Раждане - Пловдив

• 2 351
  • 33
  •   1
Отговори
Има ли някой, който да е раждал скоро във ВМИ, Окръжна или Хирургиите? Чувам различни отзиви...

# 1
здравеи, и двете си деца родих  в вми.доволна сьм ,защото ако не бяха докторите....сина ми се роди за дваисет минути,но дьщерията не искаше да излиза.благодарна сам на доктор Маркова и акушерката Молова. #Crazy

# 2
И двете ми деца съм раждала в Окръжна болница,второто ми е преди 8 месеца ,и двата пъти останах доволна ,не съм плащала и стотинка ,раждах нормално без никакви упойки.Отделението е след ремонт и условията са добри вкрайна сметка си там само 4 дни ,но ако случайно искаш нещо повече отиди в частна клиника .

# 3
Родих бебето си в ВМИ,доволна съм.

# 4
Не съм от Пловдив,но раждах в АГ СЕЛЕНА и съм повече от доволна!!! Hug

# 5
Не съм от Пловдив,но раждах в АГ СЕЛЕНА и съм повече от доволна!!! Hug
И аз родих в частна клиника и място за сравнение няма ,но жената се интересува конкретно от ВМИ, Окръжна или Хирургиите Peace

# 6
Аз родих в Окръжна болница и съм доволна.
Условията в стаите  са добри,аз бях секцио в обикновена стая, има и ВИП.
Все пак не си отишла на хотел.Най-важното е ,че там имат най-добрата техника ,ако възникне проблем с родилката или бебето.
Без да се заяждам-имам позната,коята роди в Селена .Трябвало е бебето да бъде поставено в кувиоз,но те не са имали/не знам дали въобще нямат или са били заети/ и детето е заведено по спешност в Окръжна.

# 7
Аз не родих в Селена,а кувиоз имаше. Професионализма беше на ниво,родих с намеса на форцепс и епизиотомия,нямаше време за секцио.

# 8
Не го казах за да засегна някого,просто изложих факти.
И не съм казала,че нямат никакъв кувиоз,но явно не са достатъчни.

# 9
Не го казах за да засегна някого,просто изложих факти.
И не съм казала,че нямат никакъв кувиоз,но явно не са достатъчни.

Не съм се засегнала Hug Просто исках да кажа че не всички ходят в частна клиника заради лукса Peace Дано не съм те засегнала с нещо. Уважавам мнението ти  Hug

# 10
Не, в никакъв случай. Hug

# 11
не знам за вас,но аз лично отидох в АГ СЕЛЕНА заради лекарите и по точно при  д-р Карагьозов,а не заради лукса!От Казанлък съм и достатъчно мои близки си изпатиха от нашата болница и старозагорската!Можете ли да си представите,че един лекар от Казанлък 8 месеца не можа да види,че  в корема на  моя позната има не един ,а 2 плода smile3515 !!!Такива лекари са за  #2gunfire !Да не споменавам,че от много кадърни лекари в Стара Загора си отиде детенце на 2 дена на приятелско семейство.
А що се отнася за кувиозите не знам колко имат в СЕЛЕНА,защото не се е налагало бебо да го слагат и не съм се интересувала!!!

# 12
не знам за вас,но аз лично отидох в АГ СЕЛЕНА заради лекарите и по точно при  д-р Карагьозов,а не заради лукса!От Казанлък съм и достатъчно мои близки си изпатиха от нашата болница и старозагорската!Можете ли да си представите,че един лекар от Казанлък 8 месеца не можа да види,че  в корема на  моя позната има не един ,а 2 плода smile3515 !!!Такива лекари са за  #2gunfire !Да не споменавам,че от много кадърни лекари в Стара Загора си отиде детенце на 2 дена на приятелско семейство.
А що се отнася за кувиозите не знам колко имат в СЕЛЕНА,защото не се е налагало бебо да го слагат и не съм се интересувала!!!
Важното е че има кувиози. А в клиниката която бях максимума беше 8 родилки и имаше 1 или 2 кувиоза. Което ми се струва достатъчно на 8 родилки.И аз съм на принципа че на 1во място са специалистите,на 2ро условията в болницата. Аз попаднах и на двете. Родих там,защото исках лекарката която ми следеше бременността да ме изражда (тя най добре беше запозната с проблемите ми по време на бременността и аз се чувствах сигурна)
А колкото до твоята позната с близнаците-моята братовчедка чак като извадиха първото бебе видяха че има още едно..до последно се очакваше да е едно бебе което трябваше да е около 5 кг (затова роди секцио).А не са видели второто бебе,защото е било под другото (по специфично са застанали).

# 13
  • Пловдив
Родих в Окръжна болнница преди 15 дни.Нямах уговорка с никой от лекарите но общо взето останах доволна от всички и лекари и акушери.

# 14
  • Пловдив
Родих във ВМИ и съм много доволна. Бях без избор на екип и получих нужното внимание. Благодаря на всички. Стаите и родилната зала са хубави. Аз отидох да раждам там, защото там са най-добрите лекари и най-добрата апаратура.
Ето тук може да прочетеш още: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323177.120

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 15:16 от ninand

Общи условия

Активация на акаунт