ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 817
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Хайде и аз "тестената" група!  Laughing Винаги съм си обожавала всичко тестяно, но през последните 3 години много се ограничавах. Е, за сметка на тогава, сега си наваксвам.  Joy
Радост, ето те и теб!  Hug Радвам се, че си добре. Честита ви нова квартирка! Късмет на ЖК-то утре! И да не забравиш да се отчетеш!  Wink

# 391
  • София
Аз нямам особен апетит към тестеното,но ме притеснява,че предимно ям сухи храни.В комбинация с отказа ми от кафе(не ми се пие) се сещате какво ме спохожда... Whistling Ако запека продължава повече от няколко дни не е хубаво,заради токсините.Абе въобще бременни сме от всякъде. baby_neutral

# 392
  • Варна
Да се разпиша, днес пак водих моята на доки за направление за гастроентереролог, просто не ме питайте как съм се замъкнала до поликлиниката. Като пристигнах бях червена като домат и вир вода от всякъде, за капак беше пълно и като се домъкнаха една тайфа от нашите чужденци просто нямам думи, добре че една от сестрите ги подкара да излязат на вън.

Аз искам да предложа на Варненки среща в неделя в големия мол в кафенето срещу хипо ленд от 14.00 часа, ако има заинтересовани да пишат.

# 393
Сега си лежа и си гледам корема как ми се криви. smile3532 Диването дъни като извънземното. Много рано тоя път почна филма. newsm62  На вас случва ли ви се?

# 394
  • София
Също ще ви помоля утре сутринта за едни стиснати палчета, че съм на преглед и както винаги, ми е много притесненичко, като не съм си виждала бебо вече 4 седмици.
Стиснати палци от мен! Утре да се похвалиш с добри новини!  Hug
Аз не съм много по тестеното, обаче тези дни ми се яде много течен шоколад. Веднага даде отражение на кантара.  Twisted Evil

# 395
Аз искам да предложа на Варненки среща в неделя в големия мол в кафенето срещу хипо ленд от 14.00 часа, ако има заинтересовани да пишат.

Сиянче, ние с Megelina се опитахме преди време да организираме среща на Варненските мами, ама нещо не се получи. Аз по принцип съм айляк и винаги съм навита, но този уикенд най-вероятно ще си ходим по родния край и няма да мога да дойда, колкото и да ми се иска.  Sad Все пак ще следя какво се уговаряте, че ако има промяна в плановете да съм в течение...

# 396
  • София
Аз пък реших да пробвам дали и как ще реагира малкия като му пусна песен от гсм-а.Разтанцува се определено! Heart Eyes Ох,това зеле вече 3 часа се готви...Добре че мъжа си идва днес по-късно от обикновено,че щях да се изложа. Whistling

# 397
Съни скай,тук съм,благодаря ти за вниманието!
Нямаше ме няколко дни.Моят син се разболя и ни приеха в болница с пневмония.Стресът е огромен!
Пожелайте ни бързо дооздравяване и май и тази година няма да ходи на детска градина!Не мога,напрежението,което ми коства това е много голямо и така се притесних за детето!
На всички ви пожелавам да сте здрави и...стига с това ядене ,че май наистина става критично!

# 398
Да се разпиша, днес пак водих моята на доки за направление за гастроентереролог, просто не ме питайте как съм се замъкнала до поликлиниката. Като пристигнах бях червена като домат и вир вода от всякъде, за капак беше пълно и като се домъкнаха една тайфа от нашите чужденци просто нямам думи, добре че една от сестрите ги подкара да излязат на вън.

1.Сияна
2.Стела

Може и втората Варненска среща  накрая да се проведе в този състав  Sunglasses!

# 399
Добър вечер мамита Winkаз да се похваля,тъкмо се връщам от Марков,вече си имаме сто процентова мома,най-сетне се показа,всичко ни е наред,тежим 600 грама,доктора ни направи диск със снимки и клипчета и сега си ги гледкаме с таткото Simple Smileиначе всички органи са си и наред на бебка,само дето по време на прегледа беше много намръщена и доктора такмо да и гледа сърчицето и тя прас и се обърна с дупето към него и не дава,че я чакахме да се обърне 15 мин Laughing

# 400
  • Варна

1.Сияна
2.Стела

Може и втората Варненска среща  накрая да се проведе в този състав  Sunglasses!

Joy Joy Joy и аз така мисля

# 401
  • София
Илиянче, браво за добрите новини!  Hug

Аморе, това усложнение от детско-градинските сополи и кашлица ли е?  Rolling Eyes Дано се оправи бързо Тони!  Hug

# 402
Здравейте!
Явно не само аз имам проблем с тестените храни.Постоянно ми се яде някакъв вид тесто и сладкиши, естествено.Ужас.
До тук съм + 5 кила, но с тези темпове няма да е за дълго.
Някоя от вас дали знае нещо за д-р Филчева от МД.
Тъй като имам вроден сърдечен порок, ще се наложи да раждам секцио по мед. показатели, по преценка на моя лекар в МД, колкото и да не ми се искаше да е там.
Разбрах , че Филчева следи основно бременните с моя порок, но това е всичко което знам.
Има ли представа някой колко струва секциото в този случай и има ли шанс да се мине без избор на екип.
Предварително благодаря!

# 403
  • София
Сузи, ако си имаш мед. показания раждането е безплатно, независимо, че е със секцио. Доколкото знам в МД те приемат няколко дни преди насрочената операция, наблюдават те и ти правят всички нужни изследвания и раждаш при който екип си е на смяна в определеният ден.
Иначе избора на екип за секцио в МД струва 550 лв.

# 404
Ника, благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт