Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 974
  • 689
  •   1
Отговори
# 630
Бум тряс...ха здравейте момичета
и добро утро!
всеки ден ви се радвам и въздишам,но днес минавам да ви поднеса кафенце,като в доброто старо време Hug
всъщност имате избор...кафе,чай или капучино Wink

Гледам сте на коледна вълна и големи сладурийки и много красиви неща сътворявате,поздравления!  bouquet

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 07:17 от bella_

# 631
Какво правите вие.Цял ден мълчите и по вечеря.......Брей, какви красотички сте подхванали.

Танит  Hug ще стане супер.

Аз си цъкам мъниците.Ей още 2 са готови.

Белс, аз кафе не пия, ама ако този, в такъв вид ми го поднесе.....хич няма да се дърпам  newsm48

# 632
Хайде добро утро и от мен
Белла, може ли и то трите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз няма с какво  да се похваля, после ще снимам един миник да ви покажа и само това  Blush
Хайде лек ден на всички   bouquet

# 633
http://vbox7.com/play:2203c836

Дано да е хубав денят ви Hug

Заших го ,не много добре. ooooh!

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:17 от ina.

# 634
Включвам се най-вече заради този пост:
Аз пак имам питане към по опитните гобленарки . Има ли някой който е шил "ЙЕРУСАЛИМСКА ИКОНА " от Милена стил , и си е сканирал схемата , или ако има отнякъде да си ги сваля ? Аз ги имам ,но не съобразих навремето да си ги сканирам , и сега са на дупки от отбелязването (аз бода с игла това което е ушито ) .
Аз го имам. Схемите ги бях сканирала за да ги пратя на Илияна 67 от съседния форум, но за съжаление ги забърсах без да искам после  Embarassed. В понеделник, вторник мога да пробвам пак да ги сканирам, но ми напиши кои да са, да не сканирам всичко. Пък ако си регистрирана в гоблените.орг може да помолиш Илияна да ти ги прати  Peace.

Веси 78 иконата ти е станала страхотна. Браво   bouquet

Гууди, мисля, че ти беше пуснала една мини Дева Мария /контур/. Може ли схемата  Praynig

Хареса ми и идейката на Ина за калъфчето. Някой ден може да изплагиатствам с това  Grinning. Същото се отнася и за ключодържателчето на Сиссак

Скорпи ти ми направи очите ей тъй  Shocked. Кога бе моме ги наши тез красоти. Голяма производителност си. Браво   bouquet

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 09:43 от pepi_r

# 635
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
И аз вече мога да се похваля със сватбения гоблен. Подарих го днес, та няма начим да стане издънка, като с предишните подаръци  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  (дето все някой ме издаваше на получателите и така не си призна кой Wink )
  и в рамка -

# 636
  • Karlovo
pepi_r регистрирана съм , ще се опитам да открия момичето .

# 637
здравейте дами!
бела просто нямям думи за кафенцето!
Ivanichka страхотен подарък! Simple Smile
ina добре се е получило!  Wink
аэ пога да се похваля със завършен гоблен!   newsm44
още не съм решила какво да подхвана но имам един започнат зимен пейзаж и и скам да го довърша тази година!

# 638
pepi_r регистрирана съм , ще се опитам да открия момичето .
Ако нещо не стане, свиркай. Ще те оправим  Wink

# 639
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Гууди, мисля, че ти беше пуснала една мини Дева Мария /контур/. Може ли схемата  Praynig
...

Blush Blush ших я от снимка в ибей  Blush нямам схема, но може да се направи по снимката  Peace

# 640
  • Karlovo
При мен са схемите  newsm44 .Остава да разгадая и конците .
Момичета (тези които са шили на Милена стил ) остават ли ви конци ? И дали е възможно с тях да се ушие още един гоблен  Thinking ?
Аз започвам ръчичка с маргаритка ,а иконата ще я комплектувам през това време .

# 641
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
При мен са схемите  newsm44 .Остава да разгадая и конците .
Момичета (тези които са шили на Милена стил ) остават ли ви конци ? И дали е възможно с тях да се ушие още един гоблен  Thinking ?
Аз започвам ръчичка с маргаритка ,а иконата ще я комплектувам през това време .

остават винаги  Peace
ако е 1:4 със сигурност ще имаш и за един 1:1

# 642
И на мен ми остават доста конци от компектовките на "Милена стил". Искам да благодаря на всички, които ми подсказаха да си минавам конеца- леме с омекотител. Много по- лесно се шие така и не се оплита. Страхотно кафенце ни поднесе днес Белла, капучиното също е сууууупер, а току що си изпих и чайчето.  С настроение шия днес и поглеждам към комп.

# 643
никога не съм шила ''Милена стил'', съответно нямам мнение Flutter
включих се да поздравя всички за показаните красоти и да ви покажа рамкираните ми лодки

продължавам да си шия ''Арабското момиче'', страхотно усещане носи шиенето на този гоблен;   весели дни ви желая Hug

# 644
dreems радвам се, че ти се е решил проблема  Simple Smile. А колкото до оставането на конци от гоблените на Милена стил - остават /точно както Гууди е казала/. И като споменах Гууди - не се срамувай, че е от нета на панамата. И други така правим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт