Как да си хвана гадже?

• 24 532
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
Я я виж тази:

Пък с принц !!  newsm78

Стегни се мацко !!  Peace

# 46
  • София
по-добре да си грозен в очите на другите,
отколкото жалък. Peace
А защо? Не е ли най-добре да си над тия неща и въобще да не оглеждаш в очите на другите Simple Smile Трудна е тази работа и не е за всеки, но пък ако се научиш, животът става в пъти по-лесен Wink Можеш да ме номинираш за форумския темерут.

# 47
Споко. За всеки влак си има пътници.

Абе верно има за всеки влак пътници, ама едни са пътниците във влака Брюксел - Цюрих, а съвсем други в експреса Мездра - Горна...

Да не ви разочаровам, но за товарните влакове пътници няма......

Иначе до авторката - наистина трябва да се чувстваш добре в собствената си кожа....ето аз напоследък съм в период на криза - еднообразно ежедневие, еднообразни контакти, цял ден с бебето...не се харесвам такава, затова пък съм решила да се взема в ръце! Аз харесвам самоуверени хора и пак ще бъда такава! Wink

# 48
Белинда,както бях написала в една друга тема,щом те
срещна по форума и започвам да си тананикам "А ла
луна ла луна",така,че не бих могла да те номинирам
за темерут-там вече си имам изявени фаворити Peace

Немо,той щото принца е пръв убавец, и ти страшен
пример даваш ooooh!

Не можеш да не се оглеждаш в  очите на хората,все пак
не живееш сам. Peace

# 49
  • София
Белинда,както бях написала в една друга тема,щом те
срещна по форума и започвам да си тананикам "А ла
луна ла луна",така,че не бих могла да те номинирам
за темерут-там вече си имам изявени фаворити Peace
Ааааа, заради Белинда Карлайл ли Joy Ххахаха, искрено ме разсмя Joy

За последното си права донякъде, но все пак ако в един момент ти писне да не харесваш това, което виждаш в чуждите очи/ като авторката на темата/, ми спираш да гледаш там и толкова. Все ми се ще да вярвам, че жените сме повече от едната привлекателна външност, да му се не знае...Сега може да съм секси 30-годишна, ами като стана на 60 какво - да се хвърля под влака?!

# 50
И влакът, като види, че се хвърляш под него, да дерайлира от ужас Mr. Green

# 51
  • София
И влакът, като види, че се хвърляш под него, да дерайлира от ужас Mr. Green
Joy Joy Joy

# 52
Извинявам се, имам малко по-особено чувство за хумор и понякога не мога да го сдържа Blush

# 53
  • София
Много си ти е добро даже Grinning
Спирам да спамя smile3505

# 54
Немо,той щото принца е пръв убавец, и ти страшен
пример даваш ooooh!

Имах в предвид друго !!  Peace

# 55
Аз полагам грижи за външността си, имам хубава коса, хубави зъби, кожата ми също е чиста(освен в пмс, но тогава е неизбежно). Но чертите ми не са хубави. За съжаление грим на мен не ми отива, защото много ме състарява и затова не обичам да нося(само фон дьо тен и гланц). Не знам какво друго, обличам се модерно, като другите момичета на моята възраст. Вие като по-зрели какво бихте ме посъветвали да направя още?

Винаги съм се чудела на хората с комплекси.
Живеем в 21 век!!! Може да подобриш всяка една част от тялото си, която не харесваш!
Естествено, с цел да се харесаш, А НЕ ДА ТЕ ХАРЕСВАТ ДРУГИТЕ!
Но няма да ти обяснявам, че това са повърхностни неща и, че трябва да се приемеш такава, каквато си.. защото аз съм почти колкото теб и знам как стоят нещата. Затова директно ти давам някои съвети.
Казваш, че имаш хубава коса... Надявам се, че не разчиташ само на шампоан, балсам и маска...
Ако не я изправяш с преса или не я къдриш с маша, поне я начупвай с пяна. Но при всички случаи трябва да има обем! Топирай я.
От това, което казваш за грима.. си водя извода, че ти симпатяго, не можеш да се гримирваш.
Надявам се, че използваш хубав ФДТ (който не си личи). Добави към него една хубава спирала, малко черен молив и лек руж (перли). А за вечерен грим се обърни към някоя приятелка за съвет.
Вече е по-модерно да се обличаш fashion, не прекалявай със sexy-тоалетите. Особено през деня. Смешно е...
Амии.. това е от мен. Simple Smile))
Забрави да и кажеш да се изруси и да си сложи цици,може и малко пълнеж в устните и да прави модната поза "кокоши гъз"  Mr. Green

# 56
Че то принцът да не би да е много хубав Mr. Green

# 57
Че то принцът да не би да е много хубав Mr. Green

Тя пък е първа красавица !

Ще обясня  Peace

Спомнете си коя беше с принца когато въпросната камила му стана любовница:

Кое и беше лошото на Даяна - лека и пръст - че да хукне тоя принц по камили ?!
 Както каза една съфорумка в една тема - лапа го още от вратата ...

Ами да се сеща мацката - нали имало 2 етажа в магазина за мъже - жени които обичат секс и богати жени които обичат секс ...
Сега ясно ли е ?!

По направо от това - здраве му кажи  Crazy

# 58
господине, не си прав! любовта между принца и камила датира много от преди времето, когато короната решава да си обогати кръвта с нещо като даяна. и какво, да не би да беше красива в дървената си стойка и темерутестия поглед. просто имаше по-хубава кожа и беше по-млада. така, като я гледам, са правили само два пъти семеен секс.

пък камила има и по-хубави снимки, защо точно грозните й избра?

# 59
господине, не си прав! любовта между принца и камила датира много от преди времето, когато короната решава да си обогати кръвта с нещо като даяна. и какво, да не би да беше красива в дървената си стойка и темерутестия поглед. просто имаше по-хубава кожа и беше по-млада. така, като я гледам, са правили само два пъти семеен секс.

пък камила има и по-хубави снимки, защо точно грозните й избра?

Виновен !!  Peace

Ето хубава снимка:

Общи условия

Активация на акаунт