Как да си хвана гадже?

• 24 530
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
  • Countryside
Мен пък още ме е яд, че на 20г вместо да се напъна да уча 2-ра специалност и 3-ти език ме домързя заради купони и флиртове. Файда от цялата работа няма, освен че натрупах сексуален опит, ама освен да ме топли на дърти години няма да ми увеличи заплатата или да ме направи по-голям специалист  Crossing Arms Така, че мило момиче, мога да те посъветвам да наблегнеш на ученето, иначе после ще съжаляваш, че си пропилява това време в тръшкане по гаджета.

# 31
И на се "гримирвай" прекалено!
Учи.Има време за гаджета.

# 32
Сиренце, споко, аз говоря 5 езика, ама никой не ми увеличава заплатата.
Добре че си обърнала внимание на гаджетата  Mr. Green, поне си се забавлявала  Grinning

# 33
  • Countryside
Сиренце, споко, аз говоря 5 езика, ама никой не ми увеличава заплатата.
Добре че си обърнала внимание на гаджетата  Mr. Green, поне си се забавлявала  Grinning
Тъй де, то сега на дърти години да ходиш по гаджета си е уморително, кокалите ме болят в тия хладни есенни дни  Mr. Green

# 34
 Joy
Недей така, че и на мен ми предстои тепърва пак отначало...
Срещи, гаджета, бла-бла... Tired
А и аз имам чувството, че съм ужасно стара вече за такива неща.

# 35
  • София
Още едно мнение от 20+малко годишна Simple Smile :

Всички, които говорят за самочувствието са абсолютно прави - трябва да се харесваш.
Може например да експериментираш с вида си вкъщи, сменяй грим, тоалети, потанцвай пред огледалото, усмихвай се на себе си.
Сутрин преди да тръгнеш за работа/ училище също се погледни в огледалото и се зарадвай на това, което виждаш Wink

Не си търси гадже, просто се забавлявай, приемай мъжете около теб като приятели, така ще се отпуснеш и ще се представиш в естествената си светлина, а повечето мъже, които познавам харесват точно това.

От друга страна смятам, че ако пластичната операция или екстеншъните ще ти помогнат да си повишиш самочувствието, в тях няма нищо лошо. Въпреки, че класическия, изчистен стил винаги е най-доброто решение Simple Smile

# 36
Бях чела някъде такова изказване: Като се погледна в огледалото, знам, че няма да харесам този, който си падне по мен.

Представи си приблизително ( "приблизително" е мн. важна дума!!! ) какъв човек искаш за гадже.
После си представи този тип човек какво момиче би харесал. Ако се различаваш от картинката, опитай се донякъде да се впишеш. ("Донякъде" също е важна дума , за да не изпадаме в крайности и да не се опитваме да бъдем не-себе си).
В картинката включвам визия + способности + излъчване и самочувствие.

# 37
Сетих се да спомена още нещо. Ако аз и съпруга ми се бяхме видели първо на снимки, сега нямаше да сме заедно.  Mr. Green В смисъл, външно нито един от двама ни не отговаря на идеята за "гадже" на другия. Така че съветът ми е да не се стремиш да се направиш на нещо, което другите ще харесат. Напротив, както си казала - бъди такава, каквато се харесваш (без това да значи да си повлекана, естествено  Wink), не робувай на чужди идеали за красота, а на собственото си чувство за естетика. Хубаво тяло, коса, кожа, зъби - перфектно! Изобщо не  е малко. Сега обърни внимание на държание и "пълнеж" - както писах вече - знания, интереси, начетеност, чувство за хумор...

Другият ми съвет е да не търсиш гаджета по тия сайтове...Никога не са ми изглеждали надеждни, макар че има и изключения...Там хората се преценят по външен вид първо, едва тогава решават да контактуват. Имаш голяма конкуренция с хубавелки, на които се лепят убавци, което всъщност хич не е болка за умиране. Слагай край на тия практики...

Заложи на реалните запознанства, нека опознаваш мъжете и те теб в нормална среда, в реални ситуации, като познати и приятели...Така рискът да се натресеш на някоя неприятна изненада спада...Около мен, включително и аз, успешните връзки/бракове са започнали именно като познанства и приятелства, които зараждат интерес, уважение, любопитство...обич...

# 38
Ама какво означава "Трябва да се харесваш,за да те харесват"-
познавам такива, а и във форума ги има,те много си се харесват
и при всяка една по-удобна възможност ни го напомнят, но всъщност
са е*ати урунгелите-това е смешна работа!
Едно момиче,като намериш някакъв обект и той не ти обръща внимание,
тогава искай съвет.Сега какво могат да ти кажат-имаш хубави зъби,хубава
кожа,коса,обличаш се модерно,е що си нямаш гадже.Ми не знам.
И не мога да разбера защо са ми изтрили поста,в който казвам,че Горна
може да стане Цюрих, след като има Малка Виена,Малък Париж,Малък
Лас Вегас, Малкото Маями и т.н.

# 39
Azsa,това за харесването е свързано със самочувствието.Една жена ако няма такова е обречена.Но не и да и е в излишек разбира се(че тогаз става доста смешно Joy).Трябва да уцелиш златната среда

# 40

Simple Smile Simple Smile  ... този, който за тебе е урунгел, за друг урунгел е ОК. В това е смисълът на поговорката : " За всеки влак си има пътници."  -  просто са от една порода.

# 41

Другият ми съвет е да не търсиш гаджета по тия сайтове...Никога не са ми изглеждали надеждни, макар че има и изключения...Там хората се преценят по външен вид първо, едва тогава решават да контактуват. Имаш голяма конкуренция с хубавелки, на които се лепят убавци, което всъщност хич не е болка за умиране. Слагай край на тия практики...

Заложи на реалните запознанства, нека опознаваш мъжете и те теб в нормална среда, в реални ситуации, като познати и приятели...Така рискът да се натресеш на някоя неприятна изненада спада...Около мен, включително и аз, успешните връзки/бракове са започнали именно като познанства и приятелства, които зараждат интерес, уважение, любопитство...обич...

Особено, (ако честно не си красива) първа среща с някой от сайт за запознанства може да влоши нещата със самочувствието. С такъв излизате за да пробвате ставате ли за връзка и мъжете могат да са много първични в реакциите и да се чувстваш отхвърлена.

# 42
  • София
За тебе смешна, ама на тях не им пука, нали? Те си се имат за готини, пък това, че някой си ги намира за урунгели, си е негов проблем. Аз лично приветствам такава философия на поведение, доста е печеливша. Някак по-лесно се живее, ако си налагаш да си дебилен по отношение на хорското мнение Simple Smile

# 43
  • Пловдив / София

Ахаха. Верно, има такива. Но аз смятам, че жена, която постоянно напомня, че е хубава, в действителност не е чак пък толкова.
Красотата(освен че е относително понятие) за мен е свързана със стил и класа, а това се постига много по-трудно. Mr. Green На някои цял живот не им се удава.

# 44
Айде сега, много ясно,че красотата е относително
понятие, именно за това не бива да се влюбваме в
себе си-по-добре да си грозен в очите на другите,
отколкото жалък. Peace
Сега ако кажете,че всеки е красив, веднага всички
поименно ви номинирам за толерантност,но това не
променя факта за урунгелите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт