Какъв прах за пране използвате?

• 129 242
  • 500
  •   1
Отговори
# 180
Искам да попитам,някой ползвал ли е прах'Rinso',мога да си го купувам от Одрин за 13 лева-6 кг.Благодаря ви предварително за отговорите.

# 181
Аз пера само с Ариел.

# 182
  • Ямбол
.....
Забравих да спомена и за течния Пербол....
......
Това някакво менте на Первол ли е или ти не четеш правилно?

# 183
И аз да попитам: някой ползвал ли е турски "Персил" /и за двата вида- бяло и цветно/ и доволен ли е от него? До нас отвориха едно магазинче, гледам едни торби с 6 кг. Персил /компакт/и 4 л омекотител Verenel за 26 лв. Досега винаги съм купувала Ариел или Тайд от нашите хипермаркети, но кризата оказа влияние върху сем.доходи и се чудя дали да пробвам турсия Персил. Ще съм благодарна, ако някой сподели.

# 184
  • Стара Загора
Аз ползвах около 4 кг за цветно от турският Персил преди, по- ароматен  е, пере хубаво според мен. Свекърва ми ползва за  бяло доволна е много, продължава да си го купува.

# 185
Благодаря ти tanya_p. Утре се засилвам да купувам.

# 186
ползвам основно бонукс,а за омекотител ленор.Нямам претенции за цвят на ленора.Харесват ми всички

# 187
  • Sofia
ползвам основно бонукс,а за омекотител ленор.Нямам претенции за цвят на ленора.Харесват ми всички
И аз. Peace Сега си взех една кутия Фрош и също съм доволна.

# 188
В момента пера с прах "Ариел " за бяло и "Тема " за цветно, последният път си купих "Бонукс " за цветно - е по-голям боклук от това чудо няма, както ги пусна дрехите по същия начин ги вадя само където са мокри, без да са се изпрали, за пояснение пускам цветни дрехи на 50 градуса.

# 189
  • Ямбол
Турският Персил пере добре, толкова добре, че направо гори от избелващите му в-ва.
Аз пробвах едни 9кг и повече няма да повторя, много ми е силен.

Продължавам да си ползвам Вулкан - идеален е.

# 190
  • София
Предимно Персил (на прах) и понякога Ариел ( но не съм доволна)

# 191
Използвам течен рекс за бяло и за цветно . От течният персил несъм доволна

# 192
  • Поморие
Аз от години използвам турските Персил или Ариел. Много съм доволна . Особенно от Ариела за бяло пране . Дрехите стават изкрящо бели.

# 193
  • Ямбол
Аз от години използвам турските Персил или Ариел. Много съм доволна . Особенно от Ариела за бяло пране . Дрехите стават изкрящо бели.
и чупливи Wink

# 194
Eдин немски, но му забравих името, в БГ ме съм го виждала, иначе най - често от тукашните Ариел и Бонъкс.

Общи условия

Активация на акаунт