Какъв прах за пране използвате?

• 129 252
  • 500
  •   2
Отговори
# 165
ползвам течен прах за пране-Tide

# 166
Много благодаря на guess who, също и на кака. Аз писах, че не харесвам по принцип таблетъчните форми. Става дума за София, но вие вече сте разбрали.  Значи цената му е 26 лв за 5 кг и го има в магазини 345 (това е име на денонощна верига магазини). Ще си купя и ще напиша моето мнение. Още веднъж ви благодаря. Много са ми полезни всички мнения, особено на guess who и на дедо., също и в темата за препарати за миални. И тази тема съм я сдъвкала цялата.   От същия магазин (на Патриарха, срещу Ерголайн-студио) си купих и препарат за миална., казва се Feary, много в едно, но не съм сигурна, че е по-добър от Калгонита. Все още ги сравнявам. И за него ще напиша, като си преценя кой ми харесва повече.

# 167
...трябва да прочета темата за миялните какво е написал дедо Peace

# 168
Като се има предвид, че испанците са горе-долу на нивото на развитие на румънците, сама реши! По- разумно е да си купиш 1 доза таблети.

Ти ползвала ли си испански Скип? Аз - да. И пере добре, и мирише добре. Много по-добре от румънско ОМО.

Испански не съм. Ползвала съм гръцки и френски. Определено гръцкия ми харесва повече.

# 169
  • София
Преди няколко страници обещах да проверя къде точно беше адреса на тези познати, дето внасят прах и перилни препарати от Гърция. Докато уж се обадя да проверя и те взеха, че се пренесоха при нас - в Стрелбище, на Йордан Йовков 19, до денонощната аптека и пицария Мама Мия.

# 170
Напоследък съм доволна от течния Тide.

# 171
Харесвам Персил ,Ариел и Рекс за бяло пране. Не съм използвала още Тайд,но му е време  Laughing
Разни Савекс,Бонукс,Тема изобщо не харесвам  Naughty А и нещото,което правя е да купувам големи разфасовки.В момента съм с Персил 10 кг. ,а преди това бях с Ариел 2кг. и ми стигна за 3 месеца някъде Peace
Преди като купувах кутии имах чувството,че само пари давам за прахове и изобщо не е изгодно.
Забравих да спомена и за течния Пербол-имам за цветно и за черни дрехи.Слагам го само на хубавите ни нови дрехи..смея да кажа,че съм доволна.Един път по погрешка сложих на цветното пране пербола за черни дрехи и после като извадих прането бяха достаа тъмни,все едно е изпуснала някоя черна дреха.Та веднага втора пералня и оправих белята.
Та от това си правя извода,че перболите стават
  Peace

# 172
Напоследък съм доволна от течния Тide.

В България къде се продава такъв? Не съм срещала досега.

# 173
  • Стара Загора
В кой град си? В Стара Загора скоро гледах, че са заредили преди не бях го виждала течния Тайд.

# 174
Течен "Апта", пише, че е на растителна основа без фосфати и агресивна химия в него  Mr. Green, ухае много приятно и не е ужасно скъп, но е малко по-скъп от обикновените.
Когато не намеря "Апта" или за разнообразие и спестовност Mr. Green купувам течен "Рекс" с бадемово мляко-ухае невероятно и не ми трябва омекотител с него  Heart Eyes

# 175
Аз ползвам само от тези внесените от Турция и Гърция- големи разфасовки Ариел и Персил.Много съм доволна - щом и на детето петната изпират , значи стават.Винаги слагам омекотител - Ленор и то дввойна доза.Ако по дрехите има някакви много гадни петна или мазни, първо ги пръскам с Меглио и после всичко се изпира. За цената - тук в Плевен 15 кг.Персил е 45 лева, което ме устроива.

# 176
В кой град си? В Стара Загора скоро гледах, че са заредили преди не бях го виждала течния Тайд.

Пловдив. Пазарувам прахове от големите вериги.

# 177
  • Стара Загора
В някоя от темите бяха писали скоро , че го няма течния Tайд в масовите магазини. Ако знаете някое малко магазинче с вносни прахове, сигурно ще има.

# 178
Здравейте,прочетох доста за перилните препарати  и исках да събера информация от крайния клиент.Правя проучване за Гръцки и Немски перилни препарати и битова химия,засега имам отзиви само за немските,а за гръцките нищо не прочетох,явно се внасят само известни марки произведени там.Ако имате отзиви много ще съм ви благодарен...

# 179
Здравей, Николайчо
Хубаво си го казал - отзиви. 
Звучи така едно лежерно и приятно.
Но Проучване ми се тупва много сериозно.
Имаш ли бюджет за да го сториш, не само благодарност?

Общи условия

Активация на акаунт