ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 825
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Ауууууу значи не съм единствената, която се почесва като крастава  Joy   И аз уж се мажа пък да видим  newsm78

Ника
, така е с тоя форум ставаме "загори тенджери"  hahaha
Ама наистина какво правиш ти на котлона като ти е било толкова зле. Я марш веднага да почиваш  smile3513

Оххх аз си направих едно бозаво кафенце, че така ми се доспа изведнъж  smile3507 То с това време си е само за вкъщи пред телевизора.
Блазе им на тези, които не са на работа.

# 346
Мамчета споделете малко информация
Как сте с боите за коса, къдренето
От няколко дни много искам да си направя студено къдрене, но все чувам много е вредно за теб и бебето. Някои пък казват че като е минало 4-5 месец няма да навреди на бебето?????
Как мислите?

# 347
Аз не знам боите и къдренето да са вредни за бебето - ново 20! newsm78
Само си спомням, че миналият път, когато бях бременна, не ме хващаше боя и така си оставих естествения цвят да израсне. hahaha

# 348
  • София
Бени, пътеводната светлина на темата! Hug Нали по теб се водим, ти първа влизаш в следващия месец, та ми стана едно хубаво като те видях в седмия вече!
Ами аз толкова и седя на котлона, лещата нали не изисква стоене - аз поне бухам всичко наведнъж и само варя. Обаче после търкането ми идва в повечко.  Mr. Green

Готино, за къдренето не знам, но нали има някакви уж безвредни бои - без амоняк и т.н. те би трябвало да стават за бременни.

# 349
Не си боядисвам косата, но съм пощуряла да си я накъдря и май ще си дойдем на думата Flutter
нещо хич не се харесвам напоследък, и косата ми е ужасна Sad в корените се е опънала а надолу има гоглям обем .... като ваза хахаххаха smile3521 smile3532

# 350
gotinoff, ето ти скромно инфо по темата:
http://www.biberonbg.com/info/kosa.htm

# 351
  • offshore & overseas
Готиноф, не е вредно, но може да не те хване ИЗобще! Мен боята засега ме хваща, че иначе УЖАССС!!

# 352
Мммммммммм, да! Това с хиперлактациячта си беше меко казано неприятно. Някой, ако ми беше казал, че целия под в къщи ще бъде залят с човешко мляко, нямаше да повярвам. Естествено това чудо сама си го докарах до главата, ама друг път ще обяснявам как.

# 353
Ще се накъдря др.седмица- за хващането няма да е толкова проблем дано косата да не ми опада хахахах Praynig
После ще се похваля  Simple Smile

# 354
Готино аз си се боядисвам с безамонячна боя и до сега все ме е хващало.Дори тези дни трябва да се боядисвам.
Мен пък днес ми направи впечатление че много ми пада косата-дали е от бременността или да търся другаде причина?
Танче,Съни и аз ще съм като вас с избора на дрехи за бебчо,но предполагам,че с течение на времето ще свикна да оцелвам размера,иначе  дрехите ще и са големи или малки Grinning (смених бельото на мъжа ми )
Ника да пратя мъжо ми у вас да хапне леща,че аз въобще не я обичам и не я и готвя,та горкия яде само ако майка ми или свекърва ми му направят Wink ти наистина лягай да си почиваш Hug

# 355
  • София
Аз съм желаещ за лекциите на сп.9 месеца. Мисля, че другия месец ще съм по-свободна откъм работа и ще мога да ходя. Ще се радвам да се запозная с някоя от мамите.

Темите на 6.11, на 20.11 и на 27.11 ми звучат интересно.

Само не разбрах трябва ли някакво записване и колко горе-долу продължават лекциите?

# 356
привет!
чета си ви цял ден, ама на- няма с какво да се похваля, скукаааа. Разглеждах списъците за новородени и някои неща ми се струват излишни на прима виста, но знам ли...!? Чета и за някакви кремчета, които подготвяли зърната за кърмене, ама и това ми се струва въздух под налягане. Не знам дали ви се похвалих, че миналата седмица си получих помпата за кърмене на Авент, една приятелка ми я купи от Англия, че там била много евтинка... има си и две шишета към нея. Та сега си търся стерилизатор за микровълнова, че ще ме мързи сигурно да ги изварявам всеки път. А тя докато е била там е ползвала някаква течност за шишетата и помпите и се чудя този вариант дали не е още по-удобен  smile3506. Ама като си помисля, че ще е някаква химия и не ми се ще много...

# 357
  • Бургас
Вабени ,честит ти 7-ми месец и от мен ,вярно е че ти ни водиш ...  Hug
Пухче,ще се оправим все някакси,на принципа проба-грешка.
На мен ми липсва AMORE от хоризонта нещо....   newsm78
Моята пък коса напук на очакванията стана по-хубава и не капе ....

# 358
  • София
Пух, пращай го мъжа ти, лещата е готова! После можеш да ме питаш и кой номер гащи носи, аз имам набито ... око.  Joy

# 359
  • offshore & overseas
Пух, пращай го мъжа ти, лещата е готова! После можеш да ме питаш и кой номер гащи носи, аз имам набито ... око.  Joy
Joy
Мъжовете ли ще си менкаме сега, и аз моя го пускам на леща, а за номера на гащите, няма да те питам. Mr. Green

Я да видим чий мъж да поискам и да вадя готварската книга... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт