ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 848
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ради, на мен ми ги засичат всеки път от първата консултация - от 8г.с. досега.
Но истинския запис на тонове - когато ти връзват коланите на корема и уреда изкарва нещо като дълга кардиоиграма, е май от средата на 8-ия месец /по спомени 4-5 седмици преди раждането и се правят всяка седмица/.

# 271
на мен след скана за аномалии в 20 седмица ми слушаха тоновете-само 1-ж засега

# 272
Всеки път слушат тоновете, от какато съм се записала на ЖК !

# 273
Здравейте, момичета  Hug
Идвам да драсна и аз два реда, че отдавна не съм се разписвала.
Днес ходих на лекция за кърменето на сп. 9 месеца в Пловдив. Честно да ви кажа, много ми хареса. Научих (и си записах) интересни и полезни неща. Противно на очакванията ми, никой не ни убеждаваше колко необходима е помпата за кърма, или пък биберона. За сметка на това бяха изброени храните, ядени от майката, които дразнят стомахчетата на кърмачетата и предизвикват колики. Попитах и за раждащите секцио и педиатърката ме увери, че в крайна сметка всичко си идва на мястото, стига майката да е спокойна. Хареса ми тази жена и се радвам, че работи в клиниката, в която ще раждам.
На финала ни подариха по 2 мини памперса и една дозичка прах за пране.
За протокола да се отчета, че на мен също на всяка ЖК ми гледат бебето с ултразвук. На доктора му доставя страхотно удоволствие  Flutter. Безплатно при това!
На именниците желая всичко най-красиво от сърце, а на малките мушмороци, които очакваме да се родят, за да носят името Димитър - щастие и здраве   love001
Мяуче, честита ти пералня! Със здраве да си  я ползваш   bouquet
Ника, ти си неуморна - за всеки намираш добра дума и подробна информация  Hug

Момичета, от началото на месеца липсва Райчева. Писах й на лични, но не отговаря. Някой има ли инфо за нея?

# 274
Анджи, вярно, че Райчева не е писала доста отдавна...  newsm78 Дано всичко да е ок с нея.

# 275
Lemonny също липсва, от 14 тема, аз писах на нея, но нямам отговор  Sad !

# 276
  • Бургас
Анджи и ние в сряда ще ходим на същата лекция,само че в Бургас.Радвам се ,че ще ни бъде полезна  Peace
Ника, ти си неуморна - за всеки намираш добра дума и подробна информация  Hug
Подкрепям!!!  Ника  Hug
Аз гледах двд-то от сватбата ни,охх колко сме хубави....какво да ви кажа,освен че ми се иска пак да я направим ,ама на ....  newsm78
На мен досега нито веднъж не са мерили тонове на бебето ,хм ?!
Лека нощ от мен !

# 277
  • Бургас
Аз май сама на себе си съм казала лека нощ....сега да си кажа и добро утро !!!  hahaha

Многооо ми се спи тая сутрин и мисля за първи път от 6 месеца да изпия едно кафенце,ако не ми пригади пак от него де ....
Желая усмихнат и спокоен ден на всички февруарски мамчета !!!  Hug

# 278
Благодаря ти SuNnY SkY   Hug, на теб също !

Благодаря на всички, които се присъединиха в групата във ФБ, да помогнем на Анджелина !!!

Желая ви прекрасен ден !

# 279
Добро утро момичета.Как сте днес?Времето е мрачно и гадно,но какво да се прави и по-зле ще става.Радостното е,че когато нашите бебоци се родят времето ще върви на оправяне,а не като сега на разваляне.
Как са бебоците дне-моето момченце сутринта се опитваше да ми пробие корема с крак,но не успя-нищо следващия път.Каката вече го усеща с ръчичка и е тоооолкова щастлива-сигурно само това говори в училище.Като тръгна на училище каза на всички че ще става кака,но с допълнението "не казвай на никой" и така от дума на дума и от неказване вече всички там знаят-даже мамите на съучениците и ме питата искам ли дрехи.Е това е от мен,пак ще пиша,а вие не се забравяйте в писането,че нямам време да наваксвам и пропускам много неща.Приятен ден от мен.  love001

# 280
 добро утро и от мен!
споделяла ли съм ви, че всяка сутрин някъде до обяд усещам един гаден вкус в устата, все едно съм яла метал за закуска... пфууу, хайде вече да е февруари....
хубав ден на всички! тук в пловдив май времето ще да се пооправи...

# 281
  • Бургас
Добро утро!  Hug
Аз си похапвам, пред компа  Laughing

За количките на фирма Мони - много чудно ми стана защо са по 120-180лв.   Thinking Затова питах...
Иначе, май в Бургас няма къде да се видят на живо, интересно ми е как изглежда такава количка.
Xcat, и аз съм на мнение, че повече от около 500лв. за количка си е множко.

На мен досега никой не ми е слушал тонове. Пфу!

Хайде, бургаски момичета, кой ще идва на лекцията утре?

# 282
Прекрасно утро, макар и мрачничко,важното е да не е студено! Hug
Да споделя и аз за моите месечни консултации! Ходя при една лекарка и тя ме води по здравната каса. Откакто ми е завела картон не съм платила и сотинка! Но за ехографа мисля че т.като се полагат 2 безплатни, ми е останал още 1 безплатен! Ама тя така и още не ми го е направила! На консултацията миналия месец ми прави ФМ и си я платих - 20лв., а този месец не ме е гледала, но и аз не съм и казала защото си бях записала час за 4D, който беше след 3 дни, така че нямаше смисъл! За по-нататък предполагам тряабва да си плащам ехографите, но това няма значение след като с бебчо всичко е наред! Тоновете на бебето започнаха да ми ги слушат в 4-тия месец.
По повод утрешната лекция, съм записана и не искам да я попускам, но ми излезе ангажимент за 11.00ч.! И все пак ще се постарая да не я пропускам! Много ми се идва!!!
Честити розови и сини гащички на тези мамчета, които сега са разбрали какво бебче ще гледат!
И на мен ми казаха какво ще е, ама аз още не казвам, не че е тайна, просто го осмислям!!!  Thinking

# 283
  • Най-зеленият остров
Добро утро, момичета.
Съни мерси за кафето.
 И аз да се оплача: цяла нощ не съм спала - то бяха ритници, то бяха шутове. Щом събуди баща си чак с ритник  Heart Eyes . /да не са били контракции, а аз да си мисля че бебето тренира гимнастика  Blush /.

# 284
 Добро утрооо! Най-накрая ви настигнах от вчера само чета ли чета
SuNnY SkY    мерси за кафенцето-аз на няколко дни си позволявам по едно Simple Smile
 Честито на всички мами с добри новини и на разбралите пола,няма да изброявам поименно,че ще изтърва някой без да искам  Embarassed
 Аз съм чак другия понеделник на ЖК  Sad мнооого далечно ми се струва

Общи условия

Активация на акаунт