ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 765
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Шашкането пък си е неизменно, независимо от това колко деца имаш.
Моя милост, например, сега се чуди как точно се отглежда МЪЖ! newsm78
Peace И аз съм на това мнение, въпреки че казват, че на второто не му се тресеш толкова...но при мен тресенето ще го има, ако ще и 5 деца да имам... Hug
А за това "как, аджеба се гледа МЪЖ?" -  и аз си го задавах този въпрос преди да разбера, че ще имам отново щерка... Laughing

# 466
  • София
Ще обменяме съвети за това какво да правим с онова малкото, стърчащо нещо и къде да го държим. hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Усещам,че вниманието на всички ще е насочено натам! 

# 467
А за това "как, аджеба се гледа МЪЖ?" -  и аз си го задавах този въпрос преди да разбера, че ще имам отново щерка... Laughing
Натривай ми носа! Grinning
Ама, пък не ти се сърдя, защото второто специално момче си го поръчах. Hug
Иначе, със сигурност сега съм и ще съм по-малко притеснена, но пак си е детенце, забравят се нещата с времето.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Усещам,че вниманието на всички ще е насочено натам! 
Несъмнено, нали сме женски, пък и си е интересно!  Laughing

# 468
  • offshore & overseas
Като изключим дискутирания орган, мъжките и женските се гледат по един и същи начин, мисля (докато са бебета поне) -- има ли кой да ме опровергае? Май няма. bowuu

Аз пак зациклих...

# 469
Като изключим дискутирания орган, мъжките и женските се гледат по един и същи начин, мисля (докато са бебета поне) -- има ли кой да ме опровергае? Май няма. bowuu
Нека мамата с трите момчета да сподели опит. Grinning

# 470
  • София
Разбирам ви напълно!  Laughing Аз пък се чудех как се мие момиче, добре, че пак е момче!  Laughing
Мяуче, нали заради хремата изкара 3 седмици вкъщи, през две от тях беше на кухня, щото иска "сОпа" а пък у нас супи рядко се готвят.  Grinning Иначе вечер след градината яде каквото иска от нашето, понякога и сух хляб даже, друг път някоя манджа.
Сега обаче мисля да готвя за него сОпа и да не го записвам на кухня /обаче с такъв кеф я чака в пункта, че чак ми става неудобно от другите майки, все едно си държа детето гладно/. В краен случай наблизо имаме една пицария, където има обедно меню и понякога го водя там да яде на обяд любимата супа.
Мис Бътерфлай, при нас пък е обратното - отвсякъде момчета.

# 471
  • София
На мен ли само ми прави впечатление или списъкът на 1-ва страница  е малко непълен... Thinking
Струва ми се,че се появиха нови мами,а и доста бебета се показаха  stork-boy stork-girl

Нека тези,които не се виждат в списъка или нямат щъркелче да пишат на Мемориа.Да си направим по-представителна и истинска извадка. Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 472
Разбирам ви напълно!  Laughing Аз пък се чудех как се мие момиче, добре, че пак е момче!  Laughing
Е, това е по-лесно - нали все пак сме жени... newsm78
Май таткото ще се оправя този път, ще се учат на разни мъжки работи (например как се пишка прав), на които аз и да искам, няма как да го науча. Joy

# 473
  • offshore & overseas
Нека мамата с трите момчета да сподели опит. Grinning
Имаше ли такава? newsm78
Сетих се, че Анджи е с момиче и момче. Mr. Green

# 474
  • България/Германия
Цитат
Ние редуваме оБесени ядки и кисело мляко с бисквити. На мен ми втръсна, ама Халюша си ги обича.

Това ми напомни как братовчед ми едно време за закуска и вечеря само "захарно млИко" (оригиналното произношение е запазено Wink ) признаваше и понеже беше ужасно злояд, баба ми и по нощите е ставала, за да му го прави.  Joy Злояд, злояд, ама сега е 90-килограмов мъж.  Mr. Green

# 475
  • offshore & overseas
Разбирам ви напълно!  Laughing Аз пък се чудех как се мие момиче, добре, че пак е момче!  Laughing
... ще се учат на разни мъжки работи (например как се пишка прав), на които аз и да искам, няма как да го науча. Joy
Хохо, те на това си се раждат научени. Даже Халюшата ми пишка права нарочно, нали не мислите, че татко й я е учил? hahaha

# 476
Мария, ако не се лъжа.
Имаше 2 момчета и чакаше трето. (бурни аплодисменти!) Grinning

Хохо, те на това си се раждат научени. Даже Халюшата ми пишка права нарочно, нали не мислите, че татко й я е учил? hahaha
Тя, твойта е всестранно развита личност от малка. Hug
Абе, очаква се купон и половина. Joy

# 477
  • offshore & overseas
Мария, ако не се лъжа.
Имаше 2 момчета и чакаше трето. (бурни аплодисменти!) Grinning
Оу, да Магнолия, от януари 2007!! Тя е страшен шемет. Shocked

# 478
  • София
Е, това е по-лесно - нали все пак сме жени... newsm78
Май таткото ще се оправя този път, ще се учат на разни мъжки работи (например как се пишка прав), на които аз и да искам, няма как да го науча. Joy
Абе на мен по-трудно ми изглежда, честно, гънки-мънки... При момчетата е много лесно.  bowuu
Пикаенето прав само от таткото се учи, с обяснения не става, пробвано е. Един път като види показно и после можете да сте сигурни, че дълго време ще се радвате на опикани с ентусиазъм обувки.  Mr. Green Laughing

# 479
Шаш и паниката са неразделна част от мен!Няма значение за какво  Embarassed
И в отглеждането на бебето ще съм си такава сигурна съм!
Снощи нещо бях набрала инерция да викам по мъжа ми и по едно време го чувам да си тананика-"Тя е бременна,тя е бременнааа"
Викам кво си говориш-пък той ми вика-ами повтарям си,че си бременна и за това си такава и не се ядосвам Joy Ами мина ми и доста се посмях и аз.
п.пАз пак съм гладна!
Цитат
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора

Общи условия

Активация на акаунт