ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 731
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
E, Ника, ти направо ме шашна с тази информация. #Crazy

# 496
  • Burgas
Сега се обадих на лекаря който ми води ЖК,да питам за изследванията,хемоглобина ми бил 104 и ми каза да взема да пия серо-фулгама-май така каза newsm78

# 497
На мен ми казаха, че трябва да се започне със забелването още от началото, не от първия месец ми едва ли не от  първото къпане. А, така е и по-добре да се научи да си забелва самичко след това, защото е по-хигиенично! А, милото и на него няма да му е лесно...  Joy

# 498
  • някъде тук
Да се оплача малко ,от сутринта чувствам корема си пристегнат ниско долу и повече в ляво , по често ми се пишка ,обадих се на лекаря си каза да увелича нош пато и магнерота ,ох притеснявам се имам чувството че бебока притиска нищо , може би от растежа на бебока newsm78

# 499
Не се притеснявай, Бела.
Легни и почивай, ако можеш. Hug

# 500
Сега се обадих на лекаря който ми води ЖК,да питам за изследванията,хемоглобина ми бил 104 и ми каза да взема да пия серо-фулгама-май така каза newsm78
Странно,моя е 109 но не ми казаха,е трябва да пия нещо?
За забелването  мисля,че правилния начин е този който Ника описва-свекърва не знам защо не се е справила с тази процедура,нищо,че мъжа ми и е второто момче и той горкия има много лоши спомени от това как хирург е свършил тая работа вместо майка му.Казва,че такава болка никога не е изпитвал през живота си!

# 501
  • offshore & overseas
Аз за забелването имам впечатления, макар и съвсем косвени, че всичко е до късмет. Confused Любопитно ми е какво мисли свекър ми, който е детски хирург уролог и нефролог в Пирогов. Ако не забравя да го питам, ще ви споделя.

# 502
Аз за забелването имам впечатления, макар и съвсем косвени, че всичко е до късмет. Confused Любопитно ми е какво мисли свекър ми, който е детски хирург уролог и нефролог в Пирогов. Ако не забравя да го питам, ще ви споделя.
Моля те да го питаш!Определено ще ни влезе в употреба информацията,която ще ти даде!!! Praynig Praynig Praynig

# 503
  • York
Таня, ще се опитам и аз да дойда на лекцията утре. Зависи дали ще мога да се надигна до към 9  Joy
Ти в кой район живееш? Много често се оплакваш от липса на вода.  newsm78

Аз днес извървях десетина километра и сега си почивам малко. После се мятам да преинсталирам на баща ми компютъра и ще ходя на гости на мама и тати. Мама обеща да ми наготви пилешка кавърма, че мен ме мързи да си готвя само за мен, мъжа е изпратен в командировка до петък  Mr. Green

# 504
Цитат
С моя се шегуваме че докато стигнем до 5 (толкова деца искаме) все едно ще е момиче  Laughing, а една приятелка ме пита ако все пак се окажа с 5 момчета + мъж ми какво ще правя.Казах и че сигурно ще се метна от 9тия етаж,иначе не виждам как ще чистя след 6тима мъже.
mariq_lakova ,
Ти пък - да се хвърляш Shocked За какво са снахите Twisted Evil Joy  Mr. Green, ако не за да те глезят Joy

# 505
Таня, ще се опитам и аз да дойда на лекцията утре. Зависи дали ще мога да се надигна до към 9  Joy
Ти в кой район живееш? Много често се оплакваш от липса на вода.  newsm78

Аз днес извървях десетина километра и сега си почивам малко. После се мятам да преинсталирам на баща ми компютъра и ще ходя на гости на мама и тати. Мама обеща да ми наготви пилешка кавърма, че мен ме мързи да си готвя само за мен, мъжа е изпратен в командировка до петък  Mr. Green

Ponqkoga, на квартира сме в район Одесос, до училище "Елин Пелин". Може би има някаква профилактика, иначе не мога да си обясня редовното спиране на водата за по 2-3 часа. Слава Богу, към 14 ч. я пуснаха, та си измих чиниите.  Laughing За месец и половина, откакто живеем тук, са я спирали поне 3-4 пъти.  newsm78
Пък за лекцията утре- ако се излюпиш навреме- там сме!  Wink Имаме снимки в албумчето, така че можеш да ни разпознаеш.  Laughing
И как издържа да извървиш 10 км?  newsm78 Направо ме уби! Аз като походя час и половина-два и се изморявам.

# 506
  • York
Щях да издържа и повече, ако не ме бяха заболяли петите. Ако бях с кецовете нямаше да стане така, но днес реших културна да бъда, с обувчици да се спретна  Joy Joy Joy
Тактиката ми е да сляза някъде близо до централната част с колата, да се поразходя и като капна след 2 - 3ч вървене да се прибера с колата до нас.

Аз нямам проблем с водата. Сега ни правят нова канализация в района и се любувам на мръсотия и кал всеки път, когато погледна през прозореца. Лятото и на циганска сватба се любувах.  Mr. Green

# 507
  • София
Здравейте,

не мога да ви изчета Crazy най- накрая успях,УРА!

Ами 4естито на разбралите пола  Hug
На болните да оздравяват бързо Hug

Аз се записах за лекцията на 6ти, казах на шефа, 4е ще ходя на лекции и ще си пусна 3те дни отпуска, ще се видим Simple Smile Ина4е на 20ти съм и на консултация и ще ме бодат, дано свърши по бързо и да не закъснея и доктора ще ме гледа на ултразвук подробно и ще снима пишката на бебето и на мен секрет вагинален. Може този път да е добър, последния имах кандида.

Искам да попитам маните с деца, гледам по магазините масово се продават хавлиени бодита, ританки.. дали да вредни за бебето, защото са 80% памук и 20% полиестер.. искам да купя такива, защото са по плътни, но колежките ми казват, 4е развиват алергии това вярно ли е ??? И колко от вас са ги ползвали и развилили са алергии бебетата Hug Hug

Ина4е съм много добре, домързя ме да вляза събота и неделя да ви по4ета .. но наваксах. Видях днес един магазин на кръстовището на бул. ЦАр Борис ||| и бул.Гешов и там имаше хавлиени ританки по 3.50 и ще си купя, стига да не ме разубедите, въпре4и , 4е аз искам да пробвам...

Хм аз съм по напред от vabeni -  27 седмица и още не съм в 7ми месец странно, 4ак на 3ти ще вляза.. а тя каза 4е е влязла явно пак има разминаване в календарните и лунарните...

# 508
Шаманката в Бургас провеждат ли се подобни срещи?

За сега доста рядко, защото момичето, което е най близо до Бургас живее в Поморие. Но ако имаш въпроси или желание да се видиш с нея, ще ти дам координати  Peace

# 509
Искам да попитам маните с деца, гледам по магазините масово се продават хавлиени бодита, ританки.. дали да вредни за бебето, защото са 80% памук и 20% полиестер.. искам да купя такива, защото са по плътни, но колежките ми казват, 4е развиват алергии това вярно ли е ??? И колко от вас са ги ползвали и развилили са алергии бебетата Hug Hug
Аз съм използвала такива и не е имало проблем.
Разбира се, дрешките от 100% памук винаги са за предпочитане за бебешоците. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт