Бродирана красота - Гоблени 66

• 120 511
  • 689
  •   1
Отговори
# 645
Бела, страхотно кафенце, целият курс се почерпихме  Whistling само жени сме  Mr. Green
аз засега нямам ново, ще почвам оформянето на въшките

# 646
здравейте дами!
бела просто нямям думи за кафенцето!
Ivanichka страхотен подарък! Simple Smile
ina добре се е получило!  Wink
аэ пога да се похваля със завършен гоблен!   newsm44
още не съм решила какво да подхвана но имам един започнат зимен пейзаж и и скам да го довърша тази година!
Да попитам това гобленче може ли да ми го прати някой, че много ми хареса. Мейла ми е ingenius@abv.bg
Скоро ще снимам и мойте скромни гобленчета и ще ги покажа, сега завършвам един на Вервако и много ми хареса резултата.

# 647
  • край Дунав
 Crossing Arms  Аз съм така цял ден-нищо не пипнах! Ппроверявам се какво ще ми стане, ако не шия  Mr. Green

# 648
# 649
  • UK/София

Аз съм готова с още едно мини-гобленче.

Сега ще разграфявам канава.Струва ми се много сложно, но искам да започна да шия един от сезоните които ми изпрати Дани.Като ги гледам тези малки квадратчета на канавата как ми стават на мрежа пред очите, не знам как ще броя за да разграфявам.

Лека вечер на всички ви.

# 650
Биляна, да ти пратим разграфена, ако няма фон?

# 651
  • UK/София
Биляна, да ти пратим разграфена, ако няма фон?

Благодаря, аз я разграфих, но дано не съм объркала нещо.Вижда ми се много малко гобленче.Дано Дани да се включи с пояснение.Броих квадратите на схемата, 5 на ширина, 6 на дължина.Направих квадратите за по 10 малки квадратчета.Ако не е така, ще се пука от яд.

Сега като започна да шия как да действам?Първо ушивам един разграфен квадрат само с един конец, или да карам на ред.По втория начин ми се струва, че на всеки бод трябва да сменям конците ThinkingИзвинявайте за глупавите въпроси, но ми е за първи път.

# 652
  • Плевен
Добър вечер! LaughingИ аз да си покажа процесите  Wink Това ще сътворя в игленик /познайте за кого  Laughing/

Етапче от възглавничката със снежковците  Blush

Схемичка /малко мъничка/ на едно симпатично столче  Mr. Green Heart Eyes

Лека вечер! Hug

# 653
Биляна, дай схемата на гоблена или повече инфо. аз лично шия разхвърляно. почвам с един цвят и карам с него докато ми омръзне или го свърша. после почвам втори и така, без да се интересувам от редове и квадрати.

# 654
  • UK/София

Ето това е гоблена.Възможно ли е да е толкова малък?Схемата е на имейла ми, не знам как да я покажа тук.

# 655
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Отново много красота по страничките на темата видях.
Бела добре дошла отново!  Hug

Веси 78 поздравления за иконата. Аз моята незнам кога ще я завърша.

dianjeli3 прекрасни лодки и много сполучлива рамка.

ререn началото на възглавничката е многообещаващо. Много весели снежковци.

Поздравления на всички за показаните красоти!   bouquet

Писето, Дианата е станала много хубава. Тя е и в моите планове, но не знам кога ще й дойде реда.

# 656
а на каква панама ще го шиеш и с какъв бод?

# 657

Да не стане нещо грешка, щото този на Даниела Ч е с гобленов и е 1:4 , като го гледам.

# 658
  • UK/София
а на каква панама ще го шиеш и с какъв бод?

Купих си панама Aida 14 count.Идея си нямам дали така трябва.Не съм започнала да го шия, защото съм убедена, че не е както трябва.Просто разграфих панамата с 5 квадрата на дължина в който се събират 10 бода на ред и 6 на дължина.Дано ме разбереш.Със сигурност знам, че трябва да се шие с кръстат бод.

Да не стане нещо грешка, щото този на Даниела Ч е с гобленов и е 1:4 , като го гледам.

В греша съм, знам, но се оплетах здраво Simple SmileКак разбра, че е 1:4 , питам за да знам за друг път.И как се разграфява 1:4?Ужас  ooooh!

# 659
чакай, нищо не си объркала. трябват ти 5 пъти по 10 бода и 6 пъти по 10 бода в другата посока. шиеш си всеки знак като един бод от панамата

Общи условия

Активация на акаунт