Раждане - Пловдив

• 2 354
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Родих във ВМИ и съм много доволна. Бях без избор на екип и получих нужното внимание. Благодаря на всички. Стаите и родилната зала са хубави. Аз отидох да раждам там, защото там са най-добрите лекари и най-добрата апаратура.
Ето тук може да прочетеш още: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323177.120
Не съм съгласна за най добрите лекари. Отвори черния списък да видиш сама  Naughty

# 16
По-полека с компетентните мнения, че има хора, които наистина се водят по писаното във форума.

# 17
Родих във ВМИ и съм много доволна. Бях без избор на екип и получих нужното внимание. Благодаря на всички. Стаите и родилната зала са хубави. Аз отидох да раждам там, защото там са най-добрите лекари и най-добрата апаратура.
Ето тук може да прочетеш още: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323177.120
Не съм съгласна за най добрите лекари. Отвори черния списък да видиш сама  Naughty

Специално от двете болници аз избрах и пак бих избрала Окръжна,заради лекарите и най вече заради техниката за бебетата с която разполага болницата,тя е с най доброто неатологично отделение. Peace

# 18
  • Пловдив
Аз родих във ВМИ. Раждането мина като по учебник, леко и без усложнения .Има още какво да се желае като обстановка, но пък аз не ходих  на почивка, за да очаквам луксозен хотел.

# 19
Какво е мнението Ви за д-р Симеонов от Окръжна болница.Благодаря Ви предварително!

# 20
Др. Симеонов е много готин, през целия период ме оспокояваше и понеже аз родих със секцио след дълго умуване и изчакване.Но др. Пелев  просто нямам думи за наглото му поведение .

# 21
Благодаря на всички, които дадоха мнението си. Бих избрала Окражна, но моя доктор ми иска пари за там, почти колкото взимат в СЕЛЕНА. Не мога да разбера, защо трябва да плащаш като отиваш в държавна болница. Нали за това плащаме осигуровки. В крайна сметка те получават пари по клинични пътеки за всяка родилка, как може да си искат така безочливо. Най-много се дразня, че повечето бъдещи мамита са склони да си платят и замълчат. Не мога да ги разбера. За сега съм се насочила към ВМИ. Не искам условия като на хотел. Искам да съм сигурна, че ще се грижат добре за бебето и ще ми го дават да си е при мен...

# 22
  Хубаво си се насочила!Желая ти здраво бебе и всичко да мине леко! Peace Докторите на които се плаща са тези с уговорка.Когато отидеш да раждаш без уговорка не дължиш нищо, но ако си ангажирал лекар денонощно да е на твое разположение се плаща дори и в държавна болница.Аз раждах във ВМИ с уговорка и съм много доволна.

# 23
Благодаря на всички, които дадоха мнението си. Бих избрала Окражна, но моя доктор ми иска пари за там, почти колкото взимат в СЕЛЕНА. Не мога да разбера, защо трябва да плащаш като отиваш в държавна болница. Нали за това плащаме осигуровки. В крайна сметка те получават пари по клинични пътеки за всяка родилка, как може да си искат така безочливо. Най-много се дразня, че повечето бъдещи мамита са склони да си платят и замълчат. Не мога да ги разбера. За сега съм се насочила към ВМИ. Не искам условия като на хотел. Искам да съм сигурна, че ще се грижат добре за бебето и ще ми го дават да си е при мен...

Ами ако ще го събудиш в 3 сутринта и искаш да е той, нормално е да ти иска пари.
Честно понякога ставаме нахални - този и този доктор, това и това, пък ако може осигуровките да ми го покрият.
Ами не може. Представи си, че има доктори и във ВМИ и в Окръжна, желани от всяка втора девойка чела недочела по форумите, обаче има осигуровки и не иска да плаща. Да не се прибират тези хора ли? Като изискваш, нормално е да си плащаш.
Аз съм се насочила към ВМИ, не си правя излюзии, че ще спестя нещо като от Селена, като платя ВИП зала, екип, анестезиолог, ако искам познат, ВИП стая, може и да мина цената на Селена.
От горчив опит знам обаче, че цените и парите не оправят работата в случая.

# 24
  • Пловдив
Плащането не е задължително.Никой няма да ти откаже да те изроди,ако отидеш без уговорка  в родилното .Там винаги  има лекари на смяна.

Каспър, на теб ти пожелавам леко и безпроблемно раждане  Hug Hug

# 25
  Хубаво си се насочила!Желая ти здраво бебе и всичко да мине леко! Peace Докторите на които се плаща са тези с уговорка.Когато отидеш да раждаш без уговорка не дължиш нищо, но ако си ангажирал лекар денонощно да е на твое разположение се плаща дори и в държавна болница.Аз раждах във ВМИ с уговорка и съм много доволна.

Благодаря за подкрепата. Ако е възможно ще се радвам да разбера при кой д-р си била. На мен ми препоръчаха д-р Маркова, която работи във ВМИ. Иска ми се да чуя нещо повече за нея, въпреки, че съм наясно, че всичко е супер индивидуално и субективно.

# 26
Не знам колко ти е поискал твоя д-р,на мен раждане(секцио)+6 дена престой(защото заваля сняг и ме достраша да тръгна за Казанлък  изчаках 2 дена допълнително)всичко това струваше 1110лв. в СЕЛЕНА.Не съжалявам и за една стотинка,че съм дала.Ако бях отишла в някоя държавна болница пак толкова щях да дам,ама под масата  Naughty А на всички мами на които им предстои раждане-НЕКА Е ЛЕКО и после да се радват на едни красиви и послушни бебоци

# 27

Благодаря за подкрепата. Ако е възможно ще се радвам да разбера при кой д-р си била. На мен ми препоръчаха д-р Маркова, която работи във ВМИ. Иска ми се да чуя нещо повече за нея, въпреки, че съм наясно, че всичко е супер индивидуално и субективно.

Повечето от лекарите ги познавам в родилното, но точно тази Маркова дори не съм я чувала.Аз раждах при Екатерина Учикова Peace

# 28
Аз харесвам Маркова - имам познати, които са възхитени от нея, при това трудна бременност с близнаци, но съм чувала и доста злобни коментари от нейни колеги... Къде е истината, не знам.
Факт, че в началото на лятото когато ме приемаха по спешност във ВМИ, се случи тя на смяна, и въпреки, че имаха много работа, и тя не ме познава, като ме видя да плача, първо се опита да ме успокои, много човешки и топло, и чак тогава ме прегледа. Рядко съм го виждала това, така че личното ми мнение за нея е силно положително, без да съм запозната в детайли с професионалните й качества.

# 29
  • Пловдив
За доктор Деси Маркова , една млада симпатична дама ли говорите?

Общи условия

Активация на акаунт