing, бързо да оздравявате и дано не се налага пак да стигате до АБ.

Elg, честито новоназначение на мъжлето ти (сега чакаме и Шу да се похвали и вече да пускам пръстите, че ми изтръпнаха от стискане  Laughing)

Трябва да си забраня форума за известно време, че вместо да си върша работата докато Тео спи, аз вися в нета.

# 701
  • София
Ама, че хубав ден!!!
Дилеин, честит рожден ден! Много здарве и сбъднати мечти!!!  bouquet
СЗА, честит племенник! Да ви е жив и здрав!!!
Ели, честита нова работа на мъжо ти!!!ДА се чувства много добре там!
Честити нови зъбчета на всички!!!
Зеленко, старшна идея за това с обувката.
Elwing , не бях я виждала тази картинка- направо ме разби hahaha

Ааа, като съм спряла да кърмя, на какъв лекар трябваше да се ходи?

# 702
Здравейте,

как сте днес?
Аз да се похваля: Митака ИЗПИ цели 100 мл.АМ  newsm44
Сега отивам да чета ..
..и по ред на номерата:
Дилейн,Честит да ти е рождения ден!Много да те обичат и слушкат!  bouquet
СЗА, честит ти племенник! Да расте здраво и щастливо детенце!  Heart Eyes
Еля,честита нова работа на татето!
и на Борката честито поредно зъбче!

А сега ви каня на зоопарк по поръчка на батко ни Гого!  Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 11:16 от mama_bebcho

# 703
Добро утро!

То станало добър ден, ама..
Ние днес поспахме след яденето в 6ч, та се понаспахме. Тук една ми ти мъглааа, ама взе да се вдига и запрятаме ръкави за навън.
Следобед ще ви чета, че много нещо пак. Не мога да сваря. Че днес бабата е на работа и съм сама с Миро. Ама довечера ще излзизам малко навън, та да се разсея. Последното такова разсейване беше на 22 август (сватба).  Mr. Green

Честити зъби, месечинки и рожденни дни!

Мернах, че за проговаряне си бъбрите. Нашия бърбори постоянно, ама нищо не му се разбира и според мен не е нищо смислено. Иначе като кажа "къде е..?" знае за какво става дума и се обръща по посока на нещото или този, за когото питам.
Ей сега пак е хванал едни кабели и ги мята като каубой. Голям кеф са тва кабелите!  Mr. Green
Вчера влизаме в стаята, където той се подвизава в кошарата и нашия се хванал за ръба и стои изправен и сЕ хили. Сам се е изправил, при това с кошара от тези, сгъваемите - без решетки.  Mr. Green

От снощи е с едни прозрачни лигави сополки, ама дано бързо си отидат, че е отвратен от факта, че трябва да му ги махам!

Ох, отиваме да се оправяме за разходка, че не се трае вече...
Приятни разходки на всички!  Hug Peace

оКИч: Аз ходих на мамолог след като спрях да кърмя.

# 704
Аз да се похваля: Митака ИЗПИ цели 100 мл.АМ  newsm44

Браво! И как успя да го излъжеш  Rolling Eyes Аз откакто пак отказа биберона, не съм пробвала. Да не вземе съвсем да го намрази, като й настоявам повече. Но може днес пак да пробвам вечерта. Особено, след като вече втора вечер не мога да спя, като хората от зверски болки в нахапаното зърно. Вече започвам да се притеснявам дали не е станала някаква инфекция на мястото или нещо такова  newsm78 Все пак си беше раничка, щом и кръв пусна. Ама това беше преди сигурно месец вече. А мен продължава ад ме боли ужасно  Rolling Eyes

Ели, честита служба на мъж ти  Hug Дано да е доволен там, пък и вие покрай него  Laughing Ох, и аз искам да сменям работата. Но май ще го оставя за 2011год. Да видя догодина малката как ще тръгне на ясли, че обикновено трябват доста болнични в началото  Rolling Eyes

СЗА, честит ти племенник!
   baby_neutral

Дилейн, честит рожден ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт