Защо е прието снаха и свекърва да не се харесват и разбират

• 2 601
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Чак прието.....
Свят широк-диванета- чок!

# 16
Не е прието,има много изключения,както виждам тук във форума,което е хубаво. Simple SmileАз и свеки също се разбираме,та и обичаме даже.  bouquet

# 17
Къде е прието?Пак ли някакъв нов закон са приели и аз съм изпуснала.. newsm78Е,добре,че е форума да се иформирам за актуалното към момента Whistling

# 18
Ами аз проблеми с моята не съм имала, много добре се разбирахме. Thinking
Тва защото я виждах 2 пъти в месеца, де Mr. Green
А тя беше достатъчно тактична да не ми се натрапва, ако вижда, че съм в криво настроение и имам нужда да съм сама.
Добра жена е Simple Smile Дано и следващата снаха така мисли  Laughing
Разбира се, имало е дребни неща, които да ме дразнят, ма то и в моята майка ги има, и в приятелките ми...нормално е Simple Smile

# 19
Защото свекървата нищо не разбира от готвене, гледане на деца, чистене. Или пък готви всеки ден като някоя изостанала домакиня, напира да гледа децата и чисти като луда.

На мен са ми по-интересни напиращите напоследък сестрички, чиито братя са се оженили за най-ужасната кобра. Все пак това са жени от едно поколение.

# 20
Трщерица, предлагам да се отвори нов форум за "сестричките и снахите" - там има материал бол. особено ако живеят под един покрив. малеее - само като сесетя за някои ситуации - напрово ми е идвало да й напукам гумите на снахата както се казва.   Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт