Споделете 127

• 22 984
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Честито на именяците!
От днес започва зимата. Сезонът на греяната ракия, тежкото вино, цър-пър на жар, приказки пред камината, женския биатлон, еееех.
И на сметките за парно  Close господ да ги убие, чумата да ги тръшне, и всички подобни бабини люти и опустошителни, дето никога никого не стигат, ама ти олеква някак.

# 121
Рошава, Зефс показа едни тениски тия дни. Може да си поръчаш, просто сменяш Видин с Плевен.

# 122
Пуу, Марадона, изрови ми един 45 годишен кошмар. Един учител щеше да ни показва кое, как, в плевнята. Майка му ни излови случайно, сменяла си нивата, минала да си остави мотиката и да си вземе вилата. Много яка буля, сложи му главата на дръвника и размахваше една брадва осми номер. Той се напика, и половината ученици - също.

# 123
Колежката ми донесе шише със светена вода от Солун чак. Изпих го, по погрешка. Сега трябва ли да се притеснявам?

От Солун светената вода ще е от аязмото на черквата Св. Димитър. Водата извира от земята под самата черква и отива направо в чешма до Светия Престол. Лековита е.
Поличба е, Ели, точно на Димитровден да я глътнеш Simple Smile

По случай РД на Рокси преполових бутилка бял мускат, домашен Simple Smile

# 124
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честит празник на именяците!
И ние празнуваме семейно, без конкретен именник, определили сме си Димитровден за фамилен празник и съответно Св.Димитър за покровител. Питието е токайско вино.

Споделям есенна красота във ваза, събрана вчера от разходка из есенната Витоша..
И понеже сме в отчетните, да отчета по днешните теми - машина за хляб нямам (ама как ми се иска да имам), диетата ми върви успешно, а сапунерката ми е Сони и прави нощни снимки като стой та гледай! Whistling 

# 125
  • тъгата в мен
Е,що пък ми трябваше точно в 21.38 да се стъжня...Пак ме гепи нещо за гърлото,без да има конкретна причина.Искам да намеря синхрона със себе си и да мирясам.
Наздраве за Марадона и за неговото инкогнито име..

# 126
Днес сто пъти отварям темата и сто пъти нещо осуетява опита ми да се впиша. Е дано на сто и първия успея.

Честит имен ден на всички, чието име празнува, включая на моя първороден баща - в смисъл и ми е роден, и съм му първородна.
Честито рождение и на Рокси!
На всички желая здраве, здраве и пак здраве. Всичко останало им желая да могат да си купят и заплатят без това да се отразява на последното, демек на здравето.
Наздраве!

П.П. Машина за хляб нямам, ама ако продават машини за шоколад - първа съм! Като ще дебелея зарад ваште хлебопекарни, поне да има за кво  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 21:47 от ester

# 127
Честито и наздраве!
На митковци, димовци и всички!

# 128
Имам един приятел Димитър, може би един от първите ми приятелства, завързани в София.
Всяка година му звъня, всяка година ме кани на имен ден и аз всяка година не мога.
Е, таз година реших, че ще му звънна, барем се уредим със съквартирантката с купон за тая вечер.
Той веднъж ми затвори, а останалите три пъти не вдигна  Joy
Егати късмета!

# 129
Оф, толкова съм романтичен, че не мога да се трая...влизам само да кажа на Рокси ЧРД и всичко най-най...няма да конкретизирам, че жена ми ще ме пребие като куче, а банът ми ще е за вечни времена ...  Embarassed

# 130
  • Казанлък of all places
Първите три хляба, които направих в машината (след тримесечна теоретична подготовка), бяха нещо, на което в Ленинград по време на блокадата много биха се зарадвали.
След това дойде кумът ни, даде една проста рецепта (нещо като Калинината- Роксината  с 300 гр. вода) и се почна едно печене, ядене , носене на работа... А още даже не знаех за  форОма!

# 131
А стига с този хляб де...Ще ви пусна специална категория в номинациите "Хлебарка на годината"

# 132
Има още време, така,че Марадона-да илядиш!
Малката и тя да ти е жива и здрава!
Машината Крупс не я купихме-има само
бели,черни и червени.Иначе приятелката ми си взе-
сега съм на едно чокочино и едно мокачино или
нещо подобно-много вкусни ги прави.Кафето ти излиза 0.63лв,
което си е нищо,заслужава си машината в момента е на промоция
300лв и ти дават 12 различни капсулки.Аз се надявам ноември и
декември да са добри месеци за половинката,защото така за
Коледа ще си имам едно Саеко.
Онази вечер гледах Пълна лудница и много се смях на
това

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 01:24 от azsa

# 133
  • Русе
Прекалихте с тези въглехидрати. Накои хора се опитват да ги намалят. А сега така огладнях изведнъж! Озверях направо. Усетих глада на Янтриния наследник след киселата ябълка.

И съм жадна. Честито на празнуващите. Де да имаше и нещо хубавичко за наздраве.

# 134
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Карам си кростренажора, и си се визуализирам  тичаща в Сентръл парк
Отварям си едното очо, и виждам купищата дрехи, дето ме чакат за разпределяне и така нататък.
Мамка му и съдба женска.
Наздраве с фреш от грейпфрут.

Общи условия

Активация на акаунт