Споделете 127

• 22 969
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Дано и мойте ми залепнат като втори крака, защото...хм...тоз път си бях казала, че ще са високи, и те са - не са с ток, но все пак бая висока платформата, ей като тази подметка http://www.paolobotticelli.com/UserFiles/main/product_main_1155.JPG .... а аз съм свикнала с кецове основно, та ще видим какви пируети ще са тази зима, но важното е, че няма да изглеждам съвсем джобна вече. Пък!  Crossing Arms

# 691
Точно така Естер!
Мани кецовете, започвай да се упражняваш
на високо.Принцесите не бива да се излагат Naughty
Къде е Еото? Тя току изчезне някъде?

# 692
Тука съм.
Ама цял ден вкъщи, нищо интересно да ви споделя нямам. Sunglasses

# 693
Есте, в никакъв случай не махай кецовете  Naughty
Ботушите може да си обуваш понякога  Grinning

Добро утро! Слънцето е тук!

# 694
  • Майничка
Може ли една актуална метео-сводка от София, моля? Че се налага спешно да пътувам, да знам какви обувки да слагам?

# 695
Сух студ, Гаргамелче.

# 696
  • Кацнала на едно дърво.
В момента е мрачно, един градус, има снежинки на прогнозата. Ще стане три градуса на обяд. Тази прогноза е вярна, една година вече я проверявам. Laughing
Добро утро, тра-ла-ла.
В момента ме занимава следният дълбок и много философски въпрос - да си сложа ли слънчоглед (изкуствен, но като истински Laughing - брошка) на плетената барета за настроение? Или ще приличам на сгоден циганин с китка? Joy
В крайна сметка, защо да не приличам на сгоден циганин, какво лошо има? По-добре сгоден циганин, отколкото мрачна лелка.  Party

# 697
И аз бях си харесал едни масивни рокерски обувки, те почти колкото ботуши, обаче докато умувам над мисълта - какво е рокер без мотор, магазинът вече е за китайски стоки. Абе имам нещо рокерско в мен. Брадата расте, обувки могат да се намерят и в друг град, зимен танкистки шлем съветски имам, Лудогорски братя - звучи добре. Моторът ще е най големия проблем. Наскоро една съфорумка показа ограда от стари мотори, очите ми изтекоха по тях и ми дожаля за моторите.

Попаднах на страхотна "изложба" на открито на стари мотори. Сегичка да ви я покажа:

Тоя долния, по средата направо ме отнесе. Даже има стъпенки, където рокерът да си опъне напред краката и да си пърка п с 80. Даже имам братовчед, който би го направил двигателя му като чистак нов.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 08:14 от Вълкът с дълъг ник

# 698
Минус 0.3 показваше таблото на Московска дис морнинг. С две думи- бахър  Laughing, требе си шалче и топли чорапи. Ръкавици- по желание.
У дома положението е офсайд, изпратих сестра ми, която е болна ( знаете ли колко зареждащо е да караш рано рано сабалян, когато по улиците има само уморени бакшиши и тук таме някой излъгал се като мен, още си тананикам весело), Милото е малко болен и дваж по страдащ, на домашен режим, детето подсмърча и то, само аз съм като остров на стабилността.

# 699
Тия мотори са тук, на "Хоризонт" Simple Smile

Кой иска неядящо дете?  Crossing Arms

# 700
Мотам се тук с един хотел и се чудя как да намеря координатите му без да минавам през агенции. Tired
На всичко отгоре телефоните им НЕ отговарят, почвали от 9 часа, еми и аз малко след 9 трябва да изчезвам.

# 701
Добро Утро!
Започвам да събирам багаж,местим се.
До сега беше рахат-сама в кабинет,можех да се
почесвам,където и когато поискам.Е, от утре рахатлъка
свършва.Да не говорим,че новата ми месторабота е на
края на света. Rolling Eyes
Айде успешен вторник!

# 702
О, азса, ще сме съседки по месторабота.  Mr. Green

# 703
Ами Ео, някой път по съседски можем и
кафе да пием.Хем от Лавацата.(добре,че поне в
работата машината е хубава,нещо взе да ми прилошава от
кафеварката вкъщи,съвсем сериозно).

# 704
Жоз, цените през агенции често са по-ниски от тези при пряко договаряне.  Peace
Анджи, ако не ме буди да цока нощем по петнайсетина пъти, давай го младежа.
Явно сложната комуникация с посредник е стигнала до горния етаж. Човекът не е виновен. Може би не е съобразил добрата изолация на соц.строителната конфекция. Това ми напомни, че тези, които са под нас две години не знаели, че имат хора отгоре си. Липсват малко съседите, които живееха до миналото лято над нас. Сега са два етажа надолу, ама не е същото. Разбра се, че има дете у тях чак, когато малчото им протича. Като таралежче. Grinning    
Дедо, щото си пич (не е задължително да си мъж, за да се държиш като пич). Имаш много ненатрапчив, но приятен и интелигентен стил в писането.  

Общи условия

Активация на акаунт