Стара Загора 66(6) - Кръв, рагу и зъби...

• 42 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Такаааааа, ето я пещерата, има и на български на сайта  Wink Всъщност пещерите в този район са две - Ангитис и Алистратис.  Първата е забележителна с пещерните си образувания в различни цветове и реката, която минава през пещерата. Втората-Алистратис, която ви показвам на линка е уникална пещерна красота, дълга почти 1 км.
Остава да се намери къмпинга и хотела в близост Grinning
Ето ги и хотелите в района. Населеното място се казва Алистрат на български, Αλιστράτη на гръцки, точно срещу Гоце Делчев е  Peace
Ето и няколко добри предложения за къмпинг  Wink
Рапорт даден!  Hug

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 12:49 от Avgusta

# 601
Августа, много се накефих на рапорта! Разгледах с интерес всичко и се "палнах" по идеята, ама за хотел  Blush
Момичета, направо съм размазана след снощи...Като скъсала синджир...Жалко, че не можах да продължа, но и това някога ще стане  Party
Специални благодарности, на тези, които останаха да си доизпия биричката...То май изпих де що имаше бира останала по масата  Blush
Алкохолно петно  Mr. Green съм....

# 602
Августа, много се накефих на рапорта! Разгледах с интерес всичко и се "палнах" по идеята, ама за хотел  Blush
Супер, а  Party
Мнееее, кърмачка за повече от година  Laughing

Един много сладък поздрав за нашите татковци  Laughing

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 14:02 от Avgusta

# 603
Хихи, това е много готино, посмях се. Много сме петната юхуууу Joy

# 604
Сега очаквам някой да мине и да пише, че е ходил в Антъни, но от персонала са се оплакали, че сме им изпили алкохола... Mr. Green

# 605
Цък. Антъни днес е затворен. Не са успели да заредят след снощи.

Дидо, честит имен ден. Малко на патерица, ама... пак се радваш, нали?

Августа, тези пещери са вълшебни. Аз сигурно имам спомени от пещерния живот - несъзнателни, голяма тръпка са ми. Такава магия ме залива когато съм в пещера... Сложих си линка във фаворити.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 22:57 от Zlati

# 606
  • Стара Загора
Августиньо, поздрава за татковците е много сладък. Снощи се разтопихме с Митко като го гледахме...

Пещерата явно наистина е тази, която търсихме. Браво, че я издири. Наистина изглежда много красива.  bouquet
Ако мислим за ходене скоро, май няма нужда да оглеждаме места за къмпинг. Спалните ни чували издържат до +8 градуса Wink

Серизоно за кога си говорим?

# 607
  • Стара Загора
Как за кога говорим...?
Ми като сте стопли нощем над +8 градуса бре... Да ви държат спалните чували... Mr. Green

# 608
Ми аз нямам идея-когато кажете, аз съм само преводач  Blush
Ама като се замисля, май лятно си го представях  Thinking

# 609
  • Стара Загора
Ти па, лятно... Лятно време се ходи на море...
Туй за пролетно време иде реч... Пък и Жадиния не мойш я накара да трай с новата си палатка до лятото...

# 610
  • Стара Загора
И лятно може бе. Ние така или иначе сме решили да направим няколко дни на къмпинг по гръцките плажове. Що да не го съвместим  Wink

А палатката вече съм я разпъвала няколко стотин пъти наум, така че мога да изчакам още няколко месеца Mr. Green

# 611
Дидоньо, всички къмпинги, които намерих в района, са на морето, така че аз си мислех, че говорим за съчетание на морската почивка с посещение на пещерите  Peace Или пък едно неколкодневно в първите дни на септември  Thinking

# 612
  • Стара Загора
Отново ви благодаря от мое име и от името на Тони за веселия празник   bouquet
Ето част от снимките.
За последно качвам снимки във фотобъкет. Мачка ги до неузнаваемост.
Дайте предложение за някой сайт без ограничения за броя и размера на снимките, където няма чак такова омазване.

# 613
И ние благодарим  Heart Eyes
Това беше най-невероятното детско парти, на което съм присъствала, а аз съм присъствала на доста, някои от които с размера и ...бюджета на средноголяма сватба  Laughing
Поздравления за организаторите, децата се забавляваха невероятно, Ники отсега ме пита кога ще е рожденият ден на Алекс  Party

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 12:17 от Avgusta

# 614
Да и ние много се забавлявахме  Hug нищо, че аз и Ивайла поизтървахме половината купон...
Само не разбрах защо Митя ми отмъкна бирата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт