Изненади, изненади - на Априлки все по-малко им се гади! - 9

• 27 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте пак
аз лично си мажа коремето с зехтин / преварен на водна баня за 15 мин /.Каза ми го дерматоложката ми,защото имам проблемна кожа, а и вече за съжаление имам стрие от рязко отслабване преди да се появи бебчо, но..... - надявам се зехтина да помогне да не се появят нови.

И аз имам един въпрос:някои да е ходим на ФМ при доц.Димитрова във Фемина, защото аз си записах час за 2.12.2009?Колко време продължава прегледа?Обяснява ли? И как се държи със пациентите?

# 601
Момичета, само да ви кажа, че от утре по реповете излиза списание Бременност и раждане и ще има приложение DVD с йога за бременни. С диска ще струва някъде около 8-9лв. Аз лично много искам да си го взема. Че и сега с този грип не е за масови мероприятия.
Взех си преди няколко дена, също така да ви споделя, списание Моята бременност, с Нели от бившия 'Туистър' на корицата и ми беше адски интересно. С приложение за бебешки покупки. А в самото списание, всяка една статия беше нещо, за което съм се питала.

Иначе като мине малко истерията с болестите смятам да започна да ходя на аквааеробика; и без това ми е на 1 крачка.

И 1 мнооого важен за мен въпрос - на 13ти чак съм на ЖК в Тина Киркова. Дали на тоя тъп ехограф там ще се види имаме ли нещо м/у краката???

# 602
И 1 мнооого важен за мен въпрос - на 13ти чак съм на ЖК в Тина Киркова. Дали на тоя тъп ехограф там ще се види имаме ли нещо м/у краката???

Хаха, развесели ме искрено  Hug . Ще се види, стига наистина да има нещо между кра4ката  Hug . Не е толкова важен ехографа, а този, който гледа на него.

Аз пък съм ужасно болна. Снощи имах и висока температура и само се моля да се оправя по-скоро и да не заразя домо4адието. Пих аналгин, защото и бъбреците ме запо4наха, а парацетамолът дразни бъбреците ужасно. Свалих температурата, днес не съм вдигала, но след малко пак ще меря, защото нещо ме втриса. Всеки ден ходя до лекарката, да ми слуша гърдите и тя казва, 4е са 4исти, но не знам, дали по-късно няма да отида до някоя от болниците, защото имам 4увството, 4е едва дишам, въздух не ми стига. Второ мнение няма да ми е излишно.

За йогата, засега няма да ходя, макар 4е бях много ентусиазирана по-рано, но 4асовете са ми адски неудобни. Ще търся някакъв по-ранен 4ас, за през деня.

4естито на вси4ки, които имат повод да празнуват   bouquet .

Да се похваля, 4е и ние ве4е знаем какво е беб4ето - мом4енце. Таткото и мом4етата в къщи са на седмото небе. Аз нямах претенции, имам си от вси4ките  Mr. Green , но Цвети беше малко разо4арована - само братя, горката.

Ели, стискам палци  Praynig

За Маленов, ходила съм при него, добър специалист е. Сестра ми също беше при него в на4алото на бременността си, но се отказа, защото каза, 4е запо4нал много да я претупва. Отиде при Дяволов и при него си роди.

Аз засега съм се спряла на Окръжна.

Не се мажа все още с нищо против стрии. Нямам стрии от предишните бременности, но и не съм ставала голяма де. Относно целулита, не се мажа с нищо сега, но 2 пъти седми4но ми правят антицелулитни масажи (по корем лягам с едно възглавница под гърдите и още не ми пре4и, за по-натам - настрани), правят ми и дермосоник веднъж седми4но и засега нямам проблеми. Все пак, нормално е да се появи целулит сега, заради хормоните, но с раждането пове4ето новопоявил се целулит из4езва  Peace .

Исках още да пиша, но просто забравих  Blush
лека ве4ер на вси4ки

# 603
  • София
За стриите- аз съм с Mamma Donna на Chicco.

milli vanilli, ако не се крие бебока, сигурно ще се види. Иначе и на мен ми е интересно това ново списание. Ще си го купя да го видя.

danisport и аз бях така преди няколко дни. При мен температурата много трудно спадаше с парацетамол. Сега съм добре, но минах на антибиотик. Аз бях тръгнала към бронхит. Наблюдавай се постоянно, много бързо се влошават симптомите при тоя грип. Оздравявай бързо! Peace

Нещо много момичета ми се губят от дни. Къде сте, момичета? newsm78

# 604
  • София
Сега видях, че е обновен сайта на Тина Киркова, има и ценоразпис:
http://1agb.com/page/single/id/35
E много са високи цените - спор няма !!! Възмутена съм !!! То бива то може но това е прекалено  #Cussing out

# 605
  • София
Да, всичко си пише в сайта. Докато го разглеждах и видях бебоците на едната снимка, наредени в редичка, и това ме подсети за нещо. Момичета, които сте минали вече по този път, кажете за номера, който се слага на майката и бебето. Нещо лесно запомнящо ли е? Не един път съм се замисляла над това.
И мен много ме разчувства снимката на наредените бебенца.  Heart Eyes
Какво точно те притеснява за номерата? Слагат еднакъв номер на теб и на бебето, като на мен ми ги показаха преди поставянето. 4-цифрен номер беше, не е нужно да го помниш, защото го има и на твоята ръка.  Peace

Mr. Green не се безпокои - знам за какво се опасяваш на мен свекър ми ми вкара тази муха в главата преди да родя  Mr. Green гривната след като се закопчае на ръката ти и на (бебето на ръката) не може да се откопчае  - после се реже с ножица или с нещо друго - няма страшно от объркване  Heart Eyes

# 606
  • София
Честито на празнуващите днес  Hug  bouquet Heart Eyes

# 607
  • София
Уф да се ожаля, днес като ме заболя едни корем наобяд - като яка менструална болка, пих 2 но шпа ... тц не минава. Ходих спешно на док ще пия Магнерич и Но шпа 3 * 2. Прегледа ме  вагинално - всичко е наред.  Praynig Видя топки   Mr. Green. Вика: Мъжага ! Остави си една вратичка за следващия път да потвърди на 100%, но засега е мъжжжж.
Щастлива съм! Някак чувствам тате как се кефи от небето, чувствам го близо до мен !  Cry

# 608
 Благодаря ви! Още съм в нас и чакам как ще се развие..Hug

# 609
 Praynig стискаме палци за теб. Hug

# 610
didi666, точно така, магнезий ще пиеш и вероятно лекарката ти е видяла, че имаш контракции - те не са болезнени, а се усещат като стягане на корема в топка, която след няколко минути спада! Не мисля, че може да не ги усетиш, защото коерма ти става твърд! Пий си хаповете и почивай!
danisport, bibi, ЧЕСТИТИ ВИ БЪДЕЩИ МОМЧЕНЦА! Бързо оздравяване, danisport и ходи на лекар, защото самолечението явно в случая не е добро решение!  Peace
milli_vanilli, ще се види, стига бебчо да не ви се е надупил! Wink
EliMeli, дано да ти се размине болницата, но ако трябва...!
izamela_mama, ще ми кажеш ли датата на термина ти, за да ви запиша с очакваното ви момиченце в нашия списък?! Wink
ioanna_e, добре дошла при нас! Hug
Аз си мажа корема и околната област с кайсиево масло на "Икаров", а гърдите - с "Кокона-майка".

# 611
bibi,  часът ми при Марков е от 15.10. Ти в колко си?
За бременната жена починала в Сливен разбрах, че не е точно така....една моя колежка й е била позната и ни каза, че детенцето и било болно  с пневмония. Приели го в болницата, а тя била придружител. Самата жена също била болна, но я лекували за синузит, а се оказало че също е с пневмония. Но все пак доста ни психират. Аз пия клеева тинктура с чайчето и лимонче, по 1 туба Осцилококцинум седмично.
Pinzi и аз четох за солената вода, че е много ефикасна за предпазване от грипа. Започнах да си правя гаргара сутрин и вечер.
Поздрави и се пазете

# 612
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
здравейте и от мен, много ме заинтересува това списание с диск с йога за бременни, утре ще го потърся
днес ми излезе резултата от БХС, съпругът ми го взе и след това е отишъл при докторка в МЦ, за да го разчете - казала, че всичко е нормално, имало някакъв много малък процент риск - 0,04,  който бил равен почти на нищо и при преглед в 20 седмица на ФМ ще се даде повече сигурност, за да сме спокойни

хубаво, че вече знаете за пола на повечето от вашите бебчета, надявам се в края на месеца и ние да го разберем

# 613
преди малко се връщам от доки. прегледа ме и реши, че е добре да отидем до плевен да ме видел някакъв професор. сигурно събота или неделя ще съм на преглед при него. много ми е притеснено все още. не стига това ами доки ми каза, че съм била с ниска плацента, можело да прокървя и трябвало да пазя леглото без никакво натоварване. ооооох, пак се наплаших, не стига гърдата, сега плацентата.....
иначе доки каза, че вижда една голяяяяма чурка. поне тази новина много ме зарадва. дано да ми е живо и здраво детенцето. наревах се едно хубаво, просто не знам какво да мисля, то от притеснение не мога да се зарадвам на тази чудесна новина като хората.
ох милички, дано при вас всичко да е наред, че това през което минавам не го пожелавам на никой.

# 614
  • София
И аз съм с ниска плацента и затова прокървих. Най-важното е, да лежиш и да си пиеш хапчетата. При мен откакто го правя всичко е наред.
Но това е като наказание - никога не съм лежала толкова в живота си smile3515, но за децата си струва.

Общи условия

Активация на акаунт