Възбужда ли ви това?

• 13 688
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
  • където ми харесва
Мен и в този случай  не. Изобщо не съм си представяла подобни сцени, как ви ги раждат главите..
Вместо да си представяте как ви подарява красив подарък, пътуване, вие за секс с други си мислите Laughing
Самата мисъл изкарва в мен първо агерсия, после омраза.
Но в никакъв случай възбуда...

# 76
  • в 1001-та нощ
http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D0%B0%D1%82%D0%B0
Не знам защо ми се получи такъв километричен линк  Embarassed
Та с две думи - това валидно ли е за вас? Възбужда ли ви подсъзнателно мисълта за изневяра от страна на мъжа до вас?
За мен, мога да си призная, че има такъв елемент, става ми една идея по-атрактивен, преоткривам много неща у него... Което обаче в никакъв случай не значи, че няма да го натиря, ако се убедя в похожденията му. Тогава вече, ефектът "възбуда" отминава и се вледенявам, отчуждавам и не мога да търпя този човек повече.
Психическо отклонение ли е това?

мен ме отблъсква  ooooh! ooooh!

# 77
че му отрежем топките, че му ги закачим за обеци, ако го видим с друг дзвер... Laughing
такива не си ги мислим newsm78, че ми е богато фентъзито и че го сбухам преди да знае защо... Laughing

мога само да си представям, че мъже с тяло на аполон ми носят с финес свежи напитки и шоколад...  newsm56

# 78
  • Tам през Атлантическия океан

мога само да си представям, че мъже с тяло на аполон ми носят с финес свежи напитки и шоколад...  newsm56

Ne допускаш ли че и други жени това си представят   Whistling
и като разбереш ще ти е отще ли ?!

Ако мъжа ви е хубав  Winkт.е.  харесван мъж това ще ви секне ли ищаха към него ?

Така да пререфразирам 'темата'  Mr. Green

По скоро бих казала, че моята интерпретация е следната: да се съмнявам, значи принципно ревността ми да е на лице т.е. да ми пука и да ми тъка при евентуалната мисъл, че може да бъде с друга. Ако е така, то значи този мъж ме възбужда. Ако спре да ме възбужда, значи ще спре и да ми тъка или ако е спряло да ми тъка, значи вече не ме възбужда.Така, че може да се каже че има зависимост само че изказано по обратен начин - ако един мъж ми докарва оргазми, то е възможно да ми се пораждат съмнения.
Peace Споделям

# 79
Ще ми раздвижи адреналина, а живот, отдаден на скуката, ме изпълва с ужас.

Мен ме блазни фантазията за други, но аз да го владея емоционално. Клиширана женска фантазия, знам.

# 80
Не ме възбужда мисълта за изневяра. Възбужда ме мисълта да си го поделя моментно в леглото с друга жена.

Моментно е ключовата дума. И аз да си избера жената. Тройка от две жени и един мъж ми звучи далеч по-възбуждащо от двама мъже и аз.

Ох, май ми е време да отивам на работа... Embarassed Rolling Eyes Joy

# 81
  • София - Рим и обратно

Мен ме блазни фантазията за други, но аз да го владея емоционално. Клиширана женска фантазия, знам.
Апсилютно, апсилютно Mr. Green Точно така, аз на върха за вечни времена, разбира се. А той след това да е още повече Мой Simple Smile.

мога само да си представям, че мъже с тяло на аполон ми носят с финес свежи напитки и шоколад...  newsm56
Ох, ама това омръзва бързо Tired

# 82
Ох, ама това омръзва бързо Tired
ох....докато дишам... knit

Разболяла се една баба и легнала на легло ще мре...Снахи и роднини се събрали около нея. Шетат, тъжат вече цяла седмица ама пустата му баба не мре... Една вечер, около нея се събрали снахите...Заприказвали се за... ония три неща... Едната споделила:
-Леле како, да знаеш снощи един като ме хвана па либов, па лИбов!!! Имаше голЕм кънчо като оная главня де гори в огъня smile3521.
 Като чула това тежко болната баба казала:
-Марооо, я ме повдигни баба, да видя като коя главня от огъня чедооо... search
 Joy

# 83
Да, възбужда ме. Особено мисълта, че после е предпочел мен и се е върнал у дома - значи съм по-добра. Twisted Evil

# 84
  • Варна

Точно така. Мъжкарят на Мамасита, с харема, ама аз - завинаги обожавана! Ейййй, не пораснах ...
По темата - възбуждаше ме. Ама за кратко.

# 85
по никакъв начин тази мисъл не може да ме възбуди.

Общи условия

Активация на акаунт