Споделете 127

• 22 983
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Споко Флор, изследването издиша, щом не прихванах от вашите наздравици.
Но ако ходиш често при колегите няма да е виновна Калин@.

# 106
Гуми.
С тези гатанки се развличаме в движение и описваме каквото видим в момента т.е. котката и маслото не се виждат тогава. И, нали сменяме сега със зимни, та се изненадах, че се сеща да включи факта в описанието си.
Дечора...  Grinning

Ех, познах!
Коконите да не би да си играят и в градината така. Онзи ден се забавлявахме със същото.
Честито на празнуващите! И свеки е сред тях. Изпускам тържествената вечеря, щото съм на работа. Пфу!

# 107
  • Варна
Прихващане е, Дрен, прихващане! Не четеш ли! Справка - Алисината харт стъди там квото беше....

# 108
  • тъгата в мен
Няма 17ч,а вече се е смрачило..
Катюш,честито на Митака!Аз ,като Дренка си имам свекърва именячка,но е далече,далече..
Човек може да се наяде само като ви слуша как ароматно и питателно приказвате!

# 109
  • sofia
Оо, машина за хляб няма да си купя, не, не и сто пъти не. Макар че в петък бях на гости и опустоших нечовешко количество такъв. Ако това означава да правя хляб и да го ям като разпрана - не е за мен това изкушение. Живо се интересувам обаче от гореспоменатата кафе машина. Чакам , съвсем сериозно Azsa с отзиви.
Днес ми е весел ден. В офиса имаме трима Митаци  и след малко почва джамбурето. После пък продлъжава с четвърти. Като се гледам какво пиша и весела нощ ми се очертава. За утре - не смея да прогнозирам...

# 110
Шефът и той празнува. Черпи с пияни вишни и домашно вино. Никак не е зле винцето. Никак.  Blush

# 111
Колежката ми донесе шише със светена вода от Солун чак. Изпих го, по погрешка. Сега трябва ли да се притеснявам?

# 112
Не, ние ще съжаляваме, ако станеш светица.

# 113
  • Майничка
Ели, ние една вода от Лурд чак изпихме и не светнахме, ти за (почти) нашенска вода се стягаш! Laughing

# 114
Аз бях длъжна да се снабдя с хлебна машина, друзя. Мама получава стотици килограми жито годишна рента. Съгласете се, че не мога да я оставя сама в тази въглехидратна беда. Но си поначесах крастата, де. Днес правих и хляб, и пица, и за пет пари работа не свърших.

# 115
  • Майничка
Калин@, идея за допълнителен доход през зимата - наемаш къща в някое планинско селце, дето в снеговете само БТР стига, но пък има телефон, ерго - нет, зареждаш яко чували с брашно и като удари снегът, почваш производството.

# 116
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Амаа то един хляб се прави за около 3 часа  Mr. Green

# 117
После цяло лято ще чака да събере вересиите.
В събота видях кредитната книга на единия от двата магазина в моето село.  Shocked

Деси, Зевс имаше снимка на Нива и Сао, покажи я тук. Има Мицубиши със Сао.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=75870.4170

# 118
Наздраве! Пийте по едно черно джони за моя сметка. Днес имен ден имаме и Димана, и аз.  Peace
Отивам да приготвя изискана вечеря,  купил съм уникални неща.
Машина за хляб нямам, за това съм купил една прекрасно ухаеща чибата.  Hug

ПП Флор, обожавам пияни вишни. През ден пращам някой новобранец да ми купи от Пикадили  Peace
ППП. Като казахте хляб и се сетих за една кака , на която се учехме целия квартал. Та тази кака имаше цици като хляб Добруджа. Преди 5-6 месеца я видях, след толкова много години и както се казва - не е мръднала  Rolling Eyes

# 119
Бясна съм от държанието на една служителка в ЧЕЗ-Плевен.На зададения от мен въпрос, тя ми отговаря-Госпожо,аз нямам ВИДЕНИЯ за местоположението  на вашето ел.табло.Срокът за пускането на ток е 6 месеца-няма значение,че всички документи са наред и всички такси са платени.Ама като и дрънна една жалба сега,ще и се появят ВИДЕНИЯ и денем и нощем.Определено има резултат от тези жалби-преди 6 месеца имах проблем и след като написах за 2 дена всичко се реши и то в моя полза.Разлюляват ме хора,които се мислят да вся и всьо.
Права съм нали,дайте акъл !

Общи условия

Активация на акаунт