ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 833
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • offshore & overseas
...може ли поне овче кисело мляко да си хапвам на корем.
Може, разбира се, не писах ли, възможно е да съм пропуснала. newsm78 Не само овче, но и краве. Сирене също, кашкавал тоже и каквото друго ти хрумне. Па и прясно краве до литър. Това удовлетворява ли те? Mr. Green

Ние също имаме алергии в семейството. Калина не, слава Богу. Кърменето помага да не се развият или да се преодолеят по-бързо и с по-малко последствия, тъй че...

Повечето бебета нямат алергии, не знам защо се съсредоточаваме все в негативните писания.

Важно е да се следят реакциите на бебето към различните храни и ако даде реакция (може и да не се стига чак до алертия) към някоя храна, тя да се избягва, но чак тогава.

# 331
  • Бургас
Пухи, аз затова не купувам дрехи и бельо на мъжо в негово отсъствие.  Laughing Хич ме няма с размерите и преценката. Даже съм се чудила как ще купувам дрешки на детенцето си, като съм толкова неориентирана.  newsm78
Ох,Танче и аз си го задавам същия въпрос ..... Малко съм заблудена овчица в това отношение,досега никога не съм улучвала.....
Днес в Бургас времето е страхотно,2 часа скитосвах из улиците по време на удължената ми /от мен самата/ обедна почивка ....  thumbsup
Мяуче ,аз отсега съм почнала да е чета Кърмаческата библиотека,то има толкова много неща.....

# 332
Пухи, аз затова не купувам дрехи и бельо на мъжо в негово отсъствие.  Laughing Хич ме няма с размерите и преценката. Даже съм се чудила как ще купувам дрешки на детенцето си, като съм толкова неориентирана.  newsm78
Ох,Танче и аз си го задавам същия въпрос ..... Малко съм заблудена овчица в това отношение,досега никога не съм улучвала.....
Днес в Бургас времето е страхотно,2 часа скитосвах из улиците по време на удължената ми /от мен самата/ обедна почивка ....  thumbsup
Мяуче ,аз отсега съм почнала да е чета Кърмаческата библиотека,то има толкова много неща.....
Аз съм ветеран по отношение на купуването на дрехи без присъствие.Не смея още само обувки да му купувам на мъжо,че той си е малко специален,с по-широко краче и трябва сам да си ги гледа.А иначе като му харесам нещо и имам възможност ,изобщо не се свеня и си му го купува,като досега имам само един панталон пропуск-беше му с една идея по-малък.Изключвам нещата,които съм купувала и в последствие се е ояждал и не може да носи.

# 333
  • София
Мойта щерка се роди с алергия към кравето мляко. Верно, че изяждах по една кофичка кисело мляко докато бях бременна... Rolling Eyes
Не знам дали е от това, но беше факт. След израстването на тази алергия се отключиха нови - към комари и насекоми, алергичен ринит и най новата, която наскоро прояви беше към миризмата на нови мебели... ooooh! ...и кой знае още какви ще се прояват...  Общо взето си е алергично дете от малка. Но това да и е гайлето... Praynig

Аз да питам едно въпросче - от сутринта ме боли ниско долу отляво, болката наподобява като менструална. Първо беше отвреме навреме, но сега стана постоянна, не е силна, но ме притеснява. Вие кво ще кажете, случвало ли ви се е?

# 334
Кари,на мен ми се е случвало-но-шпа и лежане и отшумява.Един единствен път ходих до спешен кабинет заради нея и ми биха папаверин и пак ме пратиха да лежа,така че то същото.

# 335
  • някъде тук
Привет и от мен Hug
Аз вчера си взех резултата от стерилната урина  чиста е . От сутринта поскиторих малко  Simple Smile ходихме  до Метро  ,позяпах малко  понакупих си за хапване нали само за това си мисля Blush
Сега да ви кажа снощи моят племенник реши че иска да усети бебето как рита и взе телефна пусна тихичко песен и го сложи на корема ,след малко телефона започна да подскача  ,много се смяхме  Laughing Мъжът ми се прибра от работа и му разказах  а той" Ей вие двамата престанете да тормозите детето "  Племенника ми е на 12 години и е футболист, чака бебо с нетърпение и му пази всички футболни екипи ,така че и аз имам вече дрешки Laughing А днес в Метро на касите видяхме Даниел Боримиров с жена му , толкова ме беше яд че Иво не беше с нас щях да му направя една снимка да се фука след това  Simple Smile

Аз също попрочитам по малко в кърмаческия  иска ми се да се информирам. Моя братовчедка роди миналия понеделник в Тина Киркова беше се снабдила спомпи ръчна и електрическа ,имаше желание да кърми обаче вчера ми се обади и каза че почти нямала кърма
за един час изцедила само 40гр , не съм много наясно често казано .

# 336
  • София
Добър ден, мацки!
Илиянче, стикам ти палци за ФМ днес!
Анджи, Съни скай! Hug

Светулке, такава хубава новина! Много ме зарадва, в момента изглеждам сигурно така -  newsm62. Благодаря ти за инфото, ще го потърся Цанов.  Hug

Аз на 06.11. няма да ходя на лекция, защото си имам малък рожденник /леле, трябва да изберем торта с багер  Laughing/, но на следващата след нея сигурно ще дойда заради вас.  Grinning

Да ви се оплача, че сутринта явно имах някакви по-сериозни контракции /стоях час права при една приятелка/ и едва се прибрах до вкъщи. Зверски болки ниско долу, по пътя прикляках няколко пъти, егати ужаса. Като се прибрах веднага си легнах и след известно време отшумя болката.
В момента готвя леща и незнайно как, но докато ви изчета и изкипя, мръсницата. Mr. Green

# 337
  • Бургас
Ника твоя сладур в скорпионче ,много хубава зодия !
Аз пък преди няколко дена загорих една баница,пак от четене на форума.
Ама ме хвана срам да си призная какъв съм заплес. ooooh!
Вече почвам да си пиша вкъщи подсещащи бележки ,че много забравям. А сестра ми е на мнението ,че бебето ми е изпило акъла  newsm78

# 338
  • offshore & overseas
...имаше желание да кърми обаче вчера ми се обади и каза че почти нямала кърма за един час изцедила само 40гр , не съм много наясно често казано.
Мче къде й е бебето на тази ти приятелка -- то е най-добрата помпа hahaha! Бог ми е свидетел, докато не свикнеш, трудно се цеди. А после пък кърмата се регулира и пак е невъзможно повече от 20 грама да се изцедят за час-час и нещо кански мъки, освен при наличие на хиперлактация, което на никого не пожелавам. Naughty Цедиш само при препълнени гърди и ако бебо липсва и си свиркаш -- това е цялата философия Whistling, ама нали знаете, докато не ти дойде до глава, не вярваш. Че даже има някои, дето и после не вярват...

Ееех, Ника, такива са лещите, бързо се поддават на загаряне. Ама каква леща, какви 5 ст.? Ти имаш контракции, предисвам ти почивка на легло! Naughty Уф, явно малкото скорпионче трябва да папка. Мойта отказа напоследък и лещата, пфуй, не че има връзка, ама да се оплача. Mr. Green А в ДГ все супа яде, поне така ми казват -- веднъж даже 2 изяла. baby_neutral

# 339
  • София
Кари,на мен ми се е случвало-но-шпа и лежане и отшумява.Един единствен път ходих до спешен кабинет заради нея и ми биха папаверин и пак ме пратиха да лежа,така че то същото.

Боби, мерси за бързия отговор... Hug Но за всеки случай се обадих на акушерката от ЖК-то и тя каза, да пия но-шпа и ако продължава болката задължително да отида в Шейново за ехо.  

# 340
  • София
Съни, аз честно казано не разбирам нищо от зодии /и от готвене очевидно  Mr. Green/, но засега детето ми допада, така да се каже - има весел характер, изпълнява каквото му се каже и като цяло е добро дете. Heart Eyes Не знам като порастне какъв дзвер ще стане.

# 341
Е за тия болки ви говоря от сума ти време. Както казах - лекарката ми каза да свиквам, така че свиквайте и вие, нормално било.

# 342
Здравейте мамчетаа  Heart Eyes,изтръпват ми ужасно ръцете нощен:( какъв лек да споделите Rolling Eyes отделно корема ме сърби Shocked а се мажа с крем против стрий

# 343
  • София
Пипиту, за изтръпването - сподели с гинеколога, вероятно ще ти изпише магнезий, или ако вече пиеш ще ти увеличи дозата.

# 344
Да не ви казвам как ме сърби и мен шкембака  ooooh! Особено вечер става нещо страшно! Като крастава съм  Laughing Мажа се 2 пъти на ден и не пропускам. Ама туй то  Mr. Green
Ааа, Ника, Скорпион и дзвер са 2 различни неща  Peace! Само названието е дзверско, та плаши хората  Grinning  Ще се убедиш сама, ако още имаш съмнения  Hug

Общи условия

Активация на акаунт