Какъв прах за пране използвате?

• 128 990
  • 500
  •   1
Отговори
# 240
Пробвах всичко по масовите магазини и останахме на Ариел, течен, 1.5 литра за 21 перални. Излиза ми по-евтино от евтините течни, за които слагам по 2 капачки и накрая излизат 10 пранета  Laughing според баркода е произведен в Белгия, но не знам така ли е наистина  newsm78

# 241
Някой пробвал ли е новият прах за пране Duel? Отзиви?

Ще си изкажа възмутено Laughing
Тоз продукт трябва да се забрани да се продава тук.
Току що четох - Гес обясни защо е наложително, подкрепям я!

# 242
Както повече тук, така и аз не съм открила още хубаво перащия прах в БГ.Сега пера с Персил и долу горе (с половин уста го казвам) съм доволна... Rolling Eyes

# 243
  • София
Аз пера с прах Персил и омекотител Силан. Обаче нещо не миришат трайно - само докато са мокри, а като се свалят от простора дрехите не миришат на нищо. Ако можете да препоръчате някаква комбинация прах с омекотител или само прах/гел, ама които хем да изпират добре, хем да ароматизират дрехите  Flutter?

# 244
От известно време пера с Тема, а омекотител Medix - дрехите ухаят страхотно и доста продължително. Наистина съм много доволана.

# 245
Някой пробвал ли е новият прах за пране Duel? Отзиви?

Ще си изкажа възмутено Laughing
Тоз продукт трябва да се забрани да се продава тук.
Току що четох - Гес обясни защо е наложително, подкрепям я!

Тъй като не можах да намеря написаното от Гес за "Дуел" бихте ли ми помогнали?

# 246
моля за помощ.  Praynig
пробвала съм скип, който ми бе донесен от гърция. останах доволна и искам отново да перя с него, но нямам път натам в скоро време. от къде мога да го намеря в бг или да си поръчам на някой, който пътува често  newsm78
ще съм благодарна също и на турския вариант на ариел, защото преди 2 години си взех от там по 9 кг. за бяло и цветно и наистина перяха и ромата оставаше, което ме кефи.  Peace
прочетох доста мнения, че ги ползват, та ако може да кажете от къде и как се сдобивате  Hug

# 247
Преди 2 дни купих течния Рекс колор и съм  доволна. Но все още си страдама за качествените прахове и омекотители в Англия и Германия. Не ми се занимава да си поръчвам от сайтове, а и ми идват скъпи, но който и от познатите ми да пътешества натам, това ми е поръчката за подарък Laughing

# 248
Цветно пера с течен Рекс, заради аромата. Бяло с "Даш", сега купих ДМ, но още не съм го ползвала. Омекотителя ДМ не ми хареса, не мирише на нищо, след като изсъхнат дрехите. Най-добри за мен си остават син Ленор и зелено Бинго. За първи път си купих и кърпички за сушилня на ДМ, никакъв ефект  Cry Течният "Персил" ухае страхотно, докато са мокри дрехите, след това - нищо  Close

# 249
Днес ми дойдоха кутиите от Англия - капсули на Персил и таблетки на Ариел. Надявам се да си заслужават, днес ще пробвам Персил-а.

# 250
Някой може ли да каже къде във Варна мога да си купя внесени от Англия или Германия прахове  Ариел и Персил, а не тези, които ги има във големите вериги магазини като Метро? От къде мога да купя прах Скип във Варна? И аз, като доста от споделилите тук впечатления, съм много разочарована от Ариел, купуван най-често от Метро, и реших да потърся повече инфо по въпроса.

# 251
Във  Варна  зависи  къде  живееш - на  Нептун - в  началото  на  "Бенковски" има  един сравнително голям  магазин  за  немски препарати  -  директен  внос- То така и си  пише - " Препарати от Германия". Наистина си  струва да се посети
На Чаталджа има едно  магазинче  за вносни  препарати / на пазара  точно/
Успех  с намирането.

# 252
Ползвам само течен прах - Ариел или Персил

# 253
  • Ямбол
Ползвам само течен прах - Ариел или Персил
Течен прах няма.

# 254
  • София
В момента ползвам гръцкия Скип и съм много доволна.Предпочитам прахообразните,а не течните перилни препарати.Вторите ползвам само за по-деликатно пране на някои дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт