Споделете 127

• 22 973
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Абе и аз съм сам в офис, обаче е кучи студ. Мицубишито показваше 3 градуса навън, в офиса са 4.
Чета ви с плетена шапка и ръце в джобовете.

# 706
След малко излизам и ако е възможно искам да се покаже слънцето... в случай,че не се покаже... пак излизам навън...

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 10:38 от Нали Мъжете Не Плачат

# 707
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Незнам дали има начин, при нас си е снежна буричка.

# 708
Бих ви предложила малко домашна топлина, печката бумти от сутринта. Но в замяна ще трябва да измислите забавления за прекарващите трети ден в къщи. Правихме меденки, курабии, кюфтета. После рисуване, четене, балет, футбол и федербал (в коридора). Последно ще им купя моделин. И край- изчерпвам се.
Тъпо ли е посред грипна епидемия да ги натоваря в колата и да посетим Габрово и околностите? При положение, че ще обикаляме селца и махали. Тук едни хора се опитват да ме разубеждават за пътуването.

П.П. Вълк, когато калта замръзне, не се притеснявам да си обуя кубинките, нищо че нямам мотор.

# 709
Ами вземи си вериги, лопата за ринене на сняг, сандвичи за едн дин, термос с чай, напълни резервоара до горе, топли дрехи, аптечката да е в купето. Ако имаш опит в шофирането при зимни условия. Аз много обичам да шофирам така - вятър да навява сняг, да бухам преспи, колата да си врътка задницата.
Шах не сте играли, и дама.
Аз съм с кубинки, но рокерските са си рокерски, много дълбоки, със грамадански подметки.

# 710
  • о`майна лунна нощ е
Климатикът ни в спалнята издава странни звуци. Пластмасата му пука досуш като горящи в камина дърва. Често с милото затравяме очи и си представяме, че сме пред огъня. Топлината обаче не е същата.

# 711
  • тъгата в мен
Ако знаете пък при нас какво слънце се е облещило от сутринта.Това не  пречи на гърлото да ми създава лекинки проблеми.
Търся усилено рецепта в нета,как се вари царевица в микровълнова.Да си имам и аз проблемата-слага ли се или не   вода...

# 712
Климатикът ни в спалнята издава странни звуци. Пластмасата му пука досуш като горящи в камина дърва. Често с милото затравяме очи и си представяме, че сме пред огъня. Топлината обаче не е същата.
А, Бейлис това с климатика не е на добре.
Обадете се във фирмата,от кято сте го купили
и са ви монтирали,щото днес пука,утре да не стане...

# 713
Олеле майко!
Какъв сняг върти около нас-не е истина. Shocked

# 714
Яко е, нали?!
Супер много се кефя.
Дано натрупа  cold santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman
Простете, любовта ми към зимата и снега е необятна.
Жалко, че Марко има жена. Laughing

# 715
  • Paradise
Честит ви първи сняг!
Не искам да трупа, ще пътувам(е).

# 716
Лелее, какъв сняг бе? Тук на село няма ,пък уж сме във Витоша. Пръска съвсем малко.
Дано не натрупа, че и аз като Пипинс трябва да пътувам, при това два пъти по около 600 км  Tired

# 717
А по крайбрежието времето е микс от слънце, рехави и не съвсем облаци и дъждец.
Искам го снега, но и слънцето.

# 718
 Wink Честит ви сняг!
Рано му е - искам го само за Коледа... /не ме пита/
Анджи , ще ти дойда на гости , на морето , Варна
И замата - това е най- хубавото място за  живеене!

# 719

Общи условия

Активация на акаунт