Възбужда ли ви това?

• 13 802
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
Какво си предлагала, Мамасита?

Предлагала съм да опита и с други жени. Какво друго.

Иначе Кастанеда е прав за едно- от време на време жената трябва да тегли една майна на мъжкото съсловие, докато си проясни главата. Но то всяко нещо, ако се прави несъзнателно, те прецаква и те прави по-слаб.

Иначе- идеята ми харесва все още. Неприлично е един мъж да е прекалено верен.

# 61
на мен тази мисъл хич не ми действа възбуждащо Twisted Evil

# 62
  • Tам през Атлантическия океан
Какво си предлагала, Мамасита?

Предлагала съм да опита и с други жени. Какво друго.

И той к'во ?  Simple Smile

# 63
Не.
Ако си го представя с друга, ми изчезва желанието за секс.

Peace Peace

# 64
Moже би идеята в тази представа е , не че си фантазирате някакви сцени на мъжа ви как ч*ка другата , а как знаете , че ви е изневерил , прибрал се е вкъщи при вас , а вие му показвате , че сте много по-добра от другата , така може би някой жени се "настървявът" съответно възбуждат Wink

Иначе мен с ръка на сърцето мога да си призная , се възбуждам повече , когато си представям собствения си мъж Rolling Eyes Докато ходихме в началото и правихме секс , съм си фантазирала някой познат или актьор , абе някой друг , но не и гаджето си Embarassed От както се оженихме(3г минаха вече) ако си фантазирам друг не мога изобщо да се отпусна , камо ли възбудя...какво ми е станало чак във фантазиите си съм си станала вярна Laughing

# 65
  • София - Рим и обратно
Moже би идеята в тази представа е , не че си фантазирате някакви сцени на мъжа ви как ч*ка другата , а как знаете , че ви е изневерил , прибрал се е вкъщи при вас , а вие му показвате , че сте много по-добра от другата , така може би някой жени се "настървявът" съответно възбуждат Wink

О не. Никак не се вълнувам дали ще се покажа по-добра, ако знам, че ходи да си го развява някъде.

# 66
  • в сърцата на децата <3
Мне мога да се съглася с това твърдение. При положение, че бивия ми чукаше една бабка (на 52) която дори не изглеждаше добре, беше тлъста и провиснала (и това си е обективната истина, показах я на една позната и тя потвърди)... Някак не ме утешава, а ме ядосва. Прощавала съм изневери с хубави момичета, защото да кажем може да ме превъзхождат в някаква степен по определени параграфи, пък и мъжа да не е кон с капаци - вижда хубава жена, иска му се... Ама да такова ТАКОВА жувотно... Е па нит съм грозна, нит съм дебела, нит съм тъпа, нит съм провиснала, нит пък съм дърта!
Пък по-добра... В кое? В секса? То това е супер смешно да се мисли даже, да не съм си го взела девствен, нали е бил и с други преди мен. Щом е останал с мен, значи си допадаме достатъчно и в леглото и извън него. Щом е при друга значи освен разнообразие не знам какво би търсил...

# 67
Абе много се задълбочавате значи , тука става въпрос за фантазия , а вие романи пишете , как дърта била , провиснала била....много при сърце ги взимате нещата
Ето ви поздрав по случея

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 13:52 от Евитa

# 68
Има някакъв завоевателски атавизъм в мен, който изисква мъжът да коли враговете и да заробва жените им в харема си...

Joy Няма такъв човек като теб....
Родила си се в неправилното време, жалко наистина  Peace

# 69
  • София - Рим и обратно
Абе много се задълбочавате значи , тука става въпрос за фантазия , а вие романи пишете , как дърта била , провиснала била....много при сърце ги взимате нещата
Ето ви поздрав по случея

Офф, не не е такъв случея Rolling Eyes. Що я изплеска сега тая тук да ми боде очите Crossing Arms

# 70
  • в сърцата на децата <3
Мне, не задълбаваме, само казвам какво става когато фантазията стане реалност... Пък като не ти е приятно - не чети, аз никого не ангажирам с мнението си!

И как можахте да изпляскате тая гнусна чалга, сега докато изпишем страницата все ще трябва да я виждаме всеки път...

# 71
Хубаво де махам я Mr. Green

Щом не искате да фантазирате за изневяра , защо за Бога е пусната тази тема...хем сърби , хем боли.

# 72
  • В Космоса
Категорично не ме възбуждат подобни мисли.  Naughty

# 73
Мен да.

# 74
Хич не ме възбужда мисълта моя любим да е с друга жена.
Обаче има доста интересни мнения като изчетох темата.

Май зависи дали сме ревниви по природа, или сме по-разкрепостени...

Общи условия

Активация на акаунт