Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 942
  • 689
  •   1
Отговори
# 555
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Някой случайно да знае във Велинград дали има магазин за гоблени?Просто от любопитство.Ще скокнем до там та реших и ако мога да огледам.
...

лилииииии, от тук
Цитат
Велинград
ул. "Патриарх Евтимий" 6А
бул. “Съединение” 218, пл. “Централен”, магазин за платове

ина, оправяй се скоричко  Hug  не обичам такива новини   Confused

скорпи   bouquet  bouquet  bouquet

веси и гого  Heart Eyes Hug Heart Eyes страхотно е

я да се включа и аз в състезанието за мъници  Mr. Green

# 556
ами ето че днес и аз ще мога да се похваля. е тук не са много на почит иконите , но това е последното което завърших

и пак да питам докога е срока за получаване на подаръците , да знам кога да пращам?

# 557
  • София
Привет!
Прасчо, Goody,  Heart Eyes
Ина, бързо да се оправяш!   bouquet

Goody, това контурното е прекрасно! Много е нежно!

Веси 78, аз лично ще гледам до 15.12 да изпратя подаръка. А иконата ти е супер и рамката е точно подбрана. Браво!

# 558
и пак да питам докога е срока за получаване на подаръците , да знам кога да пращам?

Срок няма идеята е да се получи около Коледа  Peace, ти сама прецени кога да го изпратиш

# 559
благодаря за отговорите момичета

# 560
  • Бургас
веси 78  иконата е много хубава, аз лично ги харесвам  Heart Eyes Браво
Веси и Гого много добре се получава, на коя фирма е гоблена?Предполагам че е със много цветове, а и на тази черна панама май доста ти е трудно, но резултата ще е невероятен...Успех!

# 561
  • Плевен
Момичета, моля някой да ми помогне с превод   Praynig  - Number of length.  Благодаря предварително !    bouquet

И за отплата - схемички  Grinning/за съжаление някои са с малка резелюция,но така съм ги свалила  Whistling/

веси 78 - Иконата е чудесна ,а и оформлението е  Peace    bouquet  bouquet  bouquet

# 562
  • София
Pepen, Number of lengths ще рече Брой дължини, но колко точно дълга е една дължина, нИнам.  Hug

# 563
  • Karlovo
Момичета как се разчиташе квадрата на схемата на гоблена - 1 квадрат от схемата отговаря на 2 на панамата , или 1 квадрат от схемата си е 1 квадрат от панамата ?  Thinking

# 564
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета как се разчиташе квадрата на схемата на гоблена - 1 квадрат от схемата отговаря на 2 на панамата , или 1 квадрат от схемата си е 1 квадрат от панамата ?  Thinking

отговорът е: зависи  Mr. Green

при кръстчетата 1 от схемата е 1 от панамата
при 1:1 също
при 1:4 1 от схемата е 4 на панамата
при 1:2 (вилер) 1 от схемата са 2 бода, но по-дълги. на практика покриват 4 от панамата  Hug

# 565
  • Karlovo
Гоблена е 1:1. Аз се ориентирах. Преброих квадратчетата.

# 566
  • София
веси 78  иконата е много хубава, аз лично ги харесвам  Heart Eyes Браво
Веси и Гого много добре се получава, на коя фирма е гоблена?Предполагам че е със много цветове, а и на тази черна панама май доста ти е трудно, но резултата ще е невероятен...Успех!
Благодаря, Poepie!  Hug
Фирмата е "Золотое руно", но аз сама го комплектовах. Цветовете хич не са много- само осем, трудността е в  тъмната панама, но наистина се получава като ренесансова фреска.  А, има и нещо положително-няма backstitch Mr. Green

# 567
  • Плевен
Последното ми произведение  Grinning

Смятам вече да почвам да ги сглобявам на картички   ooooh! Rolling Eyes

Борито
Hug  bouquet Горе -долу и аз така си мислих ,но за по голяма яснота ти прилагам целият ключ  BlushАко имаш някаква възможност дай повече инфо  Praynig  bouquet

# 568
  • Стара Загора
pepen, този ключ е от готова комплектовка и това са броя дължини от всеки цвят, които са сложени в комплекта. Пердполагам са по 1 м., но може и да греша. На теб може да ти послужи само за ориентир колко конец да си набавиш. Дано да съм помогнала Simple Smile

# 569
Здравейте момичета   bouquet
Извинявам се, че така нахлувамм в темата. Чета ви от близо година и се възхищавам на красотите ви   bouquet
Аз имам ушити и рамкирани 4 гоблена, а тази вечер смятам да завърша и петия, който ме е срам да кажа колко време го шия.
Имам една молба - исках да избродирам някое мини за украса на елхата и стаята на детето. Преди време си бях разпечатила едни схеми, само че конците са Анхор и ДМС, аз търсих в тези сравнителни таблици на кой цвят Ариадна и Пъпетс отговарят (защото у наше село само такива има), но немога да намеря всичките номера. Ще ви бъда благодарна ако можете да ми помогнете.
А те са:
Анхор - 27, 4146, 308, 883
ДМС - 3326, 899, 754, 930, 407, 300, 415, 414

Общи условия

Активация на акаунт