Орифлейм - каталог 15 и 16

• 62 321
  • 806
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря за отговора, да го разбирам с малка дупчица значи  Rolling Eyes
Да. Коя пудра е по-хубава: или с тази втората днес гримирах и ми харесах как стои, но нека който е пробвал и двете каже коя харесва повече. Копринената покрива ли добре? Ако може мнение и за тази Предварително ви благодаря.   bouquet
Ивче, то си зависи на първо място дали предпочиташ компактна или прахообразна .. ако предпочиташ компактна е ясно  Wink
ако нямаш предпочитания, по-добре си вземи прахообразна, по-хубаво стои, а и много трудно може да прекалиш .. компактната обаче е по-удобна за корекции през деня..
прахообразните и двете са хубави, като аз лично бих ти препоръчала тази на Джордани голд..  между другото, много добър вариант е и адаптиращата на Джордани Голд, хем прахообразна, хем удобна за в чантата Hug

# 646
  • Стара Загора
Елица, имам на Констанс Карол компактна и на Джордани. Тази прахообразната ми хареса, но нали на Дж. са по-хубави нещата и затова реших да питам. Покривна ли е? Тази за в чантата дето ми казваш коя е, че изобщо немога да зацепя? Ти копринената ползвала ли си я?

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 17:19 от iv4enceto_91

# 647
пък аз съм хвърлила око на черния каял от новия каталог. До сега докато бяха само бял зелен и син не ме привличаха,но обещавам да изпробвам 4ерния и да пиша. Дано да е мек но не прекалено ,за да се 4упи. А това,че не се остри ще трябва някак да се нагодя как да го нанасям без да му съсипя върха  newsm78...

# 648
пък аз съм хвърлила око на черния каял от новия каталог. До сега докато бяха само бял зелен и син не ме привличаха,но обещавам да изпробвам 4ерния и да пиша. Дано да е мек но не прекалено ,за да се 4упи. А това,че не се остри ще трябва някак да се нагодя как да го нанасям без да му съсипя върха  newsm78...

И аз съм му хвърлила око на каяла. Peace Само това с остренето...ме притеснява малко. Rolling Eyes

# 649
  • София/Бургас
Sassie, ето в тази тема се обсъжда  нанасянето каяла, има много клипчета за нанасянето му и различни техники , също така са обсъждани различните марки.Аз също мисля да си го купя, но преди това ще прочета темата. Аз бял намислила да си взема този на  Guerlain, но се отказах реших първо да си взема някакъв по евтин и да се науча да го ползвам.

Ето темата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373319.0

# 650
да, този на ори поне е 5.60 и не е скъп,дори и да го съсипя в процеса на самонау4ването ми да не ме е яд  Blush Blush
а за Герлен- спор няма,че е страхотен,ама и цената му е страхотна - 59 лв  ooooh!

# 651
  • София/Бургас
да, този на ори поне е 5.60 и не е скъп,дори и да го съсипя в процеса на самонау4ването ми да не ме е яд  Blush Blush

Да, аз затова изчаках, че не ми се даваха 60 лева, на които да се уча и да не е яд, ако го скапя.

# 652
Този кол(??) на Герлен мисля да си го поръчам към края на този месец,Доколкото знам момичета е много икономичен и стига дори за 2 годишно ползване.  Simple Smile

# 653
  • София/Бургас
Този кол(??) на Герлен мисля да си го поръчам към края на този месец,Доколкото знам момичета е много икономичен и стига дори за 2 годишно ползване.  Simple Smile

Никой не оспорва това, но по добре, ако не можеш да го слагаш се научи с нещо по евтино, че една позната и трябваше доста време да го сложи без проблеми и да се омаже като панда ( Joy ), че и да го подостря като хората.

# 654
Sassie, ето в тази тема се обсъжда  нанасянето каяла, има много клипчета за нанасянето му и различни техники , също така са обсъждани различните марки.Аз също мисля да си го купя, но преди това ще прочета темата. Аз бял намислила да си взема този на  Guerlain, но се отказах реших първо да си взема някакъв по евтин и да се науча да го ползвам.

Ето темата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373319.0

Добре си решила! Peace И аз така ще направя.
Благодаря ти за инфото,ще прочета темата.  bouquet

# 655
  • София/Бургас
Няма защо.   bouquet

Момичета,
цветовете на пудрите на орифлейм, по точно светлите цветове как са? Интересувам се за човек с много бяла кожа, на който и  най-светлите цветове от ф.д.т.-ените са тъмни за него. Много трудно си намира подходящ цвят.

Предварително благодаря!

# 656
Няма защо.   bouquet

Момичета,
цветовете на пудрите на орифлейм, по точно светлите цветове как са? Интересувам се за човек с много бяла кожа, на който и  най-светлите цветове от ф.д.т.-ените са тъмни за него. Много трудно си намира подходящ цвят.

Предварително благодаря!

аз също съм със светла кожа и докато си уцеля цвета голяма борба беше. вземала съм си най-светлият (porcelan doll ), вторият след него цвят- Natural Flirt. и третият- Creamy delight, докато се нацеля като хората. Първият е наистина МНОГО светъл- по-скоро бял- бях като брашнена, определено е за млечно бели кожи, и дори малко по-леко тъмна да е стои много грозно, вторият ми е ок- пак светъл но с лек оттенък . третият бех като препе4ена курабия, той бие повече на кафяво...та внимавайте защото между това да не си уцели цвета по-грозно е да е брашнена и бяла отколкото малко-по-тъмна, то нали и по принцип правилото е ако няма от твоя тен да се вземе един тон по-тъмен.
И все пак- перфектният фдт не е само от един цвят. нанасят се няколко нюанса- за скули, за чело, за под о4и с разлиюен нюанс . но това е вече перфекционизъм и професионализъм.
Препоръчвам ти да й вземеш мостри на фдт- без зна4ение на кой фдт- избери й който според теб е най - подходящ като вид, а иначе цветовете им са еднакви и на джорданитата двата (адаптивния и този против стареене) и на фдт- вижънс. разликата е в състава на крема. но компонентите за цвят са еднакви. така че,това което на нея й трябва- да си избере цвят ще може да го направи без значение с кой ще се пробва.

# 657
  • In The Middle Of Nowhere
А този новия фдт стик ми е много интересен, обсъждали ли сте го?

# 658
  • София/Бургас
WHITE DREAM, благодаря за отговора!    bouquet
Пудрата е за мен, но проблемът е в това, че съм много бяла и почти не мога да си намеря подходящ цвят за пудра и ф.д.т.-ен. Измъчих една гримъорка за грим за специален случай.  От ф.д.т.-ена на орифлейм за всякакъв тип кожа развих алергия. Сега съм с този на La Roche Posay - доволна съм, но искам пудра, но съм серията няма такава. Купувала съм доста пудри и не мога да си намеря нещо, което да не е брашнено или тъмно. Затова реших да пробвам и пудрите на орифлейм, ама не съм мога да преценя цвета. 

# 659
  • София/Бургас
Продуктът за 12-ти декември е Балансиращ шампоан и балсам 2 в 1 - двойна опаковка.

1 - Гел за душ Discover Phuket Exotic Paradise - 13388 - 3.90
2 - Шампоан за обем HairX - 15580 - 4.50
3- Спирала Екстрийм - 12404 - 6,90
4 - Крем за вана и душ Коприна и кашмир - 6789 - 5,50
5 - Парфюмна вода Прешъс- 7690 - 29,90
6 - Червило Копринена целувка - 14754 - 4,50
7- Гел за стройно тяло Шведска СПА терапия - 2142 - 6,50
8 - Възстановяваща маска за ръце - 12879 - 4,90
9 - Почистващ лосион за водоустойчив грим - 10734 - 6,90
10 - Успокояващ гел Феминел - 13181 - 7,90
11 - Подхранващ нощен крем Essentials - 13640 - 5,90
12 - Балансиращ шампоан и балсам 2 в 1 - двойна опаковка - 12585 - 5,50

Уважаеми консултанти,
От 14 декември имате възможност да закупите нов мини каталог. Продажбата на печатни мателиали през интернет ще стартира на 13 декември, а в офисите ни на 14 декември. Може да намерите мини каталога и на интернет страницата ни на 13 декември.
Печатните материали ще се продават, както следва:
Код 730627 - Комплект 1+1 мини ДОФ и каталог - 0,40 лв.
При закупуване на 5 х 730627 - 1,70 лв.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 00:19 от ChemistryLady

Общи условия

Активация на акаунт