Изненади, изненади - на Априлки все по-малко им се гади! - 9

• 27 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Божее ,колко мноого сте изписали !   Hug  аз си признавам,4е тези дни влизам по-рядко,но другата седмица ще съм по-редовнна!
Първо 4естито на рожденниците !   newsm59
А на вси4ки ,които ве4е знаете пола на беб4етата си  smile3501
Аз съм още от 4акащите   Hug
Много ме е страх с този свински грип-гледаме бг тв и само за това се казва....То и тук има колкото си искаш,но дано да няма ве4е никакви пролеми и болести!   Praynig
 Целувам ви вси4ки !  Hug

# 646
Купих си списанието, за което ви говорех вчера, а DVD-то е SUPER.
Преди няколко дни си взех от един спортен магазин дунапреново килимче, на което се прави аеробика и още от утре започвам. Много съм доволна   Stuck Out Tongue Winking Eye
(Каква иконка има, направо ще падна -  Toilet )   Laughing

А да ви кажа сега, колко ми е акъла в главата! Като взема да вдигна днес един ама тежък плик - и сега ме боли корема ниско долу и ми иде да си смачкам главата и само се моля да не стане някоя беля  Praynig

Болните бременлийки - да се оправяте по-бързо!!  Ill  Ограничете максимално излизанията, пийте повече чайчета, лимонче, мед, стойте на топло и не се ядосвайте за нищо! И не постъпвайте толкова безотговорно и глупаво като мен днес  #Cussing out

# 647
Само при Марков ли е 120 или и при всички?
Аз пък вчера гледах предаването на Мартина Вачкова за децата болни от синдрома на Даун. Поплаках си стабилно.
milli_vanilli, внимавай, миличка. И аз като местихме багажа се понатоварих да 3 дни умрях от болка и вече си имам обица на ухото

# 648
milli Vanilli  ,внимаваи и се пази!!!!!какви са тзи тежки еща дето ги вдигаш!!! 
Има толкова нови моми4ета,така като се връщам назад .. Добре дошли на всик4и мамита  Hug
но и много от старите дружки се губят  newsm78  прегръщам ви вси4ки  Hug

# 649
  Здравейте и от мен  bouquet
 мили ванли пази се -йога може ,но вдигане на тежести ,абсолютно забранявам Naughty
И аз утре мисля да се снабдя с това списание.
 Иначе днес бях на лекар и май и ние чакаме stork-girl 4470или поне доки ,каза ,че не вижда "мъжко достойнство"
 Записах си час при Томова за 26.11 да видим дали и там всичко ще е на ред.
 Момичета искам да ви попитам нещо?Тези ,които правиха ранният скриннинг в 13та ,сега ще повтарят ли БХС?След днешният прегелд останах с впечатлението ,че повече кръв  ,няма да ми взимат newsm78пък то нали БХС се прави към 20та седмица?!
 Не знам ,много ми е объркано ,това бременеене.С Мартинчо докато бях бремена ,всичко ми беше толкова лесно и изобщо не съм ги мислила нещата .Сега се чувствам десет пъти по -притеснена за всяко нещо.

# 650
  • София
И за питам колко струва ФМ при Марков . май към 120 лева newsm78
80 без запис , 100 със запис. така ми казаха преди месец като си записвах час.
ioanna_e за доц.Димитрова писах подробно в началота на тази тема или в края на предишната.

# 651
привет "коремки" Hug
влизам за бързо-връщам се от ли4ната,познайте защо?от сутринта кашлям и имам главоболие на моменти,не стига,4е не мога да хапна нищо заради тези киселини и гастрита ми се включи-НАПРАВО НЕ СЕ ИЗДЪРЖА smile3518. Пазете се много,аз в нас си стоя и ето пак ме лепи.
полу4ихте ли SMS,4е утре лекция на 9 мес. няма да има
За ЖК-и разбрах,4е са отменени,но който има 4ас по-добре да phoneuu не е за  preggo на вън и по поликлиники
Moli_B,EliMeli- newsm17 дано отминат контракциите
4естито на пе4елившите -  stork-boy stork-girl
До скоро Praynig болните да се оправяме

# 652
bibi, благодаря за инфото.
Милекнка, пожелавам ти скорошно оздравяване

# 653
  • София
liota, доколкото разбрах ще има още една кръвна картина в осмия месец.
За БХС-то моят доктор каза, че няма смисъл от късен, щом резултатите от ранния са добри.

Наистина ли няма да има лекция? Не съм получила смс.

Едит: И честито на всички рожденици, на мамите на момченца и момиченца (и аз нямам търпение да разбера пола newsm78), и добре дошли на новите попълнения!

# 654
На мен също в Майчин дом а и моя доки ми казаха,че щом резултатите от първия БХС са добри, няма смисъл от втори.
Ранния е нов и се прави от една година и бил по надежден уж.Така ми отговориха в Генетичната лаболатория.
Мерси за инфото за ФМ при Марков.
Аз още не съм уситала бебето.Или поне не мога да разбера, че е то.Това малко ме притеснява....но ще чакам.
Иначе усещам като тежест ниско долу и то не винаги.Всички усещания са ми странни.

# 655
mili vanilli  консултираи се с гинеколога си преди са се гмурнеш в аква-аеробиката!И аз бях запалена но в майчин дом ме разубедиха че  се получават мн инфекции покрай този вид обществени водоеми, а и особено сега, когато и киселинността във влагалишето е променена!много внимавай- да не стане да пипнеш нещо! Naughty

# 656
  • София
liota, аз пак правих БХС в 17 г.с., въпреки, че разултатите от ранния са добри. Всеки лекар си знае как да процедира. Втория БХС се прави между 15-20 г.с.

Болните мами бързо да се оправят. Peace

# 657
Palechka_83 много ти благодаря за инфото за Врагалева.   bouquet
Аз пък днес бях да дам кръв за БХС и сега ще си скубя косата до сряда, когато ще излязат резултатите  Laughing
Пожелавам на всички да са здрави и само положително настроение и емоции!!!  Hug

# 658
mili vanilli  консултираи се с гинеколога си преди са се гмурнеш в аква-аеробиката!И аз бях запалена но в майчин дом ме разубедиха че  се получават мн инфекции покрай този вид обществени водоеми, а и особено сега, когато и киселинността във влагалишето е променена!много внимавай- да не стане да пипнеш нещо! Naughty
Благодаря ти за съвета! Много си права. Ще се посъветвам преди да отида.   bouquet

# 659
  • Düsseldorf
Привети!

Да ви се оплача - всички сме болни, малката, мъжът ми с тежка ангина, а от снощи и аз с гърлобол, но атакувах с цитросепт, сок от лимон с мед в индустриални количества, капки Пиносол (само етерични масла) за носа и за инхалации, витамин с, чайчета и др. подобни и се надявам да го овладея преди наистина да ме събори.  ooooh!

Инак аз се записах за фетална при Мазнейкова, колкото и противоречиви неща да се изговориха напоследък за клиниката й. Миналия път ходих при нея и останах доволна. Цената, която са обявили на сайта, е 80 лв., ще видим на място обаче дали е актуална, понеже преди 3 години беше 70....

А, и списанието с диска с йога си купих, остава и да ми остане време да го гледам и да играя..

Лека вечер и спокойни сънища и се пазете!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт