Какъв прах за пране използвате?

• 129 018
  • 500
  •   1
Отговори
# 270
Наистина е много добър. Много приятели, на които съм казала за него, са доволни.
Вече колко време пера с него и нямам пожълтели или посивели дрехи - много важен показател за мен.
Единствено му куца разпространението. В Бургас съм го виждала само в Карфур и в нито една от другите вериги, от които пазарувам (Билла, Кауфланд, Сара). Сега тъкмо публикувам и виждам, че bebeshorche ме е изпреварила със същото впечатление.
bebeshorche, обади се на Юниливър България и ги питай - 02/965 40 16

# 271
Ако скоро не го разпространят ще им напиша гневен имейл или наистина ще им се обадя  Laughing

# 272
Ако скоро не го разпространят ще им напиша гневен имейл или наистина ще им се обадя  Laughing

Подсети ги да пуснат и Коколино-то.
С Гес страдаме от липсата му.

# 273
  • Враца
Може ли снимка на Омо-то  Praynig

# 274
Ето снимка на OMO. Снимах с телефона, така че извинете за качеството.

# 275
  • Враца
Мерсиии   bouquet

# 276
  • бургас
OMO има и в МЕТРО

# 277
И аз си го купих от Метро, преди 2-3 седмици.

# 278
  • BG
Това ОМО универсално ли е или само за бяло?

# 279
Води се универсален.

# 280

Което ще рече, че аз например никога не го използвам за дрехи различни от бяло Wink.
Както и всеки прах, който е универсален.

# 281
  • Burgas
Много, благодаря МОМИЧЕТА Hug не знаех,че съшествуват такива кърпички. Още утре ще потърся. Още веднъж БЛАГОДАРЯ

# 282
  • София
Омо има и в младостката "Европа". 8 лв и стотинки.

# 283
Момичета, а ОМО-то официално ли вече се внася в България или това сега е нещо извънредно и специално и има ли вероятност изведнъж да изчезне?

# 284
  • Burgas
Зузи, купих си ароматизирани кърпички за сушилня на ДМ - никаква разлика, по 2 и повече ли трябва да слагам. На ленор не можах да намеря, а и разбрах от форумите, че сухите били по-добри. Ако можеш дай някаква информация в БГ има ли някъде Thinking

Общи условия

Активация на акаунт