Споделете 127

• 22 996
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • London, baby
КАк беше оная простотия с мармота и станиола?

И един мармот завива шоколада в станиол.
Следващият път ползвай гугъл, много нашуляма простотия е явно.

# 647
Защо простотия, това е от една реклама на Милка.

# 648
Права си. Не може да простотия, щом се употребява от видни форумци Simple Smile

# 649
Оф, Дрено, и кои са "видните форумци"? Laughing

Според мен не може да е простотия, защото е на "Милка" - спасението е в сладостта. Joy

Волфио, аз съм си мишелов, бе! Не си ли личи?! Mr. Green

# 650
Ех, Дренка. Тази простотия аз я пуснах тук в такъв контекст. Laughing
Да, знам, отдавна е клише.

# 651
  • Sf
Добър ден!
Трябва ми човек, който работи в аптека и може да ми свърши услуга  Embarassed

# 652
Крос, давай на лични,телефон(къде ли го дянах) или каквото искаш.

Не харесвам Милка кой знае колко, нито пък има значение кой виден форумец го е употребил, просто не ми се струва чак простотия. Нещо от рода на лафа, че като се събудиш си с отвити крака, но по-модерно.

# 653
  • До хладилника, който обичам
Седя си у дома с болно дете, което вчера беше като парцал, днес е значително по-бодра, седи отатък в костюм на Тигър и плющи чесън (Здрав дъх в здраво тяло!, я уча аз, ще борим свински, конски, кокоши и всякакъв друг грип!)

Бейлис, тази персона с Ейвън ли завлича?

# 654
Днес ме сюрпризираха приятно в училището с първолашка ваканция.
Цели 5 дни. Стартира в четвъртък. Толкова се зарадвах!
Имам нужда от малко почивка. мисля изцяло да се отдам на голямата фея.
Днес сутринта, когато отвори очички, ме гушна, все едно снощната случка никога не се е случвала.
Ех, ако можехме и ние да черпим от детската мъдрост...

Грипна епидемия обаче са обявили в Бургаско. Сестра ми ме 'светна', че новини не гледам.

Веси, и на мен ми стана интересно как завлича хората този човек. Thinking

# 655
  • Кацнала на едно дърво.
Ей, три деня ме нямаше и бебето на Бу вече е пораснало, ходи с тигърски дрехи и чесънче похапва.  Laughing
Ако някой ми каже как да накарам троловете да ядат чесън... Ох. Аз ще съм доволна, ако Големия трол яде каквото и да е, де. На всичкото отгоре Малката напаст започна да го имитира и каквото и да му предложиш, казва "Якс!" и го бута настрани.
Баща му казва:
- Как ще е "якс", много е вкусно, яж.
А Малкият крещи:
Да! Якс! Много якс!
Добре, че имам дон - той хапва, не се шегува. Вчера му казвам за един лек:
- Стой! Това се взима на гладен стомах!
- Ами че аз съм гладен! - каза жалостиво донът.... един час след богат и пищен обяд.  Joy
Така е. Ще готвя за онзи, който ме цени.  Crossing Arms А троловете нека се валят наоколо, дрипави и гладни.  Crossing Arms Ха!Ха! Ха!
П.П. Споделям нова работа, много работа, много нещо. Тцъ, тцъ. Баща ми каза: "Прочетох (бог знае къде Laughing) хороскопа ти за тази година. Там пишеше, че до края на годината ще работиш здраво, а плодовете ще береш догодина"
- А зеленчуците? - попитах аз. Така де, като ще е гарга, да е рошава. Що да са само плодове?  Whistling
- Зеленчуците след още една година - рече мъдрият ми отец, който ме бил родил и бил ми дал най-светлото, що у него блестяло (така поне твърди).  Joy

# 656
Знам, че е от рекламата де.  Не съм решила, че вий сте го сътворили.

# 657
  • Казанлък of all places
Василиса, уважаема и премъдра, дали можем да сменим Вашите тролове с моите Магавридита?
Ние не храним, нас ни изяждат !Какво ли не бих дала за дете, което да не иска да яде колкото.... баща си , да речем.
Ако се осъществи размяната, Донът ще се валя гладен( дрипав не вярвам да го оставите да се валя).

# 658
Наистина ли има и ядящи деца  Shocked
Мислех, че всичките живеят само на въздух.

# 659
  • Варна
Дрен, ти недей така - не се знай, знай ли се... Форума е алфата и омегата, изначалието и безкрая!
Мисля в Малините да вкарам номинация - Глава в облаците. На Дона и Марадона много им лепи на аватарите.
И нещо от деня - много тръни, много чудо... Ще чакам да цъфнат.

Общи условия

Активация на акаунт