ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 815
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Ех,колко се радвам ,че мама готви в къщи...Аз само си давам заявката и тя я изпълнява,ама то и отва си е трудничко-все да измисляш нещо разнообразно.Добре,че и мъжО готви,та да не чака милия на мене да ми дойде музата,че все на сандвичи ще кара.Не обичам да готвя и това си е!Не че не ми се получава,ама не мога да се закотва в кухнята до печката.Затова еърша цялата останала домакинска работа,а готвенето го оставям на който има желание.
Мен също ме посърбява тумбака,ама когато забравя да се намажа с лосиончето и искам да ви го похваля-обикновен  лосион на Нивеа за интензивна хидратация за 6лв и нито една стриичка до момента,а видимо съм пораснала доста.Щом забравя да се намажа обаче и се почва едно ми ти чесане...

# 376
  • София
Брей, значи не само аз се чеша по тумбачето Crazy Добре, че сте вие да разбера, че си е нормално и е от растящото коремче. Занчи кремче помага. Сега трябва и да почна да се мажа... хич не обичам. Whistling

# 377
Ех, как обичам и аз лещичка... със салам.  Laughing Нями-нями! Ще взема пак да си сготвя тия дни.  Wink Днес сме на пълнени чушки, баница и бобена салата. Ама ние не спираме да коментираме манджи, момичета!  Joy После защо сме нагъвали по цял ден вкусотийки... newsm78 И аз много обичам да ми готвят баба и мама, ама са надалеч и няма как. Чакам с нетърпение да се прибера по родния край... Заявката си я давам няколко дни предварително и като си отида- само гледайте!.  Laughing
Мен коремчето не ме сърби. Вчера обаче забелязах, че е започнала да се появява онази кафява линия- линея негра май се наричаше.

# 378
еее, само за ядене говорите, а аз имам още един час докато съм си в нас и ще се лепна на котлона. Мисля да си задуша спанак и после да му чукна 1-2 яйца, а мъжо да яде рибата от вчера. мммммм много съм гладна вече!
хайде цунки за лека нощ, че в нас не мога да се добера до нета.

# 379
  • София
Аз също сложих зелето във фурната и сега се надявам да не закъснея и да прегори.Последният път така загоря яденето,че ми идеше да изхвърля тавата вместо да я търкам... Whistling А то уж още малко да се допече и като седна на лапатопа и май не се усещам колко време минава.  Grinning

# 380
  • София
Здравейте мамчета  Hug

Пак сте писали много Wink И виждам, че сте заформили хубав разговор за хапване. Мушмулка, като каза спанак, да ви кажа за моята лудост. И аз днес реших да готвя спанак и голямо обикаляне му ударих след работа. Чак в ен-тия плод и зеленчук успях да намеря. Ноо, сега пък ще приготвя точно това, което ми се е хапва.  newsm44
Чакайте да ви питам и други работи. Ще ми кажете ли за контракциите /простете невежеството/, но как усещате контракцията? Embarassed Какво представлява? Изобщо не мога да разбера придърпването, което имам т време на време, дали е контракция или просто ме дърпа тук и там.  newsm78 Повечето усещания от бременността ми се случват за първи път. Чета из нета, но ми се искаше да чуя мнение от първа ръка.  Embarassed
И другата ми питанка е за сърцебиенето. Имате ли  сърцебиене? Честно казано от време на време така ми се разхлопва сърцето, че ми прималява и ще ми изскочи. Днес сутринта например. Бързам аз към 8,30 за офиса. Първо да се оплача, че вече четвърти ден нямаме асансьор и се катеря по няколко пъти на ден до 5 етаж. Но това някак се преживява. Та сутринта бързам аз, първо тичам по стълбите, после докато изкарам колата от паркинга - пак беше зор, защото тук комшиите паркират като араби в пустиня и минавайки покрай едно магазинче до офиса, решавам да купя кафе и някои други неща. Слязох, купих работите и като ми се разхлопа това сърце - ще ми изскочи. Седнах в колата и зачаках. Не мога и да тръгна, така ми прималяваше. И след десетина минути може би ми попремина. Чудех се дали утре като отида на женска да не ги питам и за това?
Стискайте ми палци всичко да бъде наред утре на жк  Peace Praynig Hug

И аз съм много гладна  и ще ходя да забъркам така желаната покупка   chef Laughing Май само аз ще й се зарадвам  Joy

Хайде усмивки на вас и до скоро   bouquet

# 381
Еее, прекалявате вече май  hahaha Стига с това ядене  Crossing Arms А после ще се оплаквате цял ден коя колко килограми била станала  ooooh!. Тук сме от една порода и би трябвало най да си влизаме в положение и да не се изкушаваме навлизайки в кулинарна конкретика, а то какво стана  Grinning...Няма да има останали гладни тази вечер, няма да ви мисля   hahaha

# 382
Здравейте, момичета! Аз многоооо отдавна не съм се включвала, но ви чета, като имам време. Ние най- накрая се нанесохме в квартирата и даже вече я сложих в ред  Grinning Иначе засега съм добре и се надявам, че и вие сте така  Heart Eyes Утре съм на ЖК и вече нямам търпение да видя пак бебчо.

# 383
  • Бургас
Радост^^ радваме се че се завърна,бяхме се притеснили  Hug
Извинявам се на Рали и на всички  ,че това което ще пиша пак ще е за ядене ,ама трябва да я споделя тая случка...
Моя мъж е от тези,които не готвят,досега само едни пържени яйца е правил вкъщи...а днеска моля ви се решил да ме изненада и сготвил  супа топчета  hahaha Ех как му е дошла тази идея незнам,чел в книга рецептата и слагал нашия продуктите ,но прекалил с фидето.....и резултата е че супата не прилича на супа ,а по-скоро на желе  Joy Joy
Толкова много фиде е сложил  ooooh!...Опитах малко да не го обидя и да не му секна ентусиазма,на вкус беше добре ,но не и на вид .

# 384
  • София
Елидам,и аз преди се чудех как ли ще разпозная контракцията. Whistling Аз усещам напрежение ниско долу и като си пипна корема(там,където е матката) той е твърд.Ако съм легнала е доста изпъкнал пак там. Confused

И сърцебиене имам-точно както го описваш.Много е неприятно.Като парцал се чувствам... TiredНе съм установила обаче нещо конкретно да го предизвиква.Казват,че било нормално заради повечето кръв,която сърцето изпомпва.Поправете ме ако греша. Peace

Радост,честитО нов дом.Успех на прегледа и чакаме отчет. Simple Smile

Аз пък да похваля моя мъж-вчера ми омеси хляб и стана страхотен!  chef Срам и позор за жената в къщата...Така се въодушеви,че искаше и кифлички да ми прави,но не му дадох.Много тесто ми стана напоследък.

# 385
Значи и аз да не ви казвам, че сега ометох един буркан с туршия, направо не мога да се позная. #2gunfire ooooh!

# 386
  • София
Мис Бътърфлай и аз четох, че се получава заради увеличеното количество кръв, но на моменти е адски неприятно. Аз в такива случаи просто сядам, пия вода и си почивам, докато отмине. Ако съм  в къщи пък направо си се опъвам на леглото.
За хапването - и аз си похпвам добре да не са ми уроки hahaha Сутрин ставам гладна. И да ви кажа колкото тестено съм изяла тези месеци, сигурно през живота си не съм изяла. Но просто ми се яде - хляб, спагети, пица, всякакви такива работи. Е, гледам да не се увличам  и да не ям много де, но все пак си похапвам.  Embarassed

# 387
Аз също имах сърцебиене няколко пъти, но си мисля, че е свързано с ниско кръвно, защото освен симптомите, които описвате ми се вие свят и виждам звездички. В такъв случай лягам и поспивам малко, после кафе и се оправям, но е много неприятно наистина  ooooh!

# 388
Лелеее, какво правите вие  ooooh! - 8 страници само за един ден... Това май си е рекорд!

Аз на бърз отчет - днес ходих на алерголог - много любезни бяха в алергологията - вмъкнаха ме преди цялата опашка като разбраха, че съм бременна  Blush
А иначе - добре, че отидох - оказах се чувствителна (лекарката изрично каза - НЕ алергична - не знам каква е разликата  newsm78) към Лидол - една от упойките, които използват по време на раждане и като тръгна да раждам трябва да взема две хапченца, за да се неутрализирало. Каза ми, че е не е нищо страшно. И все пак много се радвам, че отидох  Naughty Човек не знае какво би могло да се случи иначе. По принцип правели такива тестове в последните месеци - лекарката чак се учуди защо толкова рано съм там, ама аз нали съм си инициативна  Crazy Но ако си правите - по-добре е към 8-мия месец - да знаете.

Иначе се виждах на дълго и на широко с две бивши колежки - едната е бременна също Simple Smile Много приятен ден беше. Чак сега се прибирам.

Хайде да се връщам да чета сега, че трябва май и да похапна  Wink . До после  wavey

# 389
  • България/Германия
И аз се присъединявам лъм "тестената" група. Само дето аз винаги много съм си обичала всякакви тестени вкусотии, но обикновено съм успявала да се контролирам. А сега...нямам думи...откакто съм бременна, колко препечени филийки с масло съм унищожила, не е истина.  Twisted Evil Направо съм шокирана, че съм качила "само" 6 килца досега. Добре, че в Германия няма банички...  smile3518

Също ще ви помоля утре сутринта за едни стиснати палчета, че съм на преглед и както винаги, ми е много притесненичко, като не съм си виждала бебо вече 4 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт