ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 704
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
И аз смогнах най-накрая да Ви изчета!
Относно обрязването и секса има много голямо значение.Когато един човек не е обрязан, "пилето"(незнам как да се изразя иначе!) му нон стоп се докосва до бельото и до "други неща"  и така то става по-безчувствено и обратно,когато има кожичка е по-чувствително.Когато бяхме малки,баща ми казваше на брат ми-винаги когато пикае да си го забелва.При много деца в пубертета от бързия растеж се получава срастване на кожичката и има опасност "пилето" да не порасне колкото трябва,защото кожата го притиска(а това е най-големия комплекс за един мъж).Също така,два пъти седмично го караше да си мие с калиев перманганат за дезинфекция.Обрязаните мъже по-трудно хващат гъбички,бактерии и дори спин(имаше някакво проучване миналата година).
Но въпреки това не мисля,че е уместно в да си обрежеш детето,в Б-я са доста жестоки хората,както и децата,когато става въпрос за подигравка.
Сега се сетих да ви споделя много пресен случай-Миналата седмица отивам да взема племенника ми от у-ще(той е в 1-ви клас) и какво да видя Shocked навъртяли са се целия клас около едно детенце и му викат в  лицето -"НАРКОМАН,ТИ СИ НАРКОМАН!!!
А то какво било??Въпросното детенце има някакъв проблем с очите и те си мислят,че е наркоман.Милото....много жално и тъжно ми стана.Племенника ми каза че взимало "КОКАЛ" hahaha то детето чуло по новините, че се говори за кока,видяло, че е бяла на цвят и си представил, че това е стърган кокал Joy

Айде стига простотии съм бълвала, а да хвана да си лягам 1countingsheep

# 541
  • София

Добро утро мамчета!
Да направя аз кафето тази сутрин.
И да ви пожелая да ви е много усмихнат деня, въпреки гадното време.
На мен напоследък ми е доста нервно. Днес особено от сутринта се събудих с едно напрежение. Не мисля, че има причина, ама хей така..
По повод на обрязването - и аз не мисля, че е необходимо. В крайна сметка, тя природата си знае работата. Ние хората все се опитваме да създаваме "подобрения" на това и на онова. Не мисля, че когато не е необходима външна намеса, трябва зорлем да се правят интервенции.
Рорана, не се притеснявай. Ще видиш какво ще ти кажат днес. Стискам палци всичко да е наред  Peace
Ще се оправям вече за работа, а на вас много хубав ден   bouquet
И не се впускайте в безкрайни писания, че после докато ви изчета и  #Crazy #Crazy Joy

Поздрави   bouquet

# 542
  • София

И понеже вече аз съм определено гладна и само кафе не би ме оправило, реших и една закусчица да ви забъркам рано-рано сутринта  Heart Eyes

# 543
Добро утро и от мен,и аз малко да се оплача,почти немога да спя вече нощем,като стана към 3 да пишкам и до 6 се  Shocked после задрямвам до към 8 и това е,а днес едва се надигнах,сълзят ми очите,боли ме гърлото по онзи начин все едно ти е застанала прашинка на него която неможеш да изкашляш и за товя след малко мисля да пратя мъжа да аптеката за детски фервекс и нещо за смучене.Дано ми помогне и дано всъщност става за пиене от бременни  newsm78

# 544
  • Бургас
Добро утро !!!
Ели благодаря за прекрасната закуска и кафенце  Hug
Ради дано да оздравееш по-бързо.Яж повечко лимони  Peace
Роро стискаме палци !
Усмихнат и спокоен ден на всички !!!

# 545
Добро утро и от мен!  bouquet

Ели Страхотна закуска благодаря много.

Днес съм по добре и ще ходя на преглед. Дано всичко да е наред.
Ще пиша като се върна от прегледа.

Лек ден на всички. Hug

# 546
Добро утро и от мен!
Ох, да вчера лекцията беше скучна, но затова пък беше интересно посещението в болницата! Наистина всичко си изглеждаше доста прилично! Ама сякаш бомба беше паднала! Имаше само 2-3 циганки в предродилна и това беше! Наистина почти никой не ходи да ражда там! Условията са си съвсем нормалнии, ако и акушерките и лекарите са така всичко ще е идеално!
Та за протокола да кажа най-накрая, че ще имаме момиченцеее! pregnant
Хубав и спокоен ден на всички мамита!!!

# 547
Добро утро !

Star, знаеш ли да има някъде гимнастика или йога за бременни?  Rolling Eyes

Мисля че има в Майчин Дом , но не съм сигурна !

# 548
  • София
Добро утро,  Simple Smile

Аз закусвам и тръгвам на лекции.Всъщност лекция,защото днес е само една. Tired.И аз като стана до тоалетна(напоследък всяка нощ) после няма заспиване. Crossing Arms Много гадно,после като задрема и станало време да ставам... Crazy

ralmin,честита мацка !!! Ей,супер,напоследък повече момичета се явяват. Heart Eyes

Успешен ден на всички !  Hug

# 549
 Добро утро и от мен!
Днес пак съм на работа-вчера добре ми се отрази мързелуването Simple Smile Все още ми тече носа,но поне очите не ми парят и е ми е така отпаднало.И слава богу спрях да кихам-чееее като кихах така силно беше имах чувството че бебо ще излезе,ужас  Crazy
Radi_ по добре чист парацетамол да си вземеш отколкото фервекс
 ralmin честита мома...ох има чувството че само аз останах в неизвестност  Thinking но се надявям понеделник на прегледа,най-накрая да вземат да кажат вечеееее

# 550
Добро утро!
Днес съм ранобудна... След малко изчезвам на лекцията в мола.
Благодарности за кафенцето и закусчицата!  Hug
Ralmin, поздравления за новопоказалата се малка куклаnewsm51 stork-girl
Radi_, бързичко да оздравяваш!  Hug Аз последният път, като се разболях, смуках Прополки и съм много доволна.
Роро, Райче, стискаме палци и ви чакаме на отчет.  Wink fingerscrossed
Silvery, айде дано скоро и ти да се похвалиш с пола на бебчо!
Хубав ден, мацки! Доскоро!  Hug

# 551
  • Плевен
Здравейте. Завърнах се вече. Изкарах си страхотно - почивка, храна, разходки, чист въздух и истинско спокойствие и тишина. Тук страшен грип върлува, та не знам как ще се овардим. Вие сте изписали света. Честито на разбралите пола и на тези с добрите новини. Не съм ви чела назад, но искрено се надявам, че всички сте здрави и бебетата са наред. Това е от мен за сега. Чао ви до по-късно.

# 552
  • До Балкана
Добро утро, дами!
Честита принцеса, Рали! Hug
Това със забелването и обрязването ми е много интересно, е чакам коментарите ви и ще прочета да се образовам и аз!  Mr. Green
Хубав ден на всички!  bouquet

# 553
Добро утро и от мен! Включвам се в кафето, но закуската ми е само ябълки.
Честито на Ralmin за малката принцеса  stork-girl
Желая ви хубав ден, а аз отивам да стягам багаж  Heart Eyes

# 554
Добро утро на всички Hug
Andjy,
И на мен ми се гледа нещо много хубаво Simple Smile
Не знам дали си гледала "Детски игри" (Jeux d'enfants) и "Сибирският бръснар" ( "The Barber of Siberia" ) -  на мен са ми много любими.
Ако кажеш на каква вълна си, още ще помисля - това на пръв поглед Simple Smile
Roroana ,
Недей да  се притесняваш - стискам палци всичко да е наред Hug
ralmin ,
Честито stork-girl Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт