Защо е прието снаха и свекърва да не се харесват и разбират

• 2 600
  • 20
  •   1
Отговори
Тук може да споделите радостите и проблемите със вашите свекърви ,а може и със собствените си майки.Какво Ви тежи най -много.

# 1
Защо да е ПРИЕТО?
Ние се разбираме идеално с моята свекърва.Нито веднъж не сме се скарали...

# 2
не, не че е прието.просто когато две жени обичат един мъж(макар и по различен начин)понякога се случва така.

# 3
При мен лично, проблемът е, че свекърва ми има мисленето на баба ми - няма как да ми харесва. Добре, че се виждаме за кратко и рядко.

# 4
  • някъде под слънцето...
Ние много се харесваме , затова не изпитваме нужда да се виждаме,  караме на спомени отпреди единайсет и кусур години  Mr. Green

# 5
  • на правилното място, в точното време
Не е прието.   Peace А за отношенията снаха - свекърва теми поне десетина. Има една опция търсене , там излизат резултатите.

# 6
Не е прието, все още, но .... трябва да се направи нещо по въпроса да се въведе със закон. За харесващите се - санкции!!!  Mr. Green

# 7
  • Бургас
Никога не съм имала проблеми със свекървата. Причините бяха много-живееше на другия край на България, сина й сам си реши да остане в нашия град,не съм го карала аз. Тя беше интелигентна жена и вероятно си даваше сметка,че е добре да имаме ние двете добри взаимоотношения,че да си ходим на гости. Децата й годтуваха по 2 месеца през лятото и аз бях спокойна, а тя-най-щастливата баба на света
Никому лоша дума не е казала, имаше три деца-всички ги бяха изучили и живееха надалече от тяхното села. Тъгуваше,но знаеше,че така е по-добре за тях. Обичах я.

# 8
къде пише във форума за отношенията между снаха и зълва (на мъжа сестра му - не знам дали така се казва)?
че то снаха и свекърва е доста еднообразно.

# 9
Защо да е ПРИЕТО?
Ние се разбираме идеално с моята свекърва.Нито веднъж не сме се скарали...

И мен ме озадачи темата. Аз също се разбирам с моята...

# 10
Някои жени умират да си създават малки,житейски проблемчета.Тя ме погледна така,ама тя ми каза така,тя се меси във възпитанието на детето ми,тя манипулира мъжа ми,тя ми яде от храната,тя идва всеки ден...Аз не приемам,че по-умният отстъпва,а че по-умният може да извърти нещата така,че да са в негова полза и за всеобщо добруване.С елегантна манипулация всичко се постига.Още нещо:има жени скандалджийки,които дават мило и драго,да се разправят пред публика и най-вече пред конкретна публика-един мъж.Мъж на една и син на друга.Да,обаче горкият се разкъсва,защото едната го дърпа за лявата,другата за дясната ръка и го разчекват,и го разпъват...И докато снаха и свекърва врещят и пръскат слюнки,мъжът и синът в едно,си намири любовница.Любовницата-тихият пристан.Направих едно стегнато резюме на подфорум Дом и Семейство.Познахте ли се,жени?

# 11
Мисля че вече това със свадата м/у снахите и свекървите е отживелица.
Аз с моята се разбирам перфктно. Много добра жена е, никога не сме се карали.
Майка ми със нейната снаха също доста добре се разбират.
Мисля че вече свекървите са по широкосроени Simple Smile

# 12
Тук може да споделите радостите и проблемите със вашите свекърви ,а може и със собствените си майки.Какво Ви тежи най -много.

Прави ли ти впечатление, че пускаш теми с въпроси, които са дъвкани на хиляди страници в този форум?

# 13
Има план да изпълнява момичето. За 2 седмици във форума 7 теми е пуснала Laughing

По темата - не е прието, но често се случва. Просто и двете жени ревнуват един мъж и не могат да го поделят.

# 14
  • София
Не е прието, а така се получава в повечето случаи. Две жени в една къща и покрай един мъж не води до нищо добро, защото майката не иска да пусне властта, а снахата иска да вземе властта.  Колкото по-надалеч са двете една от друга, толкова по-лесно живеят.

Общи условия

Активация на акаунт