Какъв прах за пране използвате?

• 128 997
  • 500
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
През далечната 1998 брат ми, който пътуваше много често ми донесе от Италия в голяма кутия /6 кг/ DASH, който тогава ме шокира с качеството си (говорим за времето на Виденовата криза  Laughing), от тогава насетне все му мрънках да ми донася от този прах.
Има много широк асортимент от продукти, аз съм пробвала и праха и таблетите и гела и от всички съм доволна Heart Eyes

# 256
Аз съм на Ариел от години защото от другите получавам обриви.

# 257
 Детските дрехи пера с Тео бебе. За всичко останало съм се спряла на Ариел,Бонукс,Тема. Омекотители-Ленор,Семана. Не съм доволна от течните прахове,а може би е до навика  Simple Smile

# 258
Наскоро го пробвах Даш - добър е! С него открих аромата на Марсилски сапун - много ми допада.
По принцип харесвам Ариел и Персил, но не тези от магазинната мрежа у нас. Предпочитам да търся магазинчета с препарати, произведени в Германия, Франция, Италия и Англия (не Румъния). Нищо против съседите, но вече зная разликата в качеството. Предпочитам течните препарати, защото накрая дрехите са по-добре изплакнати и няма ситни дупчици по тях. Освен това слагам препарата направо в барабана и не се налага да плакна чекмеджето често-често.
Наскоро приятел на семейството подуши праните дрехи и като заразпитва - какво, откъде - много хубаво ви миришат дрехите. За мен беше голям комплимент.  Laughing

# 259
Наскоро го пробвах Даш - добър е! С него открих аромата на Марсилски сапун - много ми допада.
По принцип харесвам Ариел и Персил, но не тези от магазинната мрежа у нас. Предпочитам да търся магазинчета с препарати, произведени в Германия, Франция, Италия и Англия (не Румъния). Нищо против съседите, но вече зная разликата в качеството. Предпочитам течните препарати, защото накрая дрехите са по-добре изплакнати и няма ситни дупчици по тях. Освен това слагам препарата направо в барабана и не се налага да плакна чекмеджето често-често.
Наскоро приятел на семейството подуши праните дрехи и като заразпитва - какво, откъде - много хубаво ви миришат дрехите. За мен беше голям комплимент.  Laughing
комплимент си е, направило е впечатление грижата ти

# 260
   Имате ли впечатления от испанския скип?

# 261
  • Burgas
Здравейте,
Нямам тераса за простиране на дрехи и си купих сушилня. Много съм доволна, но с какъвто и перпарат да пера не остава никакаъв аромат. Спрях да ползвам омекотители, защото с тях и без тях, като минат дрехите през сушилнята не остава никакъв аромат. Моля да дадете съвет предлага ли се някакъв артикул, който да е достатъчно траен?
Ползвате ли сушилни?

# 262
Здравейте,
Нямам тераса за простиране на дрехи и си купих сушилня. Много съм доволна, но с какъвто и перпарат да пера не остава никакаъв аромат. Спрях да ползвам омекотители, защото с тях и без тях, като минат дрехите през сушилнята не остава никакъв аромат. Моля да дадете съвет предлага ли се някакъв артикул, който да е достатъчно траен?
Ползвате ли сушилни?

Сушилня не ползвам. Засега поне.

За да мирише прането, което се суши машинно се продават специални ароматизирани кърпички за сушилня.
Можеш да ги купиш от всеки супермаркет. Има на различни производители.

# 263
  • Варна
Без да съм чела темата, ще попитам някой купувал ли си е ОМО от Карфур.Преди две седмици видях, че там са го пуснали и се чудя дали е с добро качество както едно време.
Иначе в момента пера с някaкъв "dalli" май беше, и с течен "Ариел".

# 264
Омо-то, което си видяла е унгарско производство и е за бяло пране.
Хубав прах, купи си Peace.

# 265
Повече подробности за това OMO:
тук, тук и тук

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 16:00 от Guess Who

# 266
Ползвам само течен Ариел и синият течен Персил - перат отличбно, от бебешкият Персил съм разочарована.

# 267
Здравейте,
Ползвате ли сушилни?
Има кърпички за сушилни. Аз съм ползвала на ДМ, Ленор и сега едни сухи които ми донесоха от Шатите. Американските са най добри но тези на ДМ възшат работа.

# 268
Повече подробности за това OMO:
тук, тук и тук
само да те допълня цитирайки много полезно инфо за Омото споделено от теб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357250.645
Иначе и аз да се включа в отбора на доволните от този прах. Много е добър, струва си. Справи се с петната по покривките за хранене от домати и зехтин и още нещо..

# 269
Защо само в Карфур има от това Омо? Няма ли да го пуснат и по другите магазини, Кауфланд например?

Общи условия

Активация на акаунт