Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои съвети за грижа за болни членове на семейството?
Какви са някои от предложените методи за улесняване на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои съвети за грижа за болни членове на семейството?
-
Какви са някои от предложените методи за улесняване на бременността?
-
Какви са някои методи за повишаване на нивата на хемоглобина?
-
Какви са някои начини за усещане на бебето по време на бременност и какви са препоръките за това?

Бъди жива и здрава, много спокойна, обичана и глезена от половинката! Желая ти един хубав ден, пълен с приятни изненади!!!
Дано няма повече такива инциденти!!!!
!
Докато беше ваканция лятото 3 месеца нямаше кашлици, хрема, настинки.

. Излизам една сутрин от гаража назад и не гледам, че колата на мъжа ми е паркирана там, защото решил да не ходи на работа. И понеже за пръв път ми се случва да излизам преди него, нямам навик да гледам назад. Леко си излизам аз и БУМ, подпрях му колата
. Нищо им нямаше и на двете коли, само малко калника на неговата кола беше излезнал, но аз го наместих с ръка. Та така
маи уикенда като доиде и опустява тук...Ако някои е на линия,нека пише 
Но след хронично недоспиване, взех да се предавам и лека полека от кърмене седнала в леглото, взех да я слагам до мен, за да я кърмя спяща (буквално спяща, тя само промрънква, аз бутам цица и така