И защо ли, ами моята е страшно тънка, мека и, както Евито казва "тя се чупи по най-противните начини".
Сега нали пак се опитах, ами не можах да я изтрая. Но определено според мен късата коса иска повече грижи. Всеки ден като стана, особено сега като ходя на работа се налага да я глася. Нищо че е къса пак всеки косъм си е със собствено мнение. Аз обаче използвам сешоар и четка, не преса или маша. Пръскам малко лак и готово. Колкото по-къса е обаче, толкова по-лесно се поддържа. 

.
. 
Лично за мен такава прическа излъчва стил и елегантност, подмладява
, а в съчетание с красива извивка на врата и раменете ефектът и е порязаващ 

Моята коса като я измия е дълга до кръста и е доста къдрава. Някакъв кошмар ми е. Реша я само като се къпя. Много обичам да ми я изправят, но ми се случва 1-2 пъти в годината. На фризьор му отнема около час. Аз не искам и да се пробвам. Дано Натали е с права коса, че още ми изтръпва скалпа като си спомня как ме решеха. Засега нямам представа с каква коса ще е, защото с баща и продължаваме да експериментираме върху главата и и прилича на момче.
Да сте живи, здрави и бъдете най-големите късметлии във всичко 
Довечера съм на коктейл по този повод
, а другото лято -
(Цък по снимките, за по-големи
)
, ако има други болнички - също 

Скъси колкото искаш, но си остани кестенява 

Много ми харесва ето тази кухня: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /3375/language/bg, но се чудя дали ще й намеря място, че вече не може да се разминаваме от играчки. В Джъмбо е около 120лв.
, пък ако не се харесаш, няма страшно - коса расте

Препоръчани теми