Гласуване за категории/форумски номинации

• 10 408
  • 175
  •   1
Отговори
# 30
Гласувах за старите номинации, за положителните от тях. Форумът и интернет трябва да действат положително и разведряващо, никому не са нужни надплюваници, който не може без тях да си ги запази за легена вкъщи.
Само че положителните номинации, общо взето, всяка година се печелят от едни и същи хора. Виж, при отрицателните винаги има свежи попълнения (каза отегченото куче).
Така е, Dona, затова не гласувах за всички стари категории и не съм против новите, а само против онези, които имат за цел да очернят някого колкото се може повече.
хлор, отсега ли започна да джавкаш ? изчакай поне номинациите.
Сетих се сега и за категория " Форумски " славей " "- за онези, които никога не изчакват другите да им подарят комплименти, а непрекъснато си ги правят сами hahaha

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 14:56 от дъмбълдор

# 31
И аз гласувах! Crazy

# 32
  • Belgium
Някои от категориите наистина се дублират.

Според мен не трябва да има само положителни номинации, ще стане прекалено захарно и лигаво  Laughing

Не е лошо да има и малко екшън  Mr. Green

# 33
Аз пък едва избрах 20, даже по- малко. Има интересни предложения, разбира се.

# 34
  • London, baby
Катюша, можеш ли да добавиш Форумски " славей "?

# 35
  • Бу-у-урга-а-ас
"На всяка манджа мерудия" - за потребителите, които са буквално във всяка тема.
"Тенекиена муза" - за съчинителите на римуваните заглавия.
"Благородно сърце" - за потребителите, които с живота и делата си ни вдъхновяват да бъдем по-добри и да не мислим само за себе си.

# 36
  • Варна
Мога, но "форумски нарцис" не звучи ли по- разбираемо за това каква е категорията?

# 37
  • София
Гласувах едва за десетина категории.
Форумски нарцис много ми харесва.
Викам да го добавите.

# 38
  • London, baby
Да, по-добре е.

# 39
Може ли да добавя нова категория или е вече късно?
Струва ми се, че трябва да изберем и мис "форумски авторитет" или мис "компетентност". Нещо подобно. За форумките, чието мнение се цени най-много, тези, които винаги са най-информирани и най-знаещи. Чието мнение тежи независимо дали става въпрос за някоя манджа, за ремонт на апартамент или за избор на лекар. Тези, чийто ник ще струва най-скъпо ако наистина се задейства пазара на никове от бг-мамма!  Mr. Green
Аз лично веднага се сещам за два такива авторитета - форумски легенди на компетентността!

# 40
Да, и според мен би трябвало, но донякъде ми се покрива със Златен член на форума...макар че пък този член малко двузначно започва да се тълкува на моменти Thinking

# 41
Нямах нерви да ги изчета всичките - кликах къде ми падне до 20...  Mr. Green

# 42
Гласувах за 9 от категориите. Някак си предпочитам да са позитивни титлите.

# 43
  • Варна
Мога, но "форумски нарцис" не звучи ли по- разбираемо за това каква е категорията?

е стига де, ще ви преследвам за авторски права.

# 44
"Липса на годината" се повтаря в анкетата.

Simple Smile

Ще ги броим заедно  Embarassed.
Не е честно, някой може да кликне и за двете. За друга номинация това е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт