Възбужда ли ви това?

• 13 684
  • 85
  •   1
Отговори
# 45
шансът да се възбудя от мисълта как мъжът с когото аз правя секс, го прави с друга - за мен е под нулата.
по-голяма вероятност го грози да му бъде начукано канчето профилактично, отколкото аз да достигна до възбуда.

Не да си представяш друга и мъжа ти  Crazy

Разбрах написаното иначе ,  Wink един вид несигурността или страха да не се случи нещо подобно  Rolling Eyes може да те накара да си по-всеотдаен в креватните изпълнения  Laughing
Оф , както и да е   Crazy

Вас все на изневери ви избива  Whistling

доколкото разбирам:

Цитат
...че сексуалното привличане се увеличава, когато една жена се съмнява, че мъжът й и изневерява. Оказало се, че повече дами, които се съмняват във верността на партньора си, достигат до оргазъм...

да се съмнявам/аз/, значи да си го помисля все пак/пак аз/, нали така. и да се възбудя/отново аз/. и не само това, ами и оргазмувам Crazy. никакъв шанс.

... като цяло не обичам да съществувам под напора на конкуренция.
аз съм така. с тази разлика, че изобщо няма да се старая - директно - адио, рио Simple Smile

# 46
  • Tам през Атлантическия океан
Не , пак не  Grinning

аз си го разбрах иначе  Laughing

*Serendipity*
Така написано съм съгласна , това е и мойто мнение  Peace

# 47
  • София - Рим и обратно
Е, как адио, като то реално може (да не кажем със сигурност) абсолютно нищо да няма.
Примерно, запознаваш се случайно на някакво парти със сексапилна, умна и много привлекателна нова колежка на съпруга ти. Привлекателна, в твоите очи, предполагаш, че и за него е така, защото подозираш, че е тъкмо негов тип. Съвсем произволно, без той да те е накарал да ревнуваш или нещо подобно, просто се загнездва мисъл в главата ти.

# 48
Е, как адио, като то реално може (да не кажем със сигурност) абсолютно нищо да няма.
Примерно, запознаваш се случайно на някакво парти със сексапилна, умна и много привлекателна нова колежка на съпруга ти. Привлекателна, в твоите очи, предполагаш, че и за него е така, защото подозираш, че е тъкмо негов тип. Съвсем произволно, без той да те е накарал да ревнуваш или нещо подобно, просто се загнездва мисъл в главата ти.

Абсурд, мъжа има само един тип и това е неговата жена , точка  Wink Не допустимо е да харесва други дори и по ТVто  Naughty А за де не го аресват него ,  ние ще се погрижим като казваме - колко е хубаво шкембенцето му  и т.н.   Wink
Мъжа ни е даденост и ние на него , точка  Wink

Wink

# 49
Дес, готина стратегия, ама нещо не работи вече имам наблюдения по темата. Laughing

За мен повечето жени са привлекателни и както казва моят мъж "ако имах твоята избирателна пропускливост да съм изпонае@ал света". Разбира се това са думи от  сорта"замажи очите и съмненията"/ много дипломатичен винаги мен изкарва шизо - тактика е знам, но пък му отива Laughing/ , но все пак идеята ми е , че ние/жените/ сме склонни сами да си режисираме филм. Тази гадна фантазия...тя ни е виновна за всичко. Grinning

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 17:05 от Fortune

# 50
По скоро бих казала, че моята интерпретация е следната: да се съмнявам, значи принципно ревността ми да е на лице т.е. да ми пука и да ми тъка при евентуалната мисъл, че може да бъде с друга. Ако е така, то значи този мъж ме възбужда. Ако спре да ме възбужда, значи ще спре и да ми тъка или ако е спряло да ми тъка, значи вече не ме възбужда.Така, че може да се каже че има зависимост само че изказано по обратен начин - ако един мъж ми докарва оргазми, то е възможно да ми се пораждат съмнения.

# 51
"тъка", Паси?  Thinking

# 52
Не знаеш какво е тЪка ли?  Simple Smile Ами ако мога да ти го обясня със сравнение - това са пеперуди в стомаха само че с обратен знак.  Mr. Green

# 53
Аха! Аз използвам изразителното "убива дъгата в мен".  Laughing

# 54
Не знаеш какво е тЪка ли?  Simple Smile Ами ако мога да ти го обясня със сравнение - това са пеперуди в стомаха само че с обратен знак.  Mr. Green

Хахах , като те 'присвие'  стомаха не от пеперуди а от друго  Mr. Green

# 55
И на мен дори само мисълта ми е достатъчна за да ми изпари желанието. Дистанцирам се вътрешно и не става вече. Тия статистики не ме ловят явно.

# 56
Всъщност идеята съм я предлагала аз, с много доводи. Първо, да ме оцени, като ме сравни- да е реална оценката, не ми пука каква. Второ, сексуална свобода, от която човек само задобрява. Трето, бих го направила именно за да прекарам човека през емоционален ад, от който доста хора излизат по-просветлени и по-печени. Много обичам да правя последното. По-приятно е и от секса.

Сега, финансовата част е по-трудна, но ако е мъж с възможности и успее да не разнася болести, може само да ми хареса идеята. Има някакъв завоевателски атавизъм в мен, който изисква мъжът да коли враговете и да заробва жените им в харема си...

Едно време бях фен на Кастанеда, там нали мъжете взимат енергия от жените, така че си на далавера, ако мъжът е с много любовници и е полезно да има повече и повече, така ти участваш с по-малък процент:)

# 57
  • София - Рим и обратно
Какво си предлагала, Мамасита?

# 58
Нищо не разбрах на Мамасита  Rolling Eyes

Едно време бях фен на Кастанеда, там нали мъжете взимат енергия от жените, така че си на далавера, ако мъжът е с много любовници и е полезно да има повече и повече, така ти участваш с по-малък процент:)

Смятам че е обратното  Sunglasses Карлос да си твърди каквото иска Wink

# 59
И мен не ме възбужда, даже обратното.

Общи условия

Активация на акаунт