Споделете 127

• 22 989
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Аз живеех на въздух и палачинки в неделя до 13 си година.
След това, леле-мале, как ядях #Crazy ooooh!
И пак бях зверски кльощава ooooh!
Сега пак ям така, ама вече ми личи  Joy

# 661
  • Казанлък of all places
Анджи, мислила съм си да ги давам под наем за разяждане.
На голямото му личи много , но малкия яде колкото батко си и е добре сложен.
Имаме една снимка : Герасим  с буркан компот и буркан кисело мляко пред себе си. С лявата ръка яде мляко, с дясната компот. Не се обърква и не цапа.

# 662
  • Пловдив
Наистина ли има и ядящи деца  Shocked
Мислех, че всичките живеят само на въздух.
Молим, моите лапат и двете, ама малкото повече. То е ламя, змей, Алф с осемте стомаха Simple Smile Да ми е живо и здраво и все така ящно. Метнали са се на баща си, за него няма да ви разправям колко яде, обаче който го е виждал е признал - добре охранен и добре гледан мъж. Аз пък винаги съм била злояда и досега, нищо, че не ми личи.

# 663
- Чувствам се като въздуха.
- Толкова лека ли?
- Не. Толкова невидима.

# 664
Не обръщам внимание на неядящи деца, откак тръгнаха на детска градина. Около 9-тата година поумняват и когато са гладни, се хранят.
Вбесявам се когато чинията се носи за миене, а съдържа всички зеленчуци, вложени в манджата  Close Добре поне, че копъра се поглъща вече. Щото, когато го огделяхме, масата и времето не стигаха доникъде.

Студено ми е и си придърпах печката. Т.е. радиатора.
Сега ми се спи.

# 665
О, познавам доста над девет годишни, които са на въздух.

Прекрасна, и аз така понякога.

# 666
  • о`майна лунна нощ е
....
Веси, и на мен ми стана интересно как завлича хората този човек. Thinking

В общи линии да. Свързва се с представител, поръчва множество неща и накрая отказва да плати. По-лошото е, че навързва и координатори - тъй като е 93 -ти набор келешчето, т.е. няма 18 г., регистрира други хора като представители, пуска безумни поръчки от тяхно име /защото му дават достъп до регистрациите си в нета/, пълни с "недостиг" заявките /неща, за които предварително се знае, че са изчерпани и няма да дойдат, но напомпват поръчките/. Това се отразява лошо на координаторът, при когото са регистрирани - губи комисионни, налагат му се санкции, разследват му групата представители за злоупотреби и т.н. На представителя, към когото е поръчката, се начисляват суми по баланс, които той не може да плати, защото келешът, не си получава поръчката, или плаща по-малко като пари за нея и порочният кръг се завърта в няколко оборота. В това време келешът се озърта за други, към които да се присламчи. И защото Пловдив му е тесен вече, а и тук на ниво зона гознаят, та се подвизава и в София, като се представя за лидер на екип или прави нови регистрации по схемата към координатори там.

# 667
  • До хладилника, който обичам
А защо? Rolling Eyes Безумно начинание ми звучи.

# 668
  • о`майна лунна нощ е
Цялата му далавера се състои в това, че поръчва неща на доставни цени /с процент отстъпка от каталожната цена/. Особено като е направил няколко регистрации, може, ако не плати поръчка по някоя от тях и му задържат или откажат да изпълнят заявка, да пусне през втория си профил. Ако пък изобщо не плати - иди доказвай, че ти е направил поръчка, че не ти, а той е влезнал в профила ти и е напоръчвал хиляда неща. Фалшифицира пълномощни, за да вземе пратките от Спиди, които са доставчик на Ейвън /това не съм го виждала, но ми даде индикация в разговор с него, че е постъпвал така/. Изобщо - гледа да измуфти колкото може повече. С мен също се опита да постъпи така, но се усетих сравнително навреме и няма финансови последици поне за мен. Момичета то София и коодинатори от Пловдив са пострадали от него. След като аз и още едно момиче разкрихме какво прави и го обявихме на всички, наш Мартинчо Константинов, известен още като JigSaw, се навря в миша дупка и чака да пусна хрътките след него. Стои на линия, но не смее да пише.
В началото мислех да искам да го баннат, но после се отказах. Сега го дебна келеша му с келеш. Хубаво ми е да виждам, че се озърта като гърмян заяк и форумите, но не смее да се изяви някъде.

# 669
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Въх мари майко, това новото поколение ще ни скрои шапките  ooooh!

# 670
  • България-Швейцария
Хм... и от по-старото има някои представители, които вече са я свършили тая работа със скрояването на шапките, но това е една тема, която не ми се подхваща в ефир точно в този момент. Във всеки случай ще й дойде все някога времето.

# 671
  • Пловдив
За какви суми става въпрос? Той какво е прави тази козметика, продава ли я, ползва ли я? Като няма 18 някой да светне родителоте ми и ДПС - детска педагогическа стая.

# 672
Цялата система на работа на Ейвън е порочна. И това позволява купища злоупотреби. Софийските координаторки са печени и не се хващат лесно на такива, обаче, практически, не губиш нищо, ако знаеш как да се пазиш.  Ако го обвинят, ще се намери кой да го защити. А продажбите от Сульо на Пульо (щото подбор при назначаване на представители няма от 3 години) не са най-безопасните. Допълнително винаги има някаква мотивационна програма с подарък, обвързана с продажби. И такива наглеци просто намират почва навсякъде.
Сумите не са големи (между 100 и 600 лв) обаче могат да донесат доста неприятности. Включително и невъзможност да си изпълниш ангажиментите към клиентите. А и защо да плащаш нещо, което не ползваш.

# 673
  • тъгата в мен
Възможно ли е да сте изписали джъст 2 странички за цял ден?Явно,да.
Прочетох ви след дълъг и уморителен ден-нинджата е в принудителна грипна ваканция-цяла седмица.Продължаваме с плуването,обаче.Четем,пишем-абе,бетер училище...
п.п.
Много искам да си дам гласа за номинациите,ама нещо много умувам..,а не ми е привично.
п.п.п.
Току що нинджата ми изтропа,че бил за ББ,защото обичал да ходи в Борисовата градинка да си играе...

# 674
  • Sf
Горещо ви препоръчвам един ВВС сериал Coupling, има го в замунда със страхотно качество и е страхотна комедия!!!

Просто неповторим и се смях на една сцена почти до припадък  Mr. Green

Gargamela и Дуци, вие сте супер!!!

Общи условия

Активация на акаунт