Споделете 127

• 22 997
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Приятел,който не съм чувала от две години!Появи се и си пишем!Щастлива съм!Дано се измъкне от блатото, в което е попаднал...

# 631
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро!
Защо спите още - понеделник е, най-гадният и недоспал ден от седмицата. Ставайте де, няма само на мен да ми е студено и тъпо.

Калатея, ще мине ...., такива моменти те късат на парчета, но минават. Няма друг, който да обича така голяма фея, както го правиш ти! И тя го знае.

# 632
Аз не спя, но и няма да кажа какво ТОчно правя. Laughing
Срам ме е вече, ама....

# 633
  • о`майна лунна нощ е
Давай насам.
Подозирам, че хапваш торта.

... но то май аз трябва да черпя днес. Скорпионът вкъщи удари 34 г. години.

# 634
Не. Laughing
Тортата си стои в хладилника за Телето.
Аз.....играя. Embarassed

# 635
  • София
Добро утро!

Тази сутрин започна много "добре" - албума за стикери на моя син се оказа скъсан, опитах се да го закача с телбод, не било добре, та в 7.25 го ших. Това, защото беше много важно видите ли да се занесе днес албума в детската.

Отделно баба и дядо токущо ме сюрпризираха, че трябва да оправям кашите дето са забъркани с документи в НОИ.  ooooh!

# 636
Честити 34 г. години на Бейлисов!

Днес е най-натовареният ми ден, но си чопля носа.
Мразя да става така. Обаче винаги става точно така.

# 637
Добро Утро!
Днес понеделнишки се очертава доста работа.
А дано спори!На всички хубав ден!
Бейлис Честит празник!От кога си станала отмъстителна? newsm78

# 638
В детските заведения се осъществявал по- ефективен контрол при приемането ан децата сутрин. Представете си!
КАк беше оная простотия с мармота и станиола?

# 639
  • о`майна лунна нощ е
azsa - откакто вдигнах мерника на един келеш тук от форума. Ще му стъжня животеца на това келеме. Завлякъл е една камара народ, но не знае какъв таралеж си вкара в гащите. Подвизава се с този ник http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=185166 . Не е от София, пловдивско леке е.

# 640
Дренко, градините не са ли в грипна ваканция?

# 641
Не, Анджи, поради посочените по- горе причини.

# 642
То пък трите дена грипна за училищата много ще свършат работа.

# 643
Аз, Нию не я пуснах на градина днес. Не се поддавам на ритнатия от медиите кон /свински грип завладял Варна, друг път/! Писна ми да ме плашат и да ми свиват сармите по най-тъпия и първосигнален начин.

Обаче, ще използвам намалението и ще си взема четири дни да си почина малко, че...хъм, голяяяямо тумбито.

# 644
  • Пловдив
В детските заведения се осъществявал по- ефективен контрол при приемането ан децата сутрин. Представете си!
КАк беше оная простотия с мармота и станиола?
Какво ще контролират?!?

Имам предвид, че детето е заразно още преди да покаже симптомите на грип.

Общи условия

Активация на акаунт