Изненади, изненади - на Априлки все по-малко им се гади! - 9

• 27 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета! От няколко дена не бях влизала, много сте напреднали с писането:) Имам голям проблем, ще си сменям водещата женската консултация, защото реално до сега такава не ми беше водена от нея, въпреки че съм с платен абонамент. Говоря за Варна, ниското тяло на АГ-болница, Д-р Попова - жената си иска пари и то много пари да и се дават на ръка, не някакви абонаменти. Онзи ден отивам за редовния преглед и най-вече за вагинален секрет, понеже гъбите са ме нападнали пак (предполагам) и е време да се лекувам, нея я нямаше, секретарката й звъни и онази и казала че нямало какво да ми гледа, ако имало нещо да съм и се обадила.... #Cussing out полудях, хубаво че не ми беше насреща. Та искам помощ, моля да ми препоръчате някой, който си води консултациите по каса и е съвестен, аман от такива идиоти, не се наядоха на пари  #2gunfire

# 631
  • София
bibi,  часът ми при Марков е от 15.10. Ти в колко си?
в 17.40 - доста по-късно  Rolling Eyes

# 632
Сега се притеснявам заради тази очаквана национална епидемия дали доц. Томова ще приема другата седмица. Аз съм в сряда при нея и мисля в понеделник да и се обадя за да питам, та да не бия напразно път до София...Някой нещо да знае дали са отменени часовете при Томова?

# 633
Аз на 18-ти съм на ФМ при д-р Славкова в МЦ "Фемина". Някой чувал ли е някакво мнение за нея?
Аз ходя редовно при нея, доволна съм като отношение и внимание, нямам идея обаче до колко е добър специалист, ако има проблем /недай си Боже/. Затова на ФМ в 21 г.с. ще ходя при Димитрова. Все пак да ме види и друг лекар.  Peace

# 634
Сега се притеснявам заради тази очаквана национална епидемия дали доц. Томова ще приема другата седмица. Аз съм в сряда при нея и мисля в понеделник да и се обадя за да питам, та да не бия напразно път до София...Някой нещо да знае дали са отменени часовете при Томова?
И аз съм при Томова другата седмица във вторник. Мисля, че ще приема, а ако има нещо и се отменят часовете би трябвало да ни се обадят. Нали за тази цел оставяме тел. за контакт.

# 635
jinanoel  да и моя телефон го записа Томова, та и аз това си мисля, но все пак. Пиши вечерта да кажеш как е минало. Аз ще пътувам рано сутринта за да мина на БХС и после от 14 и 20 при нея...

# 636
  • София
Здравейте момичета! Grinning

Не знаех, че са затворили женските консултации, ама не е лошо. Сега в поликлиниките е пълно с болни хора, хич не е за нас. От утре май и училищата в София ще излязат в грипна ваканция, а в нашето училище подготвителната група е във ваканция до вторник. Моето дете сега е здраво, дано поотмине тази масова вълна. Praynig

Pozitivnata, това е пълно безобразие. Сменяй я веднага.

Дано не ви се отменят часовете, момичета! Peace

# 637
Здравейте,момичета!
Благодаря на всички за пожеланията,страхотни сте! Hug Hug Hug
Аз пък съм пропуснала да честитя рожденника на liota-да е жив и здрав,пожелавам му прекрасно и безгрижно детство! nbirthday  party023 newsm67
Много весело си изкарахме,първо детско празненство в едно заведение,после гости вкъщи-лудницата беше пълна.Ще кача и снимки като намеря кабела от апаратчето.
Slavchi,да, сестричка е за сега Laughing.Ще видиме в края на месеца,тогава съм на следващия преглед.За кремчетата за корема-аз си взех на Перкуталфа,нахвалиха ми го в аптеката.
Вяра ,честита мома!
И честити ти бременни панталони.Аз си взех един,но като походя малко започва да се смъква,незнам защо така newsm78 ,уж са с ластик.
koremche,izamela_mama,честито момиченце и на вас!
danisport,честито момченце!Дъщеря ти поне ще има сериозен подбор на бъдещите гаджета  Laughing.Оздравявай бързо и се пази!
bibi,честитоооооооооооо мъж!Много се радвам за теб  Hug.Сетих се за съня ,който беше сънувала по-рано.Ти си имаше предчувствие и се оказа вярно.
Moli_B,EliMeli,кураж милички Hug,всичко ще се оправи,изтормозиха ви тези неродени още мъже.Ще ги напляскаме по дебелите дупета напролет. Naughty

И аз съм се шашнала с този свински грип и мисля да оставя малкия вкъщи до края на седмицата.То по тази логика трябва и баткото да спра от у-ще...и мъжа ми от работа...Ужас,не ми се мисли,да отминава вече или поне медийте да спрат да стряскат хората.
Пазете се!

# 638
девойки, днес следобяд съм на ФМ при Марков. Стискайте палци всичкод а е наред  fingerscrossed. От 3 дни съм много развълнувана (не притеснена), а днес почти нищо не мога да свърша в офиса   jumpuu. нямам търпение да видим всичко на бебето и най-вече да ми потвърдят момиченчето  Grinning

# 639
tansu ,имаш ги  fingerscrossed,и аз нямам търпение да се накипря с червена точка .

# 640
pinzi естествено, че ще пиша как е минало. Нямам търпение да си видим бебенцата и дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig
За мазането някой беше питал... Аз ползвам 3 неща: олиото на Johnson & Johnson, мляко за тяло за бебета на Bubchen  и имам един буркан свинска мас Animal Pig. Всяка вечер се мажа с едно от трите в зависимост от настроението. Понякога маста ми мирише на пържени картофи а уж е прясна  Mr. Green и не я използвам всеки ден.
Стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover на всички, на които им предстоят ФМ и разни други изследвания!

# 641
И аз съм в голяма чуденка заради тази грипна епидемия....ако до понеделник обявят национална епидемия,значи няма да има ФМ сигурно.Интересно ми е какво ще стане с часовете ни newsm78
Аз така се бях настроила за тази седмица ,броя дните направо....но каквото стане ooooh!

# 642
Здравейте всички,
аз днес бях по изследвания и е много неприятно със този грип - всички са с маски и са спряни ЖК поне в Правителствена болница.За съжаление и аз съм с контракции - леки , но трябва да лежа - съчувствам на всички в това положение, но за бебчо може всичко.А да ви се похваля снощи получих първият си ритник , но понеже ми е първа бременност се чудя дали не е рано / 17 г.с. /- много беше вълнуващо.
Честити рожденици   bouquet да са живи и здрави.
А да ви питам : изследвали ли сте си ТСХ и ФТ4 и какви са ви резултатите , че ми изписаха лекарство да пия 30 дни и после контрола , че ТСХ ми е малко високо?
А как сте с килограмите аз съм вече 4,5 отгоре и малко съм притеснена, като почнах от 46.5?
А относно доц.Димитрова от Фемна май никои нищо не може да каже?
Поздрави  newsm32

# 643
Pozitivnata,аз ходя при Д-р Христова в МЦ Санита. Тя работи по здравна каса,но плащам и абонамент.
Доволна съм,работи с 4асове,но ако имаш оплаквания,няма да те върне.
Досега ми е пуснала вси4ки изследвания ,винаги ме гледа на ехограф.
Първата бременност бях пак при нея.

# 644
ЗДравейте момиченца  Hug.
По имена ми е трудно да ви изреждам и коментирам само по важните теми.
За грипа яко съм се упрлашила.Днес имам и лека температура и съм в голяма паника.Обадих се на доки каза, че засега да се наблюдавам.
Пуснах в действие всички бабини илачи.Пих един парацетамол дори.Знам, че той може май при бременност да се пие.
За клеевата тинктура не знам нищо.
В болниците масово отменят ЖК.Аз също пропуснах.Имах и направления за куп изследвания.И тях пропускам.Ще ги плащам после....но по добре да не ходя в тази истерия от кихащи и кашлящи.
В аптеките маски няма да.Заледили по скрадовете ама кога ще дойдат по аптеките не се знае.
В Челюсти днеска по телевизията имаше предаване за грипа.Обадиха се много бременни жени.Всичко живо си стои в къщи.И този от МЗ така препоръча - бременните да си стоят в къщи, защото сме рискова група.
Пазете се момичета  Praynig Praynig Praynig.
И за питам колко струва ФМ при Марков . май към 120 лева newsm78

Общи условия

Активация на акаунт