Изненади, изненади - на Априлки все по-малко им се гади! - 9

• 27 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Moli_B - пази се, мила, поздравления за момченцето (как само ме разсмя с тази голяяяма чурка)  и само положителни мисли.

Вече почвам да се шашкам че май не я чуствам малката - усещам някакво присвиване, но не мисля че е бебка, а матката се разтяга. както и да е ще чакам Wink

Поздрави на всички рожденници - да са ви живи и здрави.

# 616
koremche,аз също бебе не съм усетила все още  Crossing Arms
Много искам ,ама няма все още.Благородно завиждам на всички мами ,които имат някакъв истински контакт с бебо.
И аз имам нужда от знак вече ,да ме изрита едно хубаво  Laughing
Днес си купих първите дънки за бременни и съм много секси  Flutter
Взех си и 2 блузки ,утре ще ги снимам ,изобщо ползотворен ден имах ,доволна съм Hug

# 617
didi666, точно така, магнезий ще пиеш и вероятно лекарката ти е видяла, че имаш контракции - те не са болезнени, а се усещат като стягане на корема в топка, която след няколко минути спада! Не мисля, че може да не ги усетиш, защото коерма ти става твърд! Пий си хаповете и почивай!
danisport, bibi, ЧЕСТИТИ ВИ БЪДЕЩИ МОМЧЕНЦА! Бързо оздравяване, danisport и ходи на лекар, защото самолечението явно в случая не е добро решение!  Peace
milli_vanilli, ще се види, стига бебчо да не ви се е надупил! Wink
EliMeli, дано да ти се размине болницата, но ако трябва...!
izamela_mama, ще ми кажеш ли датата на термина ти, за да ви запиша с очакваното ви момиченце в нашия списък?! Wink
ioanna_e, добре дошла при нас! Hug
Аз си мажа корема и околната област с кайсиево масло на "Икаров", а гърдите - с "Кокона-майка".

Да ще ти кажа термина ми:той е на 04.04.2010г.

# 618
  • София
Хи хи май съм първа днес smile3535
ми тогаз да Ви почерпя за Добро утро Peace

# 619
reniris, благодаря ти за информацията за гривните.  Simple Smile

# 620
     Здравейте момичета  Hug  Аз днес трябваше да съм на консултация ,но ми казаха да не ходя ,били спрели консултациите заради грипа  ooooh! ,много ми е притеснена,  защото вече 4 седмици не съм ходила ,а не се знае кога ще се отмени тая карантина #Cussing out

# 621
    Не се притеснявай, juli! Аз също не съм ходила от 7.10. На консултация съм на 9.11, но ще видим да ли и мен няма да ме отменят. Ако се чувстваш добре, няма място за притеснение- и бебо е добре. По- добре да сме здрави, а в болниците е пълно с болни хора. Дори ми казаха да се обадя преди ФМ, защото не се знае да ли ще приемат. Аз също нямам търпение. Не сме се виждали с бебчо от 29.09, но го усещам.

# 622
Добро утро!   bouquet
milli_vanilli, ще се види, ако лекарят е добър, бебето е застанало добре и ехографа не е античен.  Peace
danisport, да оздравяваш бързо!   bouquet За теб и за другите многодетни - да не пропуснете сбирката на Пълна къща.  Peace
В Окръжна болница започва як ремонт на родилното отделение, на който официалният край според моята докторка е април и според нея ще се проточи, както става често. Затова мацките, които са се насочили към там е хубаво да си имат и резервен вариант.  Peace
Бибке, много се радвам за теб, знаех си, че ще е момченце вашето. Wink  Hug
Честити юнаци и на danisport и Moli_B.   bouquet

# 623
  • София
Окръжна болница започва як ремонт на родилното отделение, на който официалният край според моята докторка е април и според нея ще се проточи, както става често. Затова мацките, които са се насочили към там е хубаво да си имат и резервен вариант.  Peace
Мани не думай. По договор е 76 дни и започва от 1.11 или 06.11. Ми ще ходим там, дето са ни докторите - то те трябва да мислят варианти.
Аз само за д-р Жекова зная, че май ще изражда във Вита. Моят хубостник не съм го питала още т.е. питах де, ама той вика има време, тез разговори ще ги водим януари-февруари догодина. Той е оптимист, че март вече е са приключили  Rolling Eyes.

# 624
Здравейте мами Hug!Как сте днес?Аз май нещо съм настинала.. CryПазете се от грипа,че...

# 625
Той е оптимист, че март вече ще са приключили  Rolling Eyes.
Дано да е така! Ще поживеем, ще видим.  Peace

# 626
Здравейте от мен!
Олееееееееееее, нямате изчитане.
Първо искам да честитя рожденните дни на малките юнаци. Да са ви живи и здрави и много да ви радват.
Добре дошли на новите мами! Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност и на финал - здраво бебе.
Честито на мамите, които са разбрали пола на бебоците.
Честито на мамите с новите дрешки. Със здраве да си ги носят и по любов да ги скъсат  Wink.
Много се радвам за мамите, които са минали преглед и носят добри новини  Hug.
Честито на albabenita. Пожелавам и всичко най - хубаво.
Гали, съжалявам за загубата. Вярвам, че този път всичко ще е наред.
tansu, попринцип при вагиналките е нормално да си изтичат. Организма поема необходимото, а остатъка се изхвърля.
Данче и на мен от време на време ми протича кръв от носа.
Аз на 18-ти съм на ФМ при д-р Славкова в МЦ "Фемина". Някой чувал ли е някакво мнение за нея?

# 627
Eho Simple Smile Аз съм още тук. Исках да ви попитам нещо-вчера докторът спомена, е в 5ти месец трябвало да се пускат изследвания, но понеже ми дадоха направление за болница решиха, че не може и двете наведнъж... Та се чудех..това дали са обичайните кръв и урина, които пропуснах сега?

# 628
Привет и от мен!
qnikzp - и аз съм на преглед на 19.11 при д-р Славкова във Фемина. Не зная нищо за нея, но това което прочетох по форумите е че била добра, обръщала много внимание и обяснявала всичко. И аз се надявам да е добра!
Честито на всички мами, които имат повод за празнуване!
А на тези които са болнички като мен - бързо оздравяване!

# 629
Дари, кога ти е часа. Аз съм в 10.30. Дали ще успеем да се засечем?

Общи условия

Активация на акаунт