ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 820
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Пращайте ги, и без друго съм направила доста!  Laughing
Мяу, ако ще вадиш книгата директно ти пращам моя - така му се яде нещо хубаво, горкото момче, как можа да попадне точно на мен.

# 361
  • offshore & overseas
...Мяу, ако ще вадиш книгата директно ти пращам моя - така му се яде нещо хубаво, горкото момче, как можа да попадне точно на мен.
Щом ми имаш доверие... че готвя вкусно, не друго, да направим един информационен обмен. Мислех да спретна едни аматьорски спагети карбонара. Twisted Evil

# 362
  • София
Съгласна. Аз ще участвам в информационния обмен с инфо за точния размер бельо на съпрузите ви.  bowuu

# 363
Аз пък този месец правя подаръци на мой гръб с парите на мъжлето,обувки го накарах да си купи като подарък за Р.д.- исках аз да ги платя с лично мой пари  smile3532 ма пак не ми стигнаха парите, и работа напускам  Flutter -днес ми е забавен ден! дано така да свърши
Нз как сте и с яденето но аз от 3 дни не спирам да ям- Rolling Eyes дори ме е срам да изброя какво и колко пъти -дано да е за кратко .

# 364
  • София
Днес ме е срам от себе си колко ядох. От скука. Забелязах, че когато съм сама по цял ден хем много ме мързи, хем съм все гладна, убийствена комбинация просто.

# 365
  • София
Моя мъж е лесен - само пържола му покажи...кво му трябва на лъвчо...  Hug
Нито при Мяу, нито при Ника ще се котира... Simple Smile...едната е на леща,  другата на спагети....аз пък съм на супа...  Laughing

# 366
Дано да увеличат майчинството близката година-две.
За нищо не стигат тези пари пфуу Crossing Arms

Момичета, да знаете че и аз ще ви цъфна на вратата ако продължавате да говорите за вкусотиики, аз избягвам да готвя а и не става толкова вкусно като на мама  Whistling

Ще търся спагети след работа май

# 367
  • Burgas
Аз пък си имам свеки дето ми готви  Laughing иначе спагетите много ги умея.

# 368
  • До Балкана
Момичета, прибирам се от работа и аз почвам лещата да готвя! Не че съм се затъжила за чужди мъже, просто такъв ми е графика  Mr. Green!

# 369
  • София
Аз пък си имам свеки дето ми готви  Laughing иначе спагетите много ги умея.
АААА, нееее това със свекито - твърдо НЕ...по добре от глад да си умра... Joy

# 370
  • Burgas
И аз така виках,ама сега ми е добре,прибирам се сготвено,изчистено,аз хапвам мия чиниите и почивка.

# 371
  • София
Готино, ако си назначена на реалната си заплата, или си се осигурявала на голяма заплата поне през бременността, майчинството хич не е малко - първата година взимаш 90% от заплатата ти и реално въобще не ти пада стандарта на живот. После още една година получаваш по една МРЗ месечно. След това имаш право на 6м. неплатено майчинство, мъжа ти също има такова право. И до навършване на 3г. на детето си защитена от съкращаване и уволнение.
В това отношение имаме чудесна социална политика, друг е въпроса, че по принцип стандарта ни е доста нисък като цяло.

П.П. И аз като Каролинка предпочитам да си погладувам, не е лоша жената иначе, но съм с наднормено тегло, затова.  Twisted Evil

# 372
  • София
Здравейте, Simple Smile

Аз се прибрах от унито и съм в депресия от лекцията по счетоводство !  Crossing Arms Много пасиви,много активи,а в мойта глава само бръмбари... Crazy

Започнах да придобивам опит и с маршрутките и  Sick .Освен,че ни мислят за чували с картофи,вчера щях да припадна от прегряване,а днес шофера даже и цигара си запали ! Нямам думи !  #2gunfire

Май не само аз съм се радвала на прикритите контракции,мислейки,че е бебето.Поне не са болезнени засега.Дано и при вас отшумят,че е неприятно.Аз като получа контракция и почвам да пъшкам и мъжът си мисли,че много ме боли и ми се кара. Blush

Айде вие ме стимулирахте и аз да ходя да сготвя,че и мойто мъж трябва да яде,а не искам да го пращам при вас - може да не се върне... hahaha

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 373
ЕЕЕ момичета прекалихте с вкусотииките

Аз ще ям спагети с царска туршиика много карфиол ч.чушленца и кисели краставички..... така е като ме зарибихте    chef - не си вървят много хахаххахаха

# 374
Еййй все за хубаво работи си говорите-манджички,чужди мъже smile3508
Между другото лещата ми е едно от любимите ястия, само че с пържени кюфтенца.Сега на този етап ме е много старах да я ям,че ще  ми се подуе корема.Последно правих,когато бях в 3-тия месец и така ме заболя коремчето, половин час се превивах от болка.

Относно сърбенето...и мен ме сърбеше коремчето,но от както се мажа с тоя крем-не!

Общи условия

Активация на акаунт