Споделете 127

• 22 988
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Въх мари майко, това новото поколение ще ни скрои шапките  ooooh!
tooth Чакай де, рано ни е още да пуфтим, какво ни чака тепърва... Grinning Признавам си, че не съм очаквала колко интересни и забавни ща са ми Годишните форумски номинации Crazy Изобщо не очаквах да съм номинирана и в  положителни категории  jumpuu

# 676
А аз к'во да кажа, като освен за новак имам и номинация за плейбой. Mr. Green
Голямо благодаря?

# 677
Е, Дедо. И аз имам номинация за плейбой.  Mr. Green

# 678
Дедо, не те номинирах за новак,защото
ти самият помоли да не бъдеш номиниран за
такъв.За плейбой не мога да те номинирам,не
ми се вписваш никак в тази категория.Истината  е,
че винаги когато се появиш ми пълниш душата.
Бранка се е научила да крещи.Крещи здраво.
И колкото повече и обяснявам или и се карам да не
го прави,толкова по-силно крещи.

# 679
Оплакваш ли се, Деде?  Laughing
Да ви споделям ли съсед, който нощем гледа бтв с волуметонамах?. Днес се скъсах да звъня, за да го помоля да помисли за навиване на телевизора на режим самоизключване. Никой не отвори. Накрая отидох да говоря с хазяите му. Човекът е глух се оказа, а ние дано скоро да спрем слушането на нещо, което титуляра не чува.  Tired  

# 680
не бе, рони - развесели ме с това твое волеизлияние.
ще черпя, нема мърдане
А серизно - не се виждам звезда.
azsa, благодаря за милите думи Wink

# 681
Рони, кога му е РД. Съберете парички и му купете слушалки. За 15 кинта няма да чувате нищо.

# 682
Рони, дано се съобразява съседът, все пак сте с малко бебе. Сигурно е ужасно да не чуваш, но нали има някакви слухови апарати за хора с недостатъчно развит слух...ох, дано не се случва на никого. Сега четох и за момчето от подписа ти, желая му много здраве и сили, дано се оправи. Ще гледам и аз да преведа някакви пари.
И аз обичам да чета Дедо, ама малко с половин уста го казвам за да не му докарам някоя отрицателна номинация Mr. Green
Нашите съседи най-редовно къртят, галопират и тропат с чук между 2 и 4 следобед и късно вечер. Казах им, че ако няма междусъседски отношения си има закони и другия път изобщо няма да им се обеснявам а ще си викна тихо и кротко полиция да видим тогава дали ще ми прави чупки в кръста наглата ни домоуправителка.
Иначе слуховите апарати доколкото знам се плащат ( поне част от тях, или цялата сума беше за българските ) от НЗОК.

# 683
Споделям се завърнала се, уморена, но доволна. Мелодрамата, разбира се, ме съпътстваше отново или по-точно потенциален сценарий за нов сериал, но тоз път мисля се размина леко... Laughing

# 684
Станислав смята!!!! Дори и елементарно уравнение като му напиша от типа "две плюс празно квадратче е равно на две"-той се спраея.

Купила съм му дъска, черна, тебешири, гъбичка-абе като в училище.И му харесва и се справя, пижото му неден.

# 685
Имаше ли хелоунска споделетска среща?

# 686
Браво, Жоз! За моята фея смятането все още е мираж.
Според баща и, се справя на 50%. Затова пък четенето и писането са нейната стихия.

Дедо, скромничиш излишно според мен. Наистина си едно силно ново попълнение.
А на мен снощи ми потекоха сълзи от това, че съм номинирана в една така благородна номинация и застанах редом до жени, на които се възхищавам от все сърце.

# 687
Имаше ли хелоунска споделетска среща?
В камерен състав и без грим. Но все пак можеш да видишедна принцеска реколта във фейсбикския ми профил.

# 688
Рокси, не знам с грим, ама тъй както те видях си си една принцеса, то ти си почти колкото нас, ама и нашта реколта е много да ти даде човек. И наистина страхотни снимки правиш.

И аз си купих ботуши, но след щурмуване на половин София, днес даже и на своя глава по пиротска обиколих, откъдето уж само в една уличка кривнах, по коят да се върна обратно на централни хали, та се озовах на бул. Сливница до Лъвов мост, но тъй то...провинциалистче. Та след много гледане и мерене, в крайна сметка си взех мечтаните ботуши пак от наше село, че даже и от магазин, в който ги гледам от началото на есента  Crazy

# 689
ester, това с ботушите ми напомни как аз купих моята булчинска рокля.
Обиколих цял Асеновград (това беше класика тогава Mr. Green). Магазините де.
И накрая се върнах в най-първия и купих първата, която бях харесала.
Залепна ми като втора кожа, да и се не види!

Общи условия

Активация на акаунт