Стара Загора 66(6) - Кръв, рагу и зъби...

• 42 778
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • у дома с любимите си хора
Живе,според мен го дават в две зали.Филмът е много дълъг.Ние ходихме в неделя за прожекцията в 11,30.Трябва по-рано да си вземете билети,че е голяма навалица.Иначе споделям мнението на Хера,че е страхотен.Ефектите са изпипани.За мен обаче сюжетът е като съчетание от три филма-Матрицата,Последният самурай-на моменти и Властелинът.

# 631
  • Стара Загора
Да, със сигурност го дават в две зали.
Всъщност аз снощи го гледах, заедно с Хера и още няколко пернати животинки  Laughing
Просто като се прибрах вкъщи разбрах, че Експрес и моя мил мъж си задават горните въпроси Wink

# 632
А аз защо не разбрах, че се организира колективно посещение на филм. М?  Crossing Arms
Измисляйте си ден и час за понасяне на наказанието. От мене мавруда  Mr. Green

# 633
А аз защо не разбрах, че се организира колективно посещение на филм. М?  Crossing Arms
Измисляйте си ден и час за понасяне на наказанието. От мене мавруда  Mr. Green
ХЕРА каза, че е първа на опашката за наказание...наказание с мавруд, разбира се....
Такива наказания- денонощно  Crazy

# 634
И аз да кажа за филма- нъл съм от пернатите  Mr. Green
Филмът е страхотен!!!! Точно такъв филм ми трябваше- поплаках, посмях се и излязох щастлива от залата  Blush
Много красота, много нежност...разтопих се  Heart Eyes
А хепи енда ме размаза  Wink
ДА, повтаря някои филми, да гледали сме го тоя номер в "Танцуващия с вълци" , ама
"АВАТАР" си е "АВАТАР"!!!

# 635
Здравейте,
ето малко снимки от РД-то на Диди: http://shtereva.snimka.bg/family/didi-5god.454595

И молба, днес се върнахме от лекар с диагноза бронхит (вчера бяхме на лекар - няма нищо, днес с бронхит). Кашлицата е ужасна, преди време бях чела да се дишат изпарения, но не помня от какво?  newsm78

# 636
Мама на две бебета,каква е кашлицата-суха или влажна?
Аз лично препоръчвам сок от лук смесен с мед в съотношение 1:2 в полза на меда.Пие се по 1-2 чаени лъжички през 3-4 часа.

# 637
Снощи беше суха, в смисъл че няма храчки.

# 638
Ето още 2 рецепти.

Обелва се глава лук и се разделя на люспи.Слагат се в тенджерка и се заливат с 2 чаши вода.Вари се 15 мин на слаб огън.Охлажда се,прецежда се и се пие по 1/4чаша 3 пъти на ден.-това при суха кашлшца

20бр шипки,1 глава лук с люспите и 1 счукан орех с черупката се заливат с 1ч,ч,вода.Вари се до кипване.Подслажда се с мед и се пие като чай.

# 639
  • Стара Загора
Компрес от равни количества мед, сода и сол.
Откакто Августа ме открехна на това преди повече от две години бронхитите вече не са ни проблем.

# 640
  • Стара Загора
Абе вие забелязвате ли че пиша във форума бе Mr. Green Нета нещо хвръкна днес Mr. Green
Онези пари дето ги събрахме...има акция за друго дете. Да ги дадем там.
АЗ пращам смс ама по-добре парите направо. Какво ще кажете.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455558.0

# 641
Здравейте  Simple Smile приемате ли ново попълнение от Стара Загора ?
Някой ходил ли е при д-р Качаров или поне да е чувал отзиви за него. Предстои ми да се запиша при гинеколог по ЗК. Иначе през бременността мисля да ходя и при Бузалов.

# 642
  • Стара Загора
Аз и двете консултации си ги изкарах при него.
Забавен е Simple Smile
Отговаря като питаш и се държи добре в общи линии, в сравнение с други гинеколози, работещи с касата.
Но например нито веднъж не ми е мерил кръвното, нито с едната, нито с другата бременност. Дори не си спомням таза да ми е мерил. За щастие нямах проблеми с нито едно от двете.
Обаче щом си ходиш и при Бузалов, това едва ли ще ти е проблем.

# 643
С Ивайла бях при Качаров...Да, много е забавен и обяснява, когато го питаш...Иначе сам д апоеме инициатива да обяснява...по-скоро не...Доволна съм, но не задоволена  Mr. Green за следваща бременост ще изисквам повече от наблюдаващия/ щите Wink

# 644
Много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт