Възбужда ли ви това?

• 13 681
  • 85
  •   1
Отговори
  • София - Рим и обратно
http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D0%B0%D1%82%D0%B0
Не знам защо ми се получи такъв километричен линк  Embarassed
Та с две думи - това валидно ли е за вас? Възбужда ли ви подсъзнателно мисълта за изневяра от страна на мъжа до вас?
За мен, мога да си призная, че има такъв елемент, става ми една идея по-атрактивен, преоткривам много неща у него... Което обаче в никакъв случай не значи, че няма да го натиря, ако се убедя в похожденията му. Тогава вече, ефектът "възбуда" отминава и се вледенявам, отчуждавам и не мога да търпя този човек повече.
Психическо отклонение ли е това?

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 08:38 от 'Кафе с мед'

# 1
Не. Мене не ме възбуждат подобни мисли.
Напротив.

# 2
Изобщо няма да ми го 'вдигне" .

# 3
  • София
Да, толкова ще се възбудя, че ще му събера багажа за 2 минути.
Минавала съм през изневяра от страна на мъж, така че много добре знам какво е чувството. За жалост, няма нищо общо с възбуда.

# 4
  • София - Рим и обратно
О не, изобщо не говоря за реална изневяра. При факти, и аз написах какво следва, възбудата вече няма нищо общо. Но ми се е случвало на няколко пъти да си представям мъжа, с когото правя секс, с друга жена, и определено признавам, че ми действа особено. Когато прочетох статията се присетих за това. Чудех се дали имам отклонения или се случва и на други Laughing.

# 5
  • София
Ооо, не съм разбрала правилно.
Ами в такъв случай, може би мъничко да.  Blush

# 6
Мен и в този случай  не. Изобщо не съм си представяла подобни сцени, как ви ги раждат главите..
Вместо да си представяте как ви подарява красив подарък, пътуване, вие за секс с други си мислите Laughing

# 7
Абсурд подобни мисли да ми действат възбудащо  ooooh!

# 8
  • Galaxy 13197853088
Интересни наблюдения ...

# 9
  • Сопот, Пловдив
Подобни мисли не ме възбуждат, но ми се е случвало друго - мъж, който ме сваляше известно време, но аз бях безразлична, ми стана интересен, когато го видях да сваля друга. Ама тогава бях на 20г. , та вероятно още съм имала тийнейджърско мислене.

# 10
  • София
Не, изобщо. Противно ми е. В някои отношения съм много консервативна, за добро или лошо.

# 11
Не съм сигурна, че разбрах правилно:
- ако си го представям, че прави секс с друга жена
-или ако знам, че наистина ми изневерява?
 newsm78

# 12
О не, изобщо не говоря за реална изневяра. При факти, и аз написах какво следва, възбудата вече няма нищо общо. Но ми се е случвало на няколко пъти да си представям мъжа, с когото правя секс, с друга жена, и определено признавам, че ми действа особено. Когато прочетох статията се присетих за това. Чудех се дали имам отклонения или се случва и на други Laughing.

Защо не си признаеш, че си мечтаеш за тройка с друга жена? Не е срамно. А и мъжът ти със сигурност ще бъде очарован.  Laughing

# 13
  • София - Рим и обратно

Защо не си признаеш, че си мечтаеш за тройка с друга жена? Не е срамно. А и мъжът ти със сигурност ще бъде очарован.  Laughing
Оу сакън Laughing. Първо: отвращава ме мисълта за друго голо женско тяло в допир с мен, второ: знам, че после никога няма да мога да понеса мисълта за това, което съм видяла, реално. Ще трябва да се разведем.
Но представата е много пикантна, признавам си.

# 14
Не ме възбужда.Мисълта той да прави секс с друга ми е безразлична. Други негови действия с друга биха ме наранили, но възбуда не.

Общи условия

Активация на акаунт