Добро утро!
Много са ви хубави дечицата на всички (особено двете Яни определено ми стават слабост)! Нашият юнак още не знае толкова номера - само на криеница играе, но за довиждане трябва аз да му махам ръчичката, на "Браво" се кокори и се пъчи гордо и ... това е. А когато му се карам за нещо, се усмихва обезоръжаващо и, ако повиша тон, започва да се смее с глас!
Шу, и аз да се присъединя към другите - много добре си изглежда детето на снимки и не виждам повод за притеснение (освен ако не е под долната граница на стандарта, за което силно се съмнявам). По-важно е дали е жизнена и бодра. И Митко не наддава както другите деца, ама и не спира да се движи, та не ми е чудно.
И при нас венците са набъбнали, но зъб още не се вижда на хоризонта. Иначе гризе каквото му попадне, но не и гризалките. Тези дни нещо съвсем си променя режима - събужда се в 5.30 - 6 и играе до 8, след което заспива и вчера вместо в 9 яде каша в 10. Ама аз както не съм си доспала, като ме разсъни в 6 и не мога да заспя в 8

Да ви питам - вече се изправя, когато се хване за ръба на кошарата, но не стои много стабилен. Дали да купувам уолкър или да изчакам да започне да стои стабилно?